5.0 / 5 i betyg
7 rekommendationer

Andreas Olsson
en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad

Drottninggatan 10
652 25 Karlstad — Visa karta

Vad tror Andreas att er bostad är värd i dagsläget?

Ange ditt postnummer för en kostnadsfri värdering

Läs vad 7 kunder tycker om Andreas Olsson

 • Urban J
  Andreas är en mycket bra, kompetent förmedlare med god social kompetens. Engagerad i både köpare och säljare. Han upprättade kontakten utan att verka påflugen för att få uppdraget och höll mig sedan informerad under hela uppdraget.
  2017-10-02 Andreas O svarar Urban J
  Tack så hjärtligt för rekommendationen och för ett fantastiskt samarbete Urban! Har bara gott att säga om dig och det har varit ett rent nöje från min sida. Lycka till med allt i det nya huset så hörs vi och ses längre fram. Sköt om dig! Hälsningar Andreas
  gillar detta
 • Jan J
  Duktig med ett trevligt bemötande.
  2017-09-18 Andreas O svarar Jan J
  Tusen tack för att jag fick förtroendet att sälja er lägenhet! Och stort tack till rekommendationen, det har varit riktigt trevligt att samarbeta med dig och Lisbeth! Sköt om er så ses vi på tillträdet!
  gillar detta
 • Ulla-britt N
  Trevlig bra återkoppling av försäljning och återkoppling av läget.
  2017-08-14 Andreas O svarar Ulla-britt N
  Stort tack för rekommendationen Ulla-Britt! Det gläder mig att du är nöjd med din bostadsaffär. Ha en fortsatt trevlig sommar! Hälsningar Andreas
  gillar detta
 • Joakim F
  Andreas var otroligt proffsig och tillmötesgående. Han hjälpte mig igenom min första lägenhetsförsäljning på bästa tänkbara sätt genom att vara tydlig vart i processen vi befinner oss och vad som händer här näst.
  2017-08-11 Andreas O svarar Joakim F
  Tusen tack för rekommendationen och de vänliga orden! Jag är så glad att du är nöjd med affären och vårt samarbete Joakim. Önskar dig all lycka till i framtiden! Med vänliga hälsningar, Andreas.
  gillar detta
 • Fredrik T
  Proffsig, Kunnig och otroligt Trevlig!
  2017-08-11 Andreas O svarar Fredrik T
  Tack så hjärtligt för rekommendationen och för förtroendet att sälja din bostad Fredrik! Ett rent nöje att arbeta med dig.
  gillar detta
 • Daniel E
  Proffsigt från början till slut. Kunnig, snabba gensvar på frågor även på helger. Mäklare i absolut toppklass! Vi är mycket nöjda. Rekommenderas varmt.
  2017-07-15 Andreas O svarar Daniel E
  Stort tack Daniel för rekommendationen! Det uppskattas verkligen! Ett rent nöje att arbeta tillsammans med dig också. Hälsningar Andreas.
  gillar detta
 • Annika A
  Jag upplever Andreas som en mycket engagerad och tillförlitlig person. Han toppade min förväntan när jag 21.00 en lördag kväll på Hemnet såg den lägenhet jag sökte, sms:ade direkt. Andreas svarade mig omedelbart bums.
  Dagen efter drog vi igång hela processen med köp, försäljning av min befintliga lägenhet.
  Han återkommer hela tiden med den information jag är intresserad av, sakligt och trevligt. Det känns tryggt med Andreas.
  Han får till en upplevelse att jag är hans enda kund, just då, det är inget inlärt säjlsnack det är medfött, social, påläst och ger en bra känsla. Det är känslan och inte orden som blir det viktigaste.
  2017-07-13 Andreas O svarar Annika A
  Tusen tack för din fina rekommendation Annika! Jag är så tacksam över att jag fått förtroendet att hjälpa dig med din bostadsaffär. Jag har bara gott att säga om dig också! Varma hälsningar från Andreas.
  gillar detta
Amanda Nilsson
4.9 / 5 — 88 recos
Oscar Carlson
4.9 / 5 — 47 recos
Kristin Bryntesson
4.9 / 5 — 41 recos
Marika Westerberg
4.8 / 5 — 36 recos
Johanna Ivarsson
4.5 / 5 — 33 recos
Johan Larsson
4.4 / 5 — 18 recos
Petra Stensson
4.4 / 5 — 13 recos
Andreas Olsson
5.0 / 5 — 7 recos
Maria Ekängen
4.7 / 5 — 7 recos

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Drottninggatan 10, 652 25 Karlstad