Making Beauty

115 omdömen om Making Beauty

Sedan starten hos Reco 2022

Ann-Christin N
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Vänligt och proffsigt bemötande!

Kristina E
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Mycket nöjd. Kommer att göra om detta

Maya V
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Supernöjd och blev väl omhändertagen!!

Karin S
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Lyhördhet för kundens önskemål. Bra kommunikation. Skön miljö.

Rosita N
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Inger är bara bäst och förvandla värsta rufset till något helt fantastiskt.

Nina S
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Jag har nu haft Tuva A som frisör redan sen hon var lärling. En mycket duktig, profisionell frisör. Hon frågor och lyssnar in hur jag vill bli klippt. Resultatet blir precis som jag beskrivit. Jag är super nöjd👍

Louisa J
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Blir alltid nöjd när jag klipper mig hos Inger!

Kristina N
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Men alltså gulligare tjej får man leta efter ! Hon gjorde ett toppenjobb . Tog snabbt in och förstod vad jag menade och jag var bara helt nöjd med resultatet. Noggrann och stressade inte igenom klippningen. Ska även tillägga att största varsamhet och respekt för kunden fanns där hela tiden . Vad kan man säga . Hit tänker jag gå igen , och igen . Atmosfären i salongen var precis som en salong ska vara . Mysigt . Lugn musik . Hemkänsla istället för den institutkänsla man får på trista industrisalonger där man hetsigt...

Villemo K
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Jätte bra service och trevliga professionella frisörer. Rekommenderar Making Beauty starkt.

Anna N
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Professionell, snabb och trevlig!

Malin Ö
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Jag är jättenöjd med resultatet på mina fransar😊

Marianne S
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Inger klipper mitt korta hår helt perfekt

Ingrid B
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Inger är min frisör sedan över 35 år tillbaka. En mycket skicklig frisör med stor kunskap om allt som har med hår och klippning att göra. Hon är dessutom mycket trevlig och har ett mjukt handlag då hon hanterar mitt hår. Behandlingen var hårtvätt, ögonbrynsfärgning och klippning. /Ingrid

Johan S
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Hela vistelsen var fantastiskt bra!

Ulla T
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Tuva är lyhörd gör hur jag vill bli klippt.

Maria Ö
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Bra bemötande. Duktig i sitt yrke och man känner sig välkommen dit .

Rigmor S
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Blev mkt vänligt och glatt bemött! Inger förstod precis vad som blev bra för mej. Noggrann och fin klippning! Jag är supernöjd!! Fru Svensson😊

Eva A
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Väldigt inlyssnande och duktig!

Jessica H
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Bra bemötande, proffsig rådgivning och utfört. Jag klippte och slingade mitt hår. Jättenöjd med resultatet.

Mona H
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Lugn o trevlig atmosfär. Jag är nöjd med allt.

Sören S
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Mycket bra .God service. Trevligt bemötande.

Camilla E
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

.Varmt och vänligt möte med Inger. Hon är kunnig och duktig i sin yrkesroll och har fullt fokus på mig som kund. Jag känner mig trygg i hennes stol och alltid nöjd, glad och fin när jag går därifrån. Längtar redan till nästa sittning i hennes stol.

Ingrid F
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Trevligt bemötande. Har klippt mig hos Inger i flera år och alltid varit väldigt nöjd. Bra på tips för håret utifrån kvalitet och annat

Charlotte Å
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Väldigt fint bemötande. Mycket kunnig i ämnet hår. Stor kunskap i klippning. Lyssnar på önskemål men kan ändå själv ge förslag på hur hon tänker om frisyr osv. Säga sin mening🤗

Per-erik F
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Alltid bra bemött. Som vanligt bra förväntningar som uppfylldes till fullo. Bra upplevelse och klippningen perfekt.

Christina N
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Jag har varit kund i många år och trivs bra med Making beaty Bra att få tid tidigt på dagen.

Helena E
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Trevlig tjej bra bemötande. Det var länge sedan jag var till frissan. Jag klippte mig en kortare page, blev mycket nöjd.

Monika R
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Jag har varit kund hos Inger närmare 40 år. Har alltid varit nöjd med hennes proffsiga arbete och trevliga sätt och hur hon följer utvecklingen i sin bransch.

Ulla Ö
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Det var Ok men lite ovant med ny frisör

Ulla J
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Är alltid nöjd med mitt besök med min klppning där

Inga-Britt A
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Väl bemött Dom förväntningar jag haft, har blivit väl uppfyllda. Jag brukar köpa dom hårvårdsprodukter som jag rek att använda och som jag behöver.

Annika I
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Första samtalet för att boka en tid var med Tuva, trevlig och positiv var första intrycket. Hade sett en vän som klippt sig på samma salong och hon var jättefin i håret så jag var positiv. Efter två klippningar är jag helt klart inställd på att stanna som kund. Tuva är lugn, positiv och noggrann.

Helene L
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Väl mottagen, sedd och lyhörd. Brukar inte vara så förtjust i snack hos frisörer men här kändes det inte krystat eller överdrivet.

Karin S
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Mamma Ulla är mycket nöjd. Hon blev så fin.

Christina B
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Jätteduktig tjej , glad o trevlig

Malin W

Lyhörd, kunnig och kundorienterad

Lollo W
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Inger är mycket duktig frisör, proffsigt bemötande och fantastisk kunnig om hår, jag är alltid supernöjdr när jag varit hos henne.

Anna N
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Professionell, kunnig, vågar säga nej om man har tokiga idéer. Haft samma frisör i över 15 år och åker från Sundsvall till Härnösand för att få mitt hår fixar av Inger.

Yvonne D
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Hon är mycket noggrann och lyhörd. En mycket kompetent personal. Jag är väldigt nöjd gällande hennes arbete med mitt hår

Birgitta W
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Inger är fantastisk och väldig noggrann. Hon har också så god kunskap om alla produkter hon använder. Åker gärna 20 mil för att bli klippt 😀

Sanna B
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Toppade håret. Andra gången jag går hos Tuva. Fantastisk tjej som är noggrann och trevlig. Så nöjd!

Marie F
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Det är alltid trevligt att vara kund hos Inger. Hon har ett vänligt bemötande och är väldigt noggrann. Hon ger bra råd om frisyrer och hårvård. Jag känner mig alltid väldigt nöjd efter ett besök. Jag rekommenderar henne varmt till nya kunder.

Eva-Britt A
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Det bästa bemötandet. Personligt, professionellt i sitt yrkesutövandet

Ing-Marie S

Jag har bara positiva upplevelser. Klippning å färg . Wax å spray

Annika E
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Jag blir alltid väl omhändertagen och är alltid nöjd med min klippning mm. Toppenbra bemötande och service.

Barbro V
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Serviceinriktad, alltid positiv, gör sitt bästa för man ska bli nöjd.

Gerd N
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Det är en mycket kunnig frisör, kunnig, ger råd o idéer, alltid generös mot sina kunder.

Ingrid E
Skrev om Tuva A en del av Making Beauty

Ett trevligt bemötande varje gång man kommer dit,alltid glada och tillmötesgående Lyssnar när man berättar hur man vill ha frisyren,frågar om dom inte förstår,och ger också lite tips Jag blir klippt och färgar utväxten Jag köpte Kerasilk repaired stunning Kan verkligen rekommendera denna frisör,hon är bäst

Ingrid H
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Riktigt proffs! Lyssnar, omvandlar och löser kreativt mina funderingar kring färg och form.

Kent M
Skrev om Inger B en del av Making Beauty

Korrekt bemötande av en yrkeskvinna: Herrklippning