THERESE V:
Jag har varit kund hos Pins Design sedan 1997 och har alltid blivit nöjd med det jag beställer både till mitt företag och till mina kunder. Allt ifrån pennor till manschettknappar.
Föredömligt seriösa inom bransch som annars kan kännas lite hej och hå.
Proffsigt, inspirerande och SNABBT ordnat!
imants b:
Har varit där vid 2 tillfällen trevligt bemötande
och bra priser både på film och musik
ej som de stora DRAKARNA i Stockholm & Göteborg som
ej kan kosta på trevligt bemötande
enbart girighet rekomenderar å det varmaste
1 God Jul å Gott Nytt
Leon:
Tillsammans med Cordon Bleu och NKs köksavdelning (för att den är så stort) är Lagamati en av de få butiker i Stockholm som säljer köksprylar av hög kvalitet. Avdelningen för espressomaskiner är exemplarisk, särskilt om man är intresserad av den semiautomatiska varianten. Knivsortimentet är också bra, med ett antal olika proffsmärken. Det märks att paret som äger butiken har gett sig fan på att sälja schyssta och hållbara grejer, till skillnad från NK som är mer inne på designade/snygga köksprylar. Dyrt är det, men å andra sidan håller nog sakerna i minst 20 år.
Berenike M:
Handla INTE här! Innehavaren har ingen som helst känsla för kunden. Köpte ett skåp i butik som senare visade sig vara för tungt. Trots reklamation av köpet i god ordning vägrar de att betala tillbaka de 9500 jag betalat för möbeln. Sen hotar de med att skåpet återgår i butikens ägo om det inte hämtas. Så lågt och dåligt!!
Håkan M:
Igår lördag kl 13.59 låstes dörren mitt framför näsan. Knakckade på. De såg störda ut. Sedan kommer en fram innaför dörren och säger att de har stängt. Jag säger att jag skulle bara be om några färgkataloger för att bestämma med fru rörande färger. Nej vi har stängt. Jag säger genom dörren att jag åkt genom stan för att hinna hit. Dörren öppnas och frasen "ta ett eller två färgprover snabbt då..." och ytterligare otrevligheter. Här är några tips. Kommer vi att anlita dem? Nej! Undrar hur deras råd är egentligen... Tips till andra. Fick mycket mer hjälp i målaraffär just utanför stan och minst 20% lägre pris. Klart värt det.