Lars-Åke Anderssons Åkeri AB
1.0 i betyg av av
1 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag1 omdömen om Lars-Åke Anderssons Åkeri AB
skrev om Lars-Åke Anderssons Åkeri AB
Ringde upp ägaren efter en incident där en av åkeriets chaufförer hade blivit sur och klistrat sig bakom min bil, tutandes och med heljus samt extralysen på hade chauffören följd mig någon kilometer tills att jag kunde svänga av säkert. Jag berättade för ägaren att jag hade åkt ut vad jag tror är för nära lastbilen och att jag då inte kunde göra annat än att åka vidare bakom lastbilen framför mig. Jag berättade att det kändes otäckt och olustigt att chauffören "straffade" mig på det sätt han gjorde. Svaret jag fick var i stil med att sånt händer varje dag för chaufförer och att der därför var okej av lastbilschauffören att utsätta mig för vad hen gjorde.
Jag var tvungen att dubbekolla om jag kanske hade missförstått men att det lät som att ägaren till åkeriet inte såg några problem med lastbilschaufförens beteende men fick till min förvåning svaret att jag hade förstått det rätt och att ägarens inte såg några problem med beteendet.