Bra kvalité på lapparna. Fäster på alla underlag jag nyttjat. Använder lapparna till att märka upp teknikprylar och verktyg inom lantbruket. Har alltid ett antal lappar som reserv i fickan när jag är ute och arbetar och även på jakt och hundträningar.
Lappu AB
Lappu.se – personliga namnlappar som håller i vardagen På Lappu hjälper vi både familjer och verksamheter att få ordning på vardagen med slitstarka och personliga namnlappar. Våra etiketter är designade för att tåla både tvätt, slitage och ett aktivt liv – perfekt för barn i förskola, skola och fritidsaktiviteter, men också...
4 omdömen om Lappu AB
Enkelt att lägga order och snabb leverans. Perfekt för namning av alla produkter - mobilen, golfklubbor, verktyg etc
Sitter superbra på kläder, mobiler, sladdar, böcker o allt tänkbart som man inte vill bli av med! Dessutom roligt att designa egna personliga namnlappar!
Snygg design, suttit kvar väldigt bra! Väldigt nöjd med köpet och kommer handla här igen. Hemsidan fungerade väldigt bra att handla på, smidig checkout och snabb leverans. Handlade på lappu.se