M.M PERSIENNER AB

www.mmpersienner.se
  • BadgeEightYears
  • BestInSweden2025
4.9

Vi på M.M Persienner är ett företag som med smak och stil hjälper dig med persienner, markiser och solskydd så att du blir nöjd med din inomhusmiljö. I vårt unika utbud kan du garanterat hitta solskyddsprodukter för just ditt behov, oavsett om du är privatperson eller behöver produkter till ett företag. När du anställer oss...

703 omdömen om M.M PERSIENNER AB

Sedan starten hos Reco 2018

Solveig M
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Allt från början till slut föll till belåtenhet.

Ellinor C
Skrev om M.M PERSIENNER AB

De hörde av sig snabbt när jag kontaktade dem och kom redan någon dag senare och mätte fönster. När materialet var beställt och det var dags för montering kom en jättetrevlig montör som fixade allt snabbt, resultatet blev fint. Skulle inte tveka att anlita dem igen! Det lilla jag kan anmärka på: all kommunikation skedde på telefon/sms och kändes lite informell. Det hade varit fint att få en skriftlig offert på mail. Ibland fick jag skriva och påminna / ställa samma fråga flera gånger innan jag fick svar. Men överlag är detta petitesser, då allt gick bra.

Nils Åke O
Skrev om M.M PERSIENNER AB

MM Persienner gjorde en bra installation och dessutom snabbt. Kan rekommendera dem

Bicka S
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Toppen så nöjd, jag återkommer i maj för att sätta in i vardagsrummet

Anna T
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Snabb leverans och trevligt bemötande. Mycket nöjda med resultatet.

Lydia Å
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Trots lite försening blev det toppen bra, kan rekommenderas

Cristina V
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Bra service, trevlig personal. Kan verkligen rekommendera företaget.

Sam Å
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Jättetrevlig montör, bra kvalitet, billigt och 5 års garanti = högsta betyg från mig!!!

Kåver A
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Toppen service. Snabba och trevliga. Bra resultat.

Mattias J
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Trevlig och duktiga som erbjuder personlig service, jag kan rekommendera M.M Persienner AB, rimligt pris med bra garanti också.

Leila S
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Dålig kvalitet av vridstång, blev trasiga väldigt snabbt och dålig kundservice.

Svar från M.M PERSIENNER AB

En konkurrent från branschen tycker vi :) vi hade inte kontakt med er aldrig. Lycka till

Grabbarna A

Trevliga, duktiga Rekommenderar starkt

Karin D
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Trevliga, snabba och gjorde jobbet!

Per Henrik S
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Proffsiga, bra service och kvalitet. Bra prisnivå. REKOMMENDERAS!

Martina E
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Jättebra service o lätt att få kontakt

Hans G

Snabbt bra och professionellt

Anna K
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Snabbt på plats för att mäta och ge prisuppgift. Det gick fort att få persiennerna tillverkade och uppsatta. Inget strul utan bara enkelt och effektivt.

Lena F
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Jag kan verkligen rekommenderar MM Persienner AB . Mycket professionella, snabba och väldigt trevliga. Så vill ni ha nya persienner anlita dem.

Marja-Terttu S
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Bra och trevligt bemötande, professionellt utfört arbete och jag fick även tips på hur jag ska använda persienner för att undvika att dem skadas.

Gerda M
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Mycket trevligt bemötande, och resultatet med mörkläggningsgardinerna blev precis som jag hade tänkt mig! Firman rekommenderas varmt!

ANDREAS R
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Snabb hantering, väldig bra resultat till ett bra pris! Väldig trevliga också!

Yishao Z
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Hög kompetens och snabb service på alla dagar. Mycket trevligt bemötande och ärliga förslag för vårt behov. Rekommendera MM Persienner varmt

Annika K
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Mycket trevligt, snabbt, smidigt och prisvärt hanterande av mina persienner från början till slut! Mycket nöjd!

tomas k
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Very satisfied overall. The initial communication including visit/measurement was responsive and pleasant, the offered total price including el installation was competitive. The markins were delivered around the promised time and the installation including el installation were smooth. The improvement could the better cooperation between the markis installation and el installation so that the cables could be optimally placed.

Astrid N
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Fantastiskt service och hjälpsamhet - de lyssnar verkligen på ditt behov sedan tar de fram en klok lösning.

Per E
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Kompetens och service genomsyrar verksamheten . Detta i kombination med trevligt bemötande gör att vi varm kan rekommendera MM Persienner Per och Kerstin

Anna S
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Gardinskenorna går från vägg till vägg. Det är bra men hur ska jag själv kunna utöka antalet hållare I plast om jag behöver extra?. Tänker skapa liksom en ridå av gardiner för fönstren. Det kräver fler hållare som jag uttryckligen bad om att beställningen skulle utökas med dubbelt så många med. Kanske kan ni åtgärda det genom att kapa av några centimeter på skenan? undrar Christina

Saemundur G
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Trevligt bemötande och väl utfört arbete. Det enda negativa var att det blev ett litet missförstånd om vilken dag de skulle komma och göra jobbet, men det löste sig sen.

Natalie T
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Supersnabba, superproffsiga och trevliga.

Jitka P
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Trevliga och snabba, anlitar de gärna igen.

Adam G
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Bra och snabbt bemötande, både vid första kontakt, beställning och utförande. Snabb uppmätning, leverans och montage.

Knut L
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Korrekta och trevliga med snabb installation.

Homayoon M
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Jag beställde montering av persienner i vår lägenhet av M.M Persienner. Jag tycker vi fick en bra offert med resonabelt pris och arbetet, bemötande samt servicen var mycket bra. Vi är således helt nöjda.

Lena P

Snabb o. Bra leveranstid. Trevligt bemötande

Anki Wohlfart H

Trevliga och duktiga Satte in smal 16 cm mellan rutor

Pablo M
Skrev om M.M PERSIENNER AB

De kom när jag ringde. De mätte fönstren. De sa att det skulle ta två veckor att tillverka dem. Två veckor senare var allt klart. De ringde och frågade när de kunde komma. De dök upp exakt när de skulle. Installerade allt på en timme – 17 persienner! Hur bra som helst. Men visst, sånt här får man ju betala för.

Isabella S
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Trevlig och tillmötesgående personal. Snabba på att montera och fint resultat!

Rimon A
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Håller den som är sagt Utförande av jobbet gick mkt smidig Bra pris

Mouness E
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Jättebra service. Snabba och professionella.

Rickard E
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Snabba, effektiva och duktiga. Väldigt nöjd.

Ivar L
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Snabbt, professionellt, prisvärt och mycket trevligt företag. Rekommenderas!

Karin G
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Bra och effektiv service, från början till slut!

Kerstin S
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Mycket trevliga att ha och göra med. Nöjd även med arbetet.

Johan F
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Montören gjorde ett mycket bra jobb med perfekt resultat. Vi anlitar dem gärna igen vid behov.

Klara M
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Ett professionellt företag som håller vad man har kommit överens om. Det är trevliga och snabba: hela processen från första kontakten till färdig montering av persienner i sex fönster har gått på tio dagar. Jag är mycket nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera dem.

Hans Erik L
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Allt har fungerat bra, från mätningen till monteringen, trevliga och bra montörer, samt prisvärt. Två persienner hade fått fel färg mot som var bestämt, ny är beställd och monteras om någon vecka.

Pia K
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Sån bra service och riktigt trevliga montörer

Soile F
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Proffsigt och snyggt arbete. Trevligt bemötande

Victoria B
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Vi är supernöjda, snabba på att återkoppla och resultatet blev toppen! Kan varmt rekommendera!

Johan W
Skrev om M.M PERSIENNER AB

Väldigt trevligt bemötande och blev överraskad att de dessutom putsade fönstren efter montage