Magisk Pool & Spa AB

Håtunavägen 8 BV, 746 51 Bålsta — Visa karta

3.4 i betyg av av 10 omdömen
Magisk Pool & Spa AB är Sveriges största Pool- & Spabutik. Vi finns i butik i Bålsta och Gränna men även på nätet via vår Webshop. Vi har allt när det gäller pooler. Betongpooler, stålpooler, glasfiberpooler och specialpooler. Har du en dröm om en unik pool så tveka inte att lufta tankarna med oss. Vi bygger din pool precis som du vill. Vi har byggt pooler på berg, pooler med väggar av glas och mycket mer. Vill du ha en standardpool till standardpris går det lika bra. Är du ute efter ett spabad så har vi allt från Swimspa till Coast spa.Ta gärna en titt in på vår hemsida för lite inspiration och härliga bilder.

Läs vad 10 kunder tycker om Magisk Pool & Spa AB

 • 2020-05-18

  Spontant omdöme
  MAGNUS L skrev om Magisk Pool & Spa AB
  Vi fick inte det lilla extra vid vårt poolköp, som man vill ha för att känna sig trygg med en stor affär. De upplevdes som loja och måttligt intresserade. Det finns betydligt trevligare leverantörer att handla av. Sen uppstod det en diskussion om ett en trasig mojäng och deras ton var mer aggressiv än tillmötesgående, vilket oavsett sakfrågan sällan leder till något gott. Läs mer
  2020-05-19 Magisk Pool & Spa AB svarar MAGNUS L
  Hej Magnus!

  Tråkigt att du känner så, precis som jag sa i butiken så var luftningsventilen inte trasig vid leverans eller installation av badet som du själv säger. utan har gått/vridits sönder nu 3 månader senare. Luftningsventilen ska bara dras hand hårt och är till för att lufta pumpen vid vatten byte, så att man inte riskerar att köra pumpen torr. I vilket fall så fick du med dig en ny luftningsventil så hoppas att det går bra att byta.
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Stenings Swimmingpool & Spa AB
  4.9 / 5 i betyg — 33 omdömen
  Badge2020
  "Mycket bra service och kunnig personal. Kan förklara så man fattar. Återkommer till butiken vid inköp och frågor."
 • Kristian L

  2019-09-10

  Spontant omdöme
  Kristian L skrev om Magisk Pool & Spa AB
  Det här rekommenderas behagligt varmt! Läs mer
  gillar detta
 • David S

  2019-02-06

  Spontant omdöme
  David S skrev om Magisk Pool & Spa AB
  Beställde badet och det stod redo 4 veckor senare med färdig trall och redo att mysa.

  Det uppstod lite strul med belysningen i badet som tog tid att åtgärda, främst p.g.a. missförstånd mellan parterna. Men dom tog ansvaret och vi fick till en kompromiss för att laga badet - och möjliggöra framtida service.

  För er som läste min tidigare rekommendation;

  Jag ändrar därmed min tidigare rekommendation från att inte rekommendera till att rekommendera. Jag litar till 100% att det blir nu åtgärdat enligt överenskommelse. Killarna som jobbar här gör ett kanonjobb och slutresultatet är jättefint. Dom tog ansvar!

  Önskar bara att det aldrig uppstod ett missförstånd till att börja med.

  Allt gott! Läs mer
  gillar detta
 • Anna A

  2018-10-30

  Spontant omdöme
  Anna A skrev om Magisk Pool & Spa AB
  Kan varmt rekommendera Magisk Pool & Spa! Tusen tack för all hjälp och god rådgivning, trots att vi ringt er och mailat med frågor gällande allt från himmel till jord!
  Vi är super-nöjda med produkten vi köpt och ni har varit till så stor hjälp genom installation och goda råd!
  Vi kommer definitivt att fortsätta handla från Magisk Pool även i framtiden! Läs mer
  gillar detta
 • Per-johan N

  2018-09-08

  Insamlad av företaget
  Per-johan N skrev om Magisk Pool & Spa AB
  Bra produkter. Bra service när man väl får tag på dem, men dåliga på att svara och återkomma. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-09-08

  Insamlad av företaget
  Disa L skrev om Magisk Pool & Spa AB
  Har alltid fått bra service förut men senast när jag var i kontakt med er så ringde ni ej tillbaks som ni lovat 👎 Läs mer
  gillar detta
 • 2018-09-06

  Insamlad av företaget
  Martin B skrev om Magisk Pool & Spa AB
  Vi är mkt nöjda. Kan rekommendera denna firma Läs mer
  gillar detta
 • Jessica A

  2018-07-28

  Spontant omdöme
  Jessica A skrev om Magisk Pool & Spa AB
  Detta företag skall ut på svarta listan. Står inte för sin kvalité. Är redan trasig efter 3 somrar. Billiga träskruv som rostar efter en vinter. Kvalitén på jobbet är katastrof. Bestämmer avtalad tid för besiktning dom kommer inte, kommer när vi inte är hemma. Totalt missnöjd med detta företag. Nu är poolen obrukbar. Har bejärt att dom skall åtgärda felen, då skyller dom på att garantin har gått ut. Detta företag skall ej sälja pooler till kunder. Läs mer
  2018-08-27 Magisk Pool & Spa AB svarar Jessica A
  Hej Jessica!
  tråkigt att läsa din recommendation och den känns helt felaktig.
  Jag antar att det gäller en order för Leif Kolf (kanske din man eller far?)
  Vi hjälpte er att renovera en befintlig pool 2014 och i samma sekvens så la vi om PVC trall på ert befintliga regelverk. Regelverket påpekade vi redan då var dåligt men det skulle behållas och vi lade ner ganska så mycket tid för att rätta till regelverket.
  2016 2 år senare så hade ni några brädor som satt löst samt några skruvar som hade rostat, vilket vi var hos er och bytte.
  2017 3 år efter installationen så hade ni nya sprickor i trallen och andra skruvar som rostat, vilket vi hänvisade till 2 års reklamation och normalt slitage. Vi har erbjudit er att avhjälpa detta mot kostnad men det har ni tackats nej till, då ni velat ha det utan kostnad. Nu är det 4 år sedan vi gjorde denna renovering och saker slits med tiden och ligger det i närheten av poolen så slits det mer av klor och klorgaser. Poolen i sig och underlaget till trallen är över 20 år gammalt och är inte i det bästa skicket.
  gillar detta
 • 2018-04-04

  Spontant omdöme
  Noran D skrev om Magisk Pool & Spa AB
  Kan inte pooler, de skulle gjuta en pool till mig. Tur att det inte var en skojare som hette Jonas gjorde det. Det var en Betong firma de hade hyrt in. Men rören skulle Jonas och hans killar göra. Som lekman förstod att det inte stämde, kallade in en pensionerad poolfixare, han underkände och jag kallade in en Rörmakare som rättade till rören. Det slutade inte där. Jonas själv skulle koppla på sandfiltret. Där sätter han rören tvärtom och all sand hamnar i poolen. De kom dit och jag påpekade att något var galet. Det är normalt svarade de. Kallade på min expert och han såg att Jonas hade kopplat omvänt. Han rättade till det direkt. Även linern limmade de fel i poolen. Sedan började de sända ut bluffakturor. Akta er för detta oseriösa företag, man vet inte vad de har för sig där. Mitt samtal började med en trevlig man som hette Anders , men han har blivit sparkad och Jonas har tagit över fick jag veta innan installation. Läs mer
  2018-04-19 Magisk Pool & Spa AB svarar Noran D
  Hej Noran!  Tråkigt att få denna rekommendation här.

  Vi har mailat flera gånger du och jag om denna pool.

  För att förklara vad som har hänt så är det så att ni har köpt en poolstomme som ska kopplas till er befintliga poolutrustning, ni vill inte byta ut den trotts vår rekommendation då utrusningen är väldigt gammal. Vi har installerat poolen och så vitt jag vet så är den helt enligt order. Sen när jag (Jonas) kopplade in detta till ditt gamla sandfilter så förväxlade jag in samt ut vilket är sant. Detta är bytt precis som du säger och har inget att göra med att det kommer sand i din pool. Det som orsakar sanden i din pool är spridarna i ditt gamla sandfilter som är trasiga. Vi har med vår välvilja vinter satt din pool helt utan kostnad samt erbjudit dig att byta ut detta gamla trasiga filter i plast mot ett nytt och bättre i glasfiber och helt utan kostnad om du betalar för poolen du fått installerad, vilket du inte gjort, samt vägrar att göra.

  När det gäller linern så är det en fabrikssvetsad liner 75/100 med mosaik mönster och där kan inte exakt mönsterpassning i skarvarna garanteras, du har en skarv på 30 cm i trappan där mönstret går om lott lite, annars så är linern med väldigt bra passform i skarvarna, vi limmar inget på plats utan den tillverkas helt i en fabrik.

  Vad det gäller fakturorna så har vi fakturerat det belopp som vi har avtalat om men saknar betalning på den sista faktura, vilket vi har skickat flertalet påminnelser om. Inga fakturor utanför vår order har skickats till er.  Vi hoppas på en lösning på detta.  Mvh  Jonas Björkman
  gillar detta
 • 2009-03-13

  Verifierad kundrelation
  Adde T skrev om Magisk Pool & Spa AB
  Suveränt företag, lätta billiga lättplacerade bubbel baljor. Sveriges Energisnålaste spabad. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco