Landelius by Rebecka

www.landeliusbyrebecka.se
  • BadgeTwoYears
4.8
Boka tid Ring 0322-35 09 48 Dela

Välkommen till Landelius by Rebecka! Som ett kreativt kollektiv av sju dedikerade frisörer, tar vi skönhet till en ny nivå genom att kombinera vår passion för hårdesign med personlig styling. Vi erbjuder inte bara hårklippning och styling, utan även individuellt skräddarsydda tjänster som make-up, stilanalys och färganalys....

279 omdömen om Landelius by Rebecka

Sedan starten hos Reco 2023

Anders O
Skrev om Landelius by Rebecka

Fantastisk personal och personligt bemötande!

Monica L
Skrev om Landelius by Rebecka

Vänligt bemött alla gånger jag besökt salongen.. nöjd med min klippning. Kommer igen

Inger J
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Mycket nöjd med bemötande och behandling

Carl H
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Vilket proffs! Snäll & glad, lyssnande vad kunden önskar & trevlig miljö.

Rebecca A
Skrev om Landelius by Rebecka

Supernöjd med både klippning, färg av ögonfransar och bryn. Bästa frisören Mia.

Christina N
Skrev om Landelius by Rebecka

Alltid lika nöjd när Mia har fixat mitt hår

Lena B
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Vänligt och trevligt bemötande. Bra klippning, jag är nöjd.

Ann-Mari A
Skrev om Landelius by Rebecka

Min hårvårdsbehamdlimg av Carina som vanligt mkt bra och trevlig. Toalettbesök där emot ett problem med låg toalettstol och inget stöd handtag på väggen. Rör som man inte vill använda som stödhandtag.

Margareta B
Skrev om Landelius by Rebecka

Mycket nöjd med resultatet och arbetet

Darja S
Skrev om Landelius by Rebecka

Jätte bra bemött, resultatet blev som jag ville ha det, då jag ville ha slingor

Maria S
Skrev om Landelius by Rebecka

Mia gjorde ett toppenjobb med mitt jobbiga hår, rekommenderas verkligen!

Mariette A
Skrev om Landelius by Rebecka

Så nöjd med hur Carina klippte mitt hår

Eva-Lena L
Skrev om Landelius by Rebecka

Jag blev väldigt trevligt bemött, och mycket väl omhändertagen. Jag är väldigt nöjd med den tvättning och klippning som gjordes på mitt hår. Jag fick också fina råd och tips på hur jag kan arrangera och enkelt sätta upp/göra litet frisyrer av håret, som är ganska långt. Vi hade ett trevligt samtal och jag blev också bjuden på gott kaffe med tilltugg i form av god konfekt. En trevlig och fin upplevelse! Jag återkommer gärna!

Inger J
Skrev om Landelius by Rebecka

Mycket nöjd med både bemötande och behandling!

Matilda T
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Jag fick jättebra hjälp av Rebecka att hitta kläder som passar mig och min kroppsform.

Johanna S
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Försga gången jag var hos Rebecka. Jag fick otroligt bra bemötande, kände mig väl omhändertagen och resultatet blev så mycket bättre än jag kunde tänka mig. Superduktig!

Raja M
Skrev om Landelius by Rebecka

Proffsigt och vänligt bemötande. Jag förväntade mig att bli klippt väl och få en frisyr som jag tänkt mig. Jag blev mycket nöjd och kommer att återkomma. Jag köper inga varor eftersom jag inte önskar några.

Tina J
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Rebecka är en otroligt professionell och kunnig frisör. Aldrig förut har jag var hos någon som både klipper och färgar så bra som henne. Ett fint bemötande och en härlig stund!

Anna-Karin N
Skrev om Landelius by Rebecka

Blev utomordentligt trevligt bemött från bokning till klippning. Är väldigt nöjd med resultatet och kommer tillbaka.

Eva E
Skrev om Landelius by Rebecka

Blir alltid nöjd efter ett besök hos Rebecka , proffsig och med ett underbart bemötande .

Efraim B
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Trevligt bemötande och jag blev väldigt nöjd med min frisyr :)

Maria O
Skrev om Landelius by Rebecka

Bra klippning, trevlig frisör. + med kaffe och lite gott till.

Linn G
Skrev om Landelius by Rebecka

Personalen var väldigt trevlig och man fick bra service

Maria N
Skrev om Landelius by Rebecka

Lugnt ställe m trevlig och duktiga personal.

Marianne Q
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Väldigt trevligt och kompetent. Fantastiskt avkopplande huvudmassage när balsam masserades in i håret. Verkligen noggrann och observant på hur min lugg skulle klippas. Blev väldigt bra. Visade mig hur jag sätter upp håret med klämman, som jag köpte. Aldrig tidigare lyckats sätta upp håret annat än med gummisnodd. Hela tvätt, klipp och den fina servicen var en upplevelse jag verkligen blev nöjd med.

Pia B
Skrev om Landelius by Rebecka

Blir alltid sedd och lyssnad på. Bra tips på hårvård

Lena W
Skrev om Landelius by Rebecka

Trevlig stund och jag är nöjd!

Birgitta L
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Supertrevligt och proffsigt bemötande och bra behandling!

Anna M
Skrev om Landelius by Rebecka

Bra bemötande och kompeten personal. Jättenöjd!

Antonia P
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Blev väldigt nöjd 😊 Bra bemötande och fint resultat. Trevliga lokaler.

Victoria M
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Superbra frisör! Alltid nöjd med bemötande och resultat

Linnéa K
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Jag blev bemött på ett proffesionellt, varmt och tryggt sätt. Rebecka är otroligt trevlig och hennes kundbemötande var ut över det vanliga. Hon såg till att man var sedd och hörd, sa alltid hej till alla som kom in till salongen och hade en utstrålning som gjorde att man kände sig väldigt välkommen. Jag hade förväntningarna att bli av med mitt långa hår och det hjälpte Rebecka mig med. Vi pratade igenom olika frisyrer, diskuterade fram och tillbaka olika sätt man kunde ha frisyren mm… hon var väldigt noga att det var jag...

Karen-Helle K
Skrev om Landelius by Rebecka

Alltid lika nöjd med min klippning och bemötandet :-)

Monika O
Skrev om Landelius by Rebecka

Trevligt bemötande, som alltid, av min frisör. Är mycket nöjd med både klippning och toning.

Mats H
Skrev om Landelius by Rebecka

Bra klippning samt vänligt bemötande.

Elva H
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Blev fint bemött - snäll och förstående. Verkar kunnig. Men det tog väldigt lång tid - ändå blev det stressigt på slutet. Jag fick inte riktigt det jag var där för - men gick därifrån väldigt, väldigt mycket fattigare.

Magdalena E
Skrev om Landelius by Rebecka

Mycket trevligt och välkomnande av Mia. Fin service med kaffe o gott till. Supernöjd med klippning och allt annat.

Kajsa E
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Trevlig och kompetent frisör! Jag kände mig väldigt trygg rakt igenom hela besöket. Klippte även min 4-åriga dotter och gjorde även det på ett tryggt och fint sätt. Kommer definitivt gå tillbaka till Rebecka!

Niklas B
Skrev om Landelius by Rebecka

Jag blev klippt av Mia. Jag hade väl inga speciella förväntningar men mitt hår blev väldigt bra klippt. Det bästa på mycket länge. Hon hade ett mycket vänligt bemötande och var social på lagom nivå.

Lars-Göran P
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Mycket duktig frisör och jag kommer att fortsätta att klippa mig hos henne

Morgan B
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Jag klippte mej. Hon var väldigt bra. Vi pratade om hur jag ville ha håret. Jag är nöjd.

Eva-Lis S
Skrev om Landelius by Rebecka

Avkopplande och skön miljö och goda råd. Nöjd

Karin F
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Jättebra frisör , blev jättenöjd!

Sofia W
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Blev så nöjd med klippningen och fick många bra tips. Rekommenderas varmt 😊

Eva L
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Lyhörd. Kände mig omhändertagen. Mycket nöjd med klippningen.

Jenny N
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Bra bemötande på alla vis trevlig ödmjuk. Blir alltid nöjd med min färg på håret när jag varit hos Rebecka. Njutbara timmar och kaffe med lite gott till 🩷

Birgitta L
Skrev om Landelius by Rebecka

Mycket trevligt första besök. Proffsigt och lyxigt med dryck o choklad till klippningen!

Lena T
Skrev om Landelius by Rebecka

Carina är otroligt engagerad och utvecklar hela tiden för bästa resultat.

Lenny J
Skrev om Landelius by Rebecka

Fick en bra klippning blev väldigt nöjd med servicen

Eva-Britt G
Skrev om Landelius by Rebecka

Trevligt bemötande god service och snygg frisyr 👍