Hjälpte min svärmor när hon behövde ha målat sitt garage/förråd Tog kontakt med Björn på LM AB och fick mycket proffsig information om vad som behövdes göras. Några veckor senare kom Jonny & Adam från LM AB . Vi fick bra kontakt och inga problem med något , de fixade allt som vi behövde och lite till . En mycket nöjd Svärmor och svärson kan inte annat än verkligen rekommendera Lomma Måleri AB Bosse / Ulla
Lomma Måleri AB
8 omdömen om Lomma Måleri AB
Andra gången jag anlitar Lomma måleri och är supernöjd! De håller tidsplanen och har stor yrkeskompetens. Lättillgängliga och pålitliga. Kan varmt rekommendera!
Målarna var inte bara trevliga, utan de utförde dessutom ett extremt proffsigt arbete. Vi blev väldigt nöjda och har absolut ingenting att anmärka på. Jag skulle rekommendera denna firma till min närmsta vän. Tack för att ni gjort vårt hem så fint ❤️
Trevligt och professionellt bemötande från första kontakt till avslutat arbete. Håller vad som sagts angående tid för start/slutförande. Bra utfört arbete med fint resultat.
Lomma Måleri ger ett professionellt intryck under hela resan, från idé till färdigställande. Dom är bra på att lyssna in önskemål och komma med resultat Lever väl upp till våra högt ställda förväntningar och levererar utöver dessa. Dom har gjort olika typ av uppdrag för oss från enkla måleri arbeten till rena tekniska utmaningar som ger den upplevelsen vi eftersträvar att kunna ge våra medarbetare och kunder som besöker våra lokaler.
Superduktiga yrkesmän som jag kände förtroende till att ha i mitt hem, effektivt och profsigt!
Gediget utfört arbete med snyggt resultat! Och trevligt bemötande som alltid, tack igen!
Noggranna och även väldigt trevliga