Lagamati Stockholm AB

Lagamati Stockholm AB

Ring 070-556 04 40 www.lagamati.se
Omdömen totalt
2
Snittbetyg
3.0

Om företaget

Välkommen till Lagamati, en av Sveriges mer välsorterade cookshops. Sedan 1992 har vi sålt kvalitetsprodukter i form av knivar, espressomaskiner, stek- och kokkärl, husgeråd... Ja, kort sagt allt det där som hör hemma i ett kök. Plus lite till.

Skriv ett omdöme

2 omdömen om Lagamati Stockholm AB

Visar 2 omdömen med 3.0 i snittbetyg
Leon
Skrev om Lagamati Stockholm AB

Tillsammans med Cordon Bleu och NKs köksavdelning (för att den är så stort) är Lagamati en av de få butiker i Stockholm som säljer köksprylar av hög kvalitet. Avdelningen för espressomaskiner är exemplarisk, särskilt om man är intresserad av den semiautomatiska varianten. Knivsortimentet är också bra, med ett antal olika proffsmärken. Det märks att paret som äger butiken har gett sig fan på att sälja schyssta och hållbara grejer, till skillnad från NK som är mer inne på designade/snygga köksprylar. Dyrt är det, men å andra sidan håller nog sakerna i minst 20 år.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Nils v
Skrev om Lagamati Stockholm AB

Bra liten butik för köksproffset! Här finns allt möjligt du kan behöva i köket och varorna håller både hög kvalitet och hög prisklass. Ett plus för trevlig personal (även i julstress) men ett litet minus för att deras presentkort inte är de snyggaste på denna jord.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen