Snabbt svar, rätt hjälp och pris enligt överenskommelse. Väldigt nöjd med service!
Ljusvolt Nordic AB
17 omdömen om Ljusvolt Nordic AB
Sedan starten hos Reco 2026
Mycket bra bemötande och snabb återkoppling. Byte av en solpanel planerades och utfördes snabbt och enligt avtalat. Uppskattade kontakten och informerade mina grannar om det. Intresse uppstod till ytterligare kontakt och ev. fortsatt samarbete kring våra solanläggningar. Jag informerade företaget om detta och bad om en återkoppling. Inget hände. Jag kontaktade ytterligare 3 gånger, blev lovad en återkoppling. Inget händer även dessa gånger. Nu har vi givit upp. Duktiga tekniker är inte alltid de bästa affärsmännen.
Otroligt nöjd med mitt inköp av batterier. Proffsig installation och vettigt pris
Muhammad från Ljusvolt Nordic AB besökte mig och vi diskuterade en utbyggnad av mitt solcellsbatteri. Han var trevlig och professionell. Han lovade mig en offert vilken jag accepterade sedan tog det inte många timmar så hade jag mitt nya batteri monterat och klart, driftsatt och det fungerade perfekt. Trodde nog att det skulle ta några veckor innan var klart. Nu hade de ett batteri hemma men är ändå imponerad av deras snabba handläggning. Det var uppstädat och inget skräp kvar efter monteringen. Det imponerar och ger pluspoäng när man rekommenderar Ljusvolt Nordic AB för presumtiva kunder.
Gjorde ett bra jobb och var noga samt kändes mycket kompetent
God information, snabb leverans och proffsigt utfört arbete vid mitt köp av batteripack till solfångare.
Greitas ir geras darbas. Malonus aptarnavimas. Specialistai,kurie ismano savo darba ir supranta zmoniu norus.
Bra bemötande yrkesmäsigt uförande vet hur det fungerar
Vi kontaktade Ljusvolt Nordic AB då vår växelriktaren krånglade. Efter snabb hjälp kompletterade vi med batterier. Då det fungerade mycket bra har vi nu även köpt en solcellsanläggning till vår sommarstuga. När solen lyser köper vi nästan ingen el. Vi vill absolut rekommendera Ljusvolt Nordic AB som en kunnig, proffsig och serviceminded leverantör.
Bra bemötande och väldigt snabb service
Bra bemötande och proffsigt arbete
Mycket bra service när vår växelriktare gick sönder inom garantitiden. Snabb kontakt och utförde bytet av växelriktaren perfekt.
Bra kundbemötande. Utför vad som utlovats och på utsatt tid. Följer upp utfört arbete. Bra support vid behov.
Bra bemötande och snabb leverans. Bra support.
Faktig installation från. Början av an an firma snabb åtgärd trevligt bemötande
Mycket vänligt och professionellt bemötande av Muhammad Shazib ,samt effektivt och prydligt utfört arbete ! Jag har redan och kommer fortsättningsvis rekommendera Ljusvolt AB till vänner och bekanta !
Fick hjälp med att felsöka mina två solcellsanläggningar efter att länge letat efter någon som kunde och hade kunskap att göra det. En av dem kunde avhjälpas direkt pga ett enkelt fel, den andra fick först till 30 % kopplas ur, för att inte slå ifrån helt. Sedan gjordes en komplett återställning där alla defekta paneler monterades ner på en dag och sedan byggdes anläggningen upp redan dagen efter med nya paneler och omkonfigurering av hela anläggningen. Testades och kördes igång dag 2. Mycket snabbt ovh effektivt jobbat.