Bra jobb och pålitliga! Vad mer ska behöva sägas?
M.M PERSIENNER AB
Vi på M.M Persienner är ett företag som med smak och stil hjälper dig med persienner, markiser och solskydd så att du blir nöjd med din inomhusmiljö. I vårt unika utbud kan du garanterat hitta solskyddsprodukter för just ditt behov, oavsett om du är privatperson eller behöver produkter till ett företag. När du anställer oss...
538 omdömen om M.M PERSIENNER AB
Sedan starten hos Reco 2018
Väldigt bra och trevligt bemötande. Hög servicenivå och vilja att göra ett bra jobb. Snabb installation och bra kommunikation.
Bra genomfört jobb och trevligt bemötande.
Så smidigt att beställa persiennerna. Trevlig och kunnig personal, allt sköttes mycket professionellt. Levererades och sattes upp snyggt, smidigt och snabbt. Kan verkligen rekommendera denna firman.
Mycket bra och trevligt bemötande. Kan verkligen rekommenderas.
Professionella, trevligt bemötande, bra priser, snabba.
Proffsigt, kvalitet och höll tiden på leverans. Dessutom trevliga.
Jag blev bemött bra sätt trevlig personal toppen. Jag köpte persienner. Mycket nöjd med mina persienner.
Snabb och proffesionell service med bra resultat
Smidigt och snabbt. Trevligt bemötande
Klara besked om arbetet och kundanpassad installation.
De är jättetrevliga och jag blev supernöjd med fina markiser! Allt 👌
Mycket nöjd , trevligt bemötande, snyggt arbete !!
Kan varmt rekommendera M.M Persienner då dom installerade mörkläggningsrullgardini min lägenhet med stor precision. Det är en dröm att nu kunna sova i ett mörkt rum utan störande ljus utifrån. Birgitta
Trevligt bemötande och snabb installation, kan varmt rekommenderas.
Väldigt trevligt och personigt bemötande. Snabb leverans och uppsättning av persienner. De tom städade efter sig. Vi rek. Fem med högsta betyg
Milos och teamet är grymma rekommenderar starkt
Snabb och bra service. Trevligt bemötande
Ett bolag seriösa och serviceinriktade anställda. Anlitade dem för persiennupphängning. Företrädare för bolaget var såväl snabba som punktliga och därutöver lätta att kommunicera med. Väldigt nöjd!
Trevliga. Mycket snabba och flexibla både avseende kontakt och montering.
Fast and friendly service. We ordered installation of mellanglaspersienner for our kitchen and two weeks after the measurements were taken, 2 guys came over and expertly installed them. They even advised us who to contact related to defective parts in our balcony door. I highly recommend.
Mycket bra , allt funkade alldeles utmärkt
Snabbt, bra och billigt! De kunde komma med kort varsel för byte av persiennlinor och gjorde ett bra jobb till ett humant pris. Kan rekommenderas!
Trevligt bemötande och proffsigt utförande.
M M Persienner är mycket professionella, smidiga och trevliga. Jag är mycket nöjd med persiennerna i mina sovrum. Fick mycket bra råd och persiennerna sattes upp av 2 mycket trevliga och hjälpsamma killar. Rekommenderas varmt
Snabb och mycket trevligt och bra utfört arbete och bemötande.
Bra bemötande proffsigt jobbar, håller tiden
Snabb trevlig kontakt, montering, fem års garanti. Tidigare anlitad och mycket nöjd.
Snabb och personligt bemötande.
Vi har köpt både persienner och solskydd från företaget. Snabb service, trevligt bemötande och bra produkter som monterats proffsigt.
Superbra service. Leverans av våra markiser som utlovat. Trevliga och duktiga!
Snabbt och bra jobbat! Trevlig personal.
Proffsigt bemötande Behov av snabb lev vilket de levde upp till !
Trevlig personal, smidigt, snabbt och snyggt
Bra service, trevligt bemötande och snabb och proffsig leverans. Mycket nöjd med våra markiser!
- Mycket bra service och bemötande - Andra gången jag beställer persienner hos dom, lika bra denna gång - Proffsiga rekommenderas starkt! A++++
Snabbt, smidigt och flexibilitet!
Mycket nöjd, rakt igenom positiv upplevelse. Flexibla gällande tid för måttagning och montering, snabbt och bra jobb, samt ett väldigt trevligt bemötande.
Proffsiga! Trevliga! Snabba! Jättenöjd
Proffsiga, enkla att ha att göra med, trevliga! Hjälper till att mäta och kommer med bra förslag. Rekommenderas!
Snabbt och vänligt bemötande, litet missförstånd vid monteringen men det löstes mycket smidigt
Det var inte jag som fick persiennerna utan min son. Jag hade första kontakten och fick ett mycket bra bemötande. Sen övertog sonen med flickvän kontakterna och de var båda två mycket nöjda. Jag har själv varit där och det ser verkligen bra ut med persiennerna. Det enda är priset vilket dock är ganska lika hos företagen.
Snabbt, proffsigt och trevligt
Väldigt bra och smidigt utfört av de som var hemma hos mig och monterade persiennerna. Någon liten miss i kommunikationen som kunde ha varit bättre inför själva monteringen. Men de är väldigt trevliga och duktiga på det de gör! En av de som monterade persiennerna gjorde även det lilla extra genom att föreslå en ytterligare justering utan extra kostnad. Sådant uppskattas verkligen! Rekommenderar varmt.
Super, snabbt, effektivt. Trevlig hantverkare som pratade samtidigt som han satte upp persiennen på ett kliniskt effektivt sätt.
Kom i tid, Snygga persienner. Fixade ett litet problem med ett fönster som var ojämt snabbt Slutomdöme: professionellt! Tveka inte att anlita M.M Persienner AB. Bertil
Mycket nöjd med mina persienner. Väldigt bra och snabb service!
Allt är bara bra: trevlig bemötande, fina produkter. Lite tråkigt att sortimentet är begränsat med olika stylar och färg.
Jätte fint bemötande och snabbt Alla viste vad de skulle göra är Fick bra instruktioner De städade upp efter sig Tack
Professionellt utförd tjänst av hög kvalitet. Kan absolut rekommendera MM persienner.