Rebecka

65 omdömen om Rebecka

Sedan starten hos Reco 2023
Linn H
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Alltid lika nöjd efter mitt besök! 🌟

Norah A

Rebecka var så snäll och duktig. Det kändes som att prata med en kompis, tiden gick så snabbt! Jag har gått till samma frisör i alla år, men efter upplevelsen med Rebecka kommer jag komma tillbaka och ha hon som min ”fasta frisör”! Rebecka är den enda frisören som faktiskt har gjort det jag bad om. Hon kommer också med förslag till vad hon tycker är fint! Sammanfattningsvis var min upplevelse med Rebecka underbar, och jag ser redan fram emot att komma tillbaka!!! Jag klippte mig och gjorde en k18 behandling. Aldrig känt mig så fin!

Lars-Göran P

Duktig frisör och mycket trevlig

Jenny N

Man blir väl omhändertagen , tips och idéer hur man kan göra på ett proffsigt sätt. Man känner sig i fokus och får en härlig stund. Dessutom kaffe och godis🩷 Skön stund och Man är i fokus 🙏

Gitte Ö

Första gången jag besökte Landelius/Rebecka! Ville testa någon ny och se ifall mitt ”burr” kunde bli fason på😊 Är mycket nöjd. Rebecka var väldigt noggrann och ställde frågor till mig och gav tips som jag själv aldrig reflekterat över👍Väldigt nyttigt! Blev väl omhändertagen med ”gofika”, och schamponeringen och hårkuren var utöver det vanliga, himmelriket🌟Klippte mig och gjorde slingor och blev väldigt nöjd! Kommer tillbaka🌸

Åsa S
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Ett genomgående härligt besök, från mottagande, utförande till färdig! Väldigt duktig på att ställa rätt frågor om val av frisyr (längd mm) och samtidigt blanda in sin erfarenhet som tips på vägen. Väldigt nöjd

Elisabeth O

Väldigt noggrann i behandling och klippning av håret. Lyhörd för önskemål som jag hade. Trevligt bemötande. God service med kaffe mm. Är väldigt nöjd! 😊

Jenny R

Superduktig på färg, lyhörd och ärlig i sina rekommendationer av frisyr och färg, vilket jag uppskattade väldigt mycket! Mina varmaste rekommendationer!

Emma H
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Mycket bra. Var väldigt professionell när proppen gick. Klipper mig gärna hos henne igen

Eva M
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Ett glatt o trevligt bemötande av en kunnig frisör som gjorde ett bra jobb med klippningen. Köpte en volymspray