Lindas Hårstudio, sid 2
Lindas Hårstudio hittar ni numera inne på Hiertagården på Lidingö. Jag har drivit egen salong i över 15 år på Gärdet och har jobbat som frisör sedan 92.Jag är positiv och glad och älskar nya utmaningar och få utvecklas i mitt yrke. Förutom vanliga tjänster så som klippning, färgning etc erbjuder jag även färgning av fransar och bryn samt håruppsättningar.
Enklaste sättet att hitta lediga tider är att klicka på "Boka Tid" för att se tillgängliga tider online.Annars är du så välkommen att ringa.
Lindas Hårstudio är ett bra val i Coronatider då Linda jobbar själv i salongen, ansiktsmasker finns om man önskar och det erbjuds klippning utomhus om man är i riskgrupp.
Varmt välkomna
Linda Bender
Varmt välkomna
Linda Bender
Utmärkelser
685 omdömen om Lindas Hårstudio
Sedan starten hos Reco 2012
skrev om Lindas Hårstudio
Trevligt bemötande. Fin frisyr och fina slingor!
skrev om Lindas Hårstudio
Trevlig och bra klippning. Blev som jag ville ha det.
skrev om Lindas Hårstudio
Skicklig och snabb med strålande resultat
skrev om Lindas Hårstudio
Blev bra bemött och blev nöjd och ett bra pris
skrev om Lindas Hårstudio
Det var första gången jag var hos Linda och hon förstod precis vad jag ville ha för klippning och färgning. Supernöjd!
skrev om Lindas Hårstudio
Mycket nöjd med mitt besök hos Linda.
Trevligt bemötande och fick en bra klippning samt slingor. Rekommenderas -
Bra bemötande.
Min första gång som klippte mig där. Förslag på ett par ändringar i min frisyr som jag är nöjd med. -
skrev om Lindas Hårstudio
Tack för fin klippning och trevligt bemötande! Jag kommer tillbaka 😉
Mina slingor och klippning blev väldigt fint!! 5/5🥰
skrev om Lindas Hårstudio
Jag blev mycket nöjd med klippningen! Duktig och trevlig frisör.
skrev om Lindas Hårstudio
Väldigt trevligt bemötande och så noggrann och fin klippning av min son.
skrev om Lindas Hårstudio
Härligt bemötande, liten lugn salong, bra råd och förslag om slingor och färg. Väldigt nöjd!
skrev om Lindas Hårstudio
Superbra! Mina tjejer var oerhört nöjda!
skrev om Lindas Hårstudio
Jag hade en härlig upplevelse att göra mitt hår hos Linda. Väldigt kunnig o hjälpsam på alla sätt. Bra priser o man känner sig så fin efteråt.
Tack Linda för fina slingor klipp pratstund och gott kaffe.
Marit -
skrev om Lindas Hårstudio
Linda is really nice and helpful. A good place to unwind and be Pampered
skrev om Lindas Hårstudio
Jag blev supernöjd! Fick jättefina blonda slingor, precis som jag önskade mig 😊
skrev om Lindas Hårstudio
Trots att jag inte varit hos Linda tidigare så kunde hon snabbt förstå vad jag önskade för resultat och jag blev mycket nöjd med den fina håruppsättningen!
Vänligt bemött!
Hade låtit håret växa under pandemin och behövde råd och hjälp med frisyrval. Och det fick jag och är väldigt nöjd!
Madeleine Danielsson -
skrev om Lindas Hårstudio
Linda är en duktig frisör , som är snabb , och har bra priser.
skrev om Lindas Hårstudio
Mycket bra. Utmärkt service och bra resultat.
skrev om Lindas Hårstudio
Gick dit på rekommendation. Linda är Supertrevlig och duktig!
Fantastiskt ställe!
Trevlig, proffsig och snyggt resultat
Tack🙏 -
skrev om Lindas Hårstudio
En skicklig och kompetent frisör som lyssnar på kundernas önskemål och ge bra tips.
skrev om Lindas Hårstudio
Jag blev så nöjd och hade en trevligt stund!
skrev om Lindas Hårstudio
Klippte och slingade mig! Jättenöjd med både färgen och klippningen och Linda var supertrevlig!
skrev om Lindas Hårstudio
Helt nöjd med bemötandet och resultatet hos Linda😋
skrev om Lindas Hårstudio
Så glad att jag nu hittat min nya frisör! Klippning, bemötande, toppklass!
skrev om Lindas Hårstudio
Seriös och engagerad. Jättenöjd.
skrev om Lindas Hårstudio
Färgslingor och klipp, med lyckat resultat! Toppen!
skrev om Lindas Hårstudio
Super nöjd med både klipp och färg, känner mig som en ny människa, även pratstunden under besöket var väldigt trevligt. Rekommenderar Linda starkt och bokar själv en ny tid om ca 2 månader.
skrev om Lindas Hårstudio
Super nöjd med resultat😍 supertrevlig och profsig
skrev om Lindas Hårstudio
Linda både klippte och gjorde slingor i mitt hår. Blev riktigt Fredags-Fin! Är jätte nöjd med både färgningen och bemötandet! Linda är en super duktig och varm person! Hit kommer jag verkligen tillbaka! Äntligen har jag hittat min nya frisör! - Caroline
skrev om Lindas Hårstudio
Det märks att Linda har en yrkeserfarenhet och kan klippa en herrfrisyr med sax - det är inte alla frisörer som kan det.
Många jobbar med maskin istället för med sax! -
skrev om Lindas Hårstudio
Fin klippning och trevlig upplevelse
skrev om Lindas Hårstudio
Som människa tror jag att det inte finns någon som är så välbemötande med sina kunder. Hon har tid att lyssna på andra medan hon utför ett mycket utmärkt arbete. Ska man uppleva en stund av välbefinnande rekommenderar jag linda stark.mvhlasse
skrev om Lindas Hårstudio
Första gången jag var hos Linda som klippte jättebra.
skrev om Lindas Hårstudio
Jag beskrev hur jag ville att frisyren skulle vara: Linda lyssnade, kom med förslag och genomförde klippningen precis så som vi kom fram till. Snabbt, effektivt men ändå noggrant.
skrev om Lindas Hårstudio
Linda är så lyhörd och fantastisk på färg!
Hon räddade mitt hår -
skrev om Lindas Hårstudio
Mycket belåten med dagens hårklippning!
skrev om Lindas Hårstudio
Härligt bemötande! Trivsam salong. Det är första gången jag har varit hos Linda och det lär inte bli den sista. Jag är supernöjd.
Ann🌸 -
skrev om Lindas Hårstudio
Supernöjd och Linda är så trevlig!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ -
skrev om Lindas Hårstudio
Mycket trevlig och duktig. Klipper och fönar till min stora belåtenhet.
skrev om Lindas Hårstudio
Trevligt, mycket bra klippning, snabb service, kan rekommendera detta!
skrev om Lindas Hårstudio
Mkt bra o trevligt besök!
Kan varmt rekommendera -
skrev om Lindas Hårstudio
Mycket trevligt bemötande. Känns som att Linda hade all tid i världen med bara mig.
Kommer absolut tillbaka. -
skrev om Lindas Hårstudio
Glatt överraskad av bemötande och supernöjd med slingorna! Tack Linda!
skrev om Lindas Hårstudio
Jättetrevlig! Gjorde slingorna precis som jag ville ha det😍
skrev om Lindas Hårstudio
Proffsigt och bra, och samtidigt personligt!
Sååå trevlig!!
Linda är verkligen en stjärna på att klippa, rekommenderar verkligen att klippa sig hos henne.
Jag hade en bild som jag visade henne och hon klippte verkligen PRECIS som jag ville ha det! -
skrev om Lindas Hårstudio
Toppenbra, första gången så jag kommer tillbaka!