proffsig personal och trevligt bemötande!
Landelius by Rebecka
158 omdömen om Landelius by Rebecka
Sedan starten hos Reco 2023
Alltid lika nöjd när jag har blivit klippt av Rebecka. Kan varmt rekommendera Landelius by Rebecka
Var hos Mia för klippning och slingor. Köpte även bra produkter. Av Mia blir man alltid bra bemött, hon har alltid bra ideer och tips på färg och frisyr. Man blir bortskämd med gott kaffe och tilltugg. I helhet var min upplevelse som vanligt helt underbar😊🌸
Blir alltid fint bemött. Birgitta är ett proffs uti fingerspetsarna. Tacksam att ha en sådan fin frisör, och håret gör hon underverk med!!!
Stans bästa frisör utan tvekan! Så trevlig, lättsam, kunnig och härlig! Rekommenderar till alla!
Proffsig, inlyssnande och noggrann!
Trevlig stund och bra resultat
Fantastiskt! Alltid lika nöjd efter ett besök hos Rebecka! :)
Omsorgsfull klippning. Ingen försening
Som alltid trevligt bemötande. Även helt nöjd med Birgittas klippning.
Skickligt klippt och bra bemötande
Proffsigt och trevligt på samma gång!
Mycket proffsigt. Birgitta har mycket erfarenhet Tack
Mycket duktig, noggrann och trevlig
Har försökt skicka detta meddelande flera gånger! Vibeke är fantastisk! Bästa frisör man kan tänka sig!
Jag får alltid ett leende och trevligt bemötande av Mia . Alltid lika glad o go är hon. Dessutom är hon proffsig i sitt jobb . Hon får högsta betyg av mig
Dåligt bemötande under frisörvistelsen, var dessutom inte speciellt lyhörd mot mig som kund och upplevde mig inte alls i kundfokus.
Alltid bra klippning och service oavsett långt eller kort hår. Har varit hos Mia väldigt länge, ingen är i närheten lika bra.
Duktig och kunnig. Trevligt bemötande Varit kund hos henne i tjugo år Allt till belåtenhet.
Ambitiös och noggrann klippning. Trevligt bemötande.
Vibeke är jordnära, jättetrevlig, duktig och kommer alltid ihåg hur hon brukar göra.
Bra bemötande o bra resultat (hårtvätt med klippning) trots att jag inte beställt tid Gott med kaffe och godis
Alltid lugnt och vänligt bemötande. Klippning.
Vibeke är varm och behaglig som människa och en professionell och duktig frisör. Det är avslappnande och njutbart att vara där och jag är alltid nöjd med resultatet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det är alltid trevligt och bra service samt hög noggrannhet, varje gång man är där.
Är mycket nöjd. Kändes avkopplande och tryggt. Blev väl omhändertagen.
En mycket trevlig och duktig frisör.
Har alltid varit nöjd med min klippning hos Carina.
Super. Är så nöjd. Hon lyssnar kommer ned ideer. Mm.
Stor yrkeskunskap! Alltid nöjd med klippningen! Trevligt bemötande!
Fint bemötande! Och duktig personal
Blir alltid supernöjd! 😊 Färgen blir jättefin, lika så klippningen. Skönt att ha fina ögonbryn igen!
Alltid väl mottagen Rebecka har klippt mig under många år. Jag får ofta beröm när jag är ute ,de undrar vad jag har för frissa. Anita Eliasson
Ett bra bemötande! Nöjd med min klippning. Smidigt att kunna boka digitalt.
Alltid ett glatt mottagande och ett fint resultat! Rekommenderar!
Proffsigt bemötande, alltid lika nöjd!!
Vanlig klippning som jag blev nöjd med. Tvättning med lite massage var toppen. Trevligt bemötande.
Klipp hos Carina en trevlig pratstund också 👍
Toppen, trevligt att bli klippt av henne, hon är ett proffs.
Jag hjälpte en väninna dit för ett tag sedan och fick en positiv inställning så när jag behövde en ny frisör var valet enkelt. Förväntningarna infriades. och jag kommer gärna tillbaka. Personalen verkar mycket kunnig och jag rekommenderar gärna salongen till flera. Tjänsten jag köpte var klippning, några hårvårdsprodukter har jag ännu inte provat
På bästa sätt. Företaget lever alltid upp till mina förväntningar. Birgitta som är min hårfrisörska är helt suverän.
Hej! Har gått till Birgitta Nilsson från och till sedan unga år. Främst för att bleka slingor samt att klipp. Däremellan har jag varit hos andra frisörer främst I Stockholm och Tokyo. Birgitta är den mest noggranna frisören jag träffat. Hon gör de bästa slingorna samt att hon är fantastisk på att klippa pagefrisyrer. Jag hoppas att hon aldrig går i pension. Hälsningar Åsa Norberg
Fick tid snabbt o lätt på drop in. Mia mkt duktig, noggrann, positiv. Det blir fler klippningar här
Blir alltid nöjd med Carina. Fattar hur man Vill bli klippt. Hon är verkligen en pärla.
Mia är en fantastisk frisör,. Mia frågar om man är nöjd men föregående besök eller om man vill ändra på något, alltid trevlig och glad .
Trevligt bemötande fastän jag var försenad och bra med frisör som vet hur jag vill ha det.
Det är pga Carina jag går på salongen Varitkund hos henne redan då hon gick som elev Alltid nöjd
Endast positivt omdöme. Trevligt bemötande och bra resultat, klippningen blev som jag ville ha den.
Är alltid nöjd med resultatet. Har varit kund hos Vibeke i många år. Underbart att få massage i hårbotten. Denna gång var det klippning nästa gång, klippning o färgning./Lisbeth
Vibeke är väldigt trevlig och klipper mycket bra. Blir alltid nöjd.