Christian Da Costa

Christian Da Costa

Christian Da Costa är mäklare på Mäklarhuset Ljusdal

Christian Da Costa har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Christian Da Costa har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 60 omdömen med ett betyg på 4.8. Christian Da Costa har haft 26 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

60 omdömen om Christian Da Costa

Anita L
Sålde sin bostad med hjälp av Christian Da Costa en del av Mäklarhuset Ljusdal
Österås

Har anlitat Christian Da Costa vid två husförsäljningar. Har varit jättenöjd båda gångerna då han är mycket tillmötesgående och dessutom glad och trevlig.

Svar från Christian Da Costa

Ändå rätt sorgligt kan jag tycka att resan vi gjort tillsammans nu under några år Anita med de olika försäljningarna vi har varit med om, nu verkar gå mot sitt slut. Det har verkligen varit ett sant nöje för mig att fått möjligheten att hjälpa dig med dina fastigheter. Jag önskar dig ett stort lycka till framöver och tackar ödmjukast för förtroendet du givit mig. Ta hand om dig! //Christian da Costa

Jan Edvin Erik H
Köpte sin bostad med hjälp av Christian Da Costa en del av Mäklarhuset Ljusdal
Valla

Supertrevlig och hjälpsam oavsett hur, när och vad man än behöver hjälp med.

Svar från Christian Da Costa

Tack snälla Edvin! Och ett ännu större tack för att jag fått ha med er att göra. Stort grattis till ert köp : ) //Christian da Costa

Anna Viktoria H
Köpte sin bostad med hjälp av Christian Da Costa en del av Mäklarhuset Ljusdal
Valla

Supertrevlig, snäll och kunnig. Lätt att prata med.

Svar från Christian Da Costa

Vad fint av dig Anna, supertack för dom orden. Det gjorde mig glad! Jag önskar er ett stort lycka till framöver i ert nya drömhem! //Christian da Costa

Per Kristian E
Ljusdal

För mig som köpte hus för första gången så kände jag mig trygg med Christian som mäklare genom visning, budgivning och kontraktsskrivning. Christian är välkommnande, kunnig och pedagogisk vilket gjorde det lätt för mig som oerfaren husköpare att vända mig till honom med mina frågor, stora som små. Sammanfattningsvis är jag tacksam att ha haft Christian som hjälp genom min familjs största investering och jag känner mig mycket nöjd med hela upplevelsen. Jag kan absolut tänka mig anlita Christian som mäklare ifall det någon gång blir aktuellt att sälja.

Svar från Christian Da Costa

Vilka fina ord som värmer Per! Jag är glad över att huset ska få ge plats åt er fina familj. Stort grattis till ert köp av drömhus här i Ljusdal. Välkommen hit! //Christian da Costa

Kristina H
Sålde sitt hus med hjälp av Christian Da Costa en del av Mäklarhuset Ljusdal
Ljusdal

Christian inledde redan vid den kostnadsfria värderingen att komma påläst och engagerad. Under säljtiden var han alltid tillgänglig ,positiv och väldigt informativ! Rekommenderar honom varmt !

Svar från Christian Da Costa

Kan du inte äga fler boenden i Ljusdals kommun Tina så jag kan få ha med dig å göra lite oftare? : ) Det har varit en rolig tid tillsammans med dig och jag är evigt tacksam för att jag fick uppdraget att hjälpa dig att sälja ditt föräldrahem. Extra roligt att det just är en barnfamilj som nu får fylla husets rum och att barn även i framtiden kan få möjlighet att springa på gatan mellan sina kompisar. //Christian da Costa

Veronica Nathalie Madeleine E
Ljusdal

Väldigt tillmötesgående och snabb med att ta reda på svar till frågor. Jag kände mig trygg med honom

Veronica Nathalie Madeleine E och Christian D gillar detta
Svar från Christian Da Costa

Vad glad jag blir Veronica, varmt tack! Extra glad blev jag för att ni blev köparna av huset som förhoppningsvis kommer bli ert drömhem för många år framöver. Stort lycka till med att förvalta huset vidare. //Christian da Costa

Evelina E
Sjöbo

Smidig och snabb kommunikation! Proffsigt och tryggt, inget att klaga på!

Tack Evelina, det värmer! //Christian da Costa

Evelina E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Da Costa en del av Mäklarhuset Ljusdal
Ljusdal

Bästa mäklaren! Proffsig och lättsam, rekommenderas!

Svar från Christian Da Costa

Stort varmt tack Evelina för dom fina orden! Jag är tacksam över förtroendet du givit mig och möjligheten jag fått till att hjälpa dig med både ett köp och en försäljning. Stort lycka till framöver! : ) //Christian da Costa

Kenneth Å
Sålde sitt hus med hjälp av Christian Da Costa en del av Mäklarhuset Ljusdal
Kårböle

Mkt bra trevlig o alltid lätt att nå mkt kunnig o omtänksam någon jag gärna rekommenderar

Svar från Christian Da Costa

Tack Kenneth för att jag fick ha med dig å göra! Jag är väldigt tacksam över förtroendet du gav mig. Kul att försäljningen gick så snabbt för dig och att det dessutom blev en bra budgivning! /Christian da Costa

Kerstin Eva Agneli V
Kårböle

Trevligt bemötande Han levde upp till alla förväntningar och förklarade allt för oss och det blev en smidig affär Hälsn/ Tord o Kerstin Tack Christian

Svar från Christian Da Costa

Varmt tack Kerstin för dom fina orden. Huset kommer passa er perfekt, välkommen till Ljusdals kommun! //Christian da Costa