Bra mäklare. Alltid nåbar. Och trevlig
Christian Da Costa
Christian Da Costa är mäklare på Mäklarhuset Ljusdal
.Christian Da Costa har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Christian Da Costa har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.8. Christian Da Costa har haft 21 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2025-11
37 omdömen om Christian Da Costa
Stort tack för den här tiden Stina och lycka till med "nya" livet uppe i Umeå! : ) //Christian da Costa
Samarbetet mellan oss har fungerat bra och jag har fått ett professionellt bemötande genom hela processen. Christian har varit tillgänglig och hjälpt mig på ett tryggt och smidigt sätt.
Vad glad jag blir Linda! : ) superroligt att just du till slut blev den lycklige ägaren av radhuset. Stort lycka till med allt nytt som väntar i ert nya fina hus! //Christian da Costa
Allt har flutit på, trots att det funnits lite gnissel på vägen har det mesta gått mycket snabbt och bra!
Tack Staffan och ett ännu större tack för ert förtroende som jag fick! Lycka till med ert "nya" liv i Sundsvall och allt som väntar er. //Christian da Costa
Otroligt trevlig. Kan svara på allt.
Men oj vilka fina ord. Det värmde gott Moa måste jag säga. Stort grattis åter igen till ert första egna boende. Detta kommer bli superbra för er. Må bäst och ta hand om varann! //Christian da Costa
Jag har bara en positiv upplevelse allt har fungeratbra en trygg o fin kontakt har kännt mig helt lugn med min mäklare inget att klaga på försäljningen har gått utan problem.
Alltid lika roligt med återkommande kunder som ni! Kul att höra också att ni är nöjda. Och jag är tacksam över förtroendet jag fått av er igen. Stort lycka till med det nya som väntar : ) //Christian da Costa
Mycket professionell och engagerad mäklare som var lätt att nå och gav tydliga råd genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Christian till alla som går i tankarna att sälja eller köpa bostad – en mäklare som verkligen bryr sig och levererar!
Vad glad jag blir Josefine! Innerligt tack för dom orden och för att jag fått lära känna er fina familj. Ta hand om varann! //Christian da Costa
Klockren från start till slut! Klok som en bok som har bra tankar rätt igenom för en bra affär.
Lätt att agera på sånt vis när man omger sig med så underbara människor som ni. Tack för att just jag fick ert förtroende! Det betyder mer än vad ni tror. TACK David! //Christian da Costa
Kanon att ha att göra med. Tydlig och alltid tillgänglig i princip.
Tack Christian! Och supergrattis till er nya lyxkåk, vilken dröm det där kommer bli för er. Glad för er skull! //Christian da Costa
Vi är väldigt nöjda med Christian. Han var kunnig, lyhörd och alltid tillmötesgående. Han tog sig tid att svara på alla våra frågor på ett tålmodigt och professionellt sätt, vilket gjorde hela processen både trygg och smidig. Vi kan varmt rekommendera honom till andra som funderar på att sälja eller köpa bostad.
Vilka fina ord av dig Sara! Innerligt tack för ert förtroende och tiden jag fick tillsammans med er under resans gång. Ta hand om familjen och lycka till med renoveringarna ni står inför. //Christian da Costa
Visat ett stort engagemang och skött det väldigt proffsigt. kommunikationen var alltid tydlig och Christian var alltid tillgänglig för våra frågor.
Vad roligt att höra att ni är glada över insatsen. Superstort grattis till ert fina köp, och tack för att jag fått haft med er att göra. Jag önskar er ett stort lycka till i er nya drömvilla i Ljusdal. Ta hand om varann! //Christian da Costa