Josefine Qvillby

Josefine Qvillby

Josefine Qvillby är mäklare på Mäklarringen Bohuslän

Josefine Qvillby har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Josefine Qvillby har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-06 och har fått 56 omdömen med ett betyg på 4.9. Josefine Qvillby har haft 22 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-08

56 omdömen om Josefine Qvillby

Sedan starten hos Reco 2024
Eva Lillian Katarina N
Tanumshede

Josefine har ett otroligt proffsigt och trevligt bemötande. Har varit en klippa under försäljningen av vårt hus!

Johan Andreas N
Tanumshede

En engagerad mäklare som är väldigt lyhörd. Snabba återkopplingar när man sökt henne. Otroligt trevlig person!

Niklas S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Qvillby en del av Mäklarringen Bohuslän
Bovallstrand

Vi har både köpt en bostadsrätt i Bovallstrand genom Josefine och även sålt våran villa i Hunnebostrand med Josefines hjälp. Vi valde Josefine som mäklare för att hon gav ett bra intryck, var hjälpsam, har bra driv och tar tag i saker, är ärlig & effektiv och jobbade på bästa sätt för att vi skulle känna oss nöjda. På ett proffsigt sätt guidade Josefine oss genom både köp och försäljning. Hon svarade oss i telefonen eller ringde upp direkt om vi ville något oavsett tid på dygnet. Vill ni ha en mäklare utöver det...

Jan A
Köpte sitt hus med hjälp av Josefine Qvillby en del av Mäklarringen Bohuslän

Enkel att diskutera med, snabb med återkoppling. Trovärdig!.

Ulla Camilla M
Sålde sitt hus med hjälp av Josefine Qvillby en del av Mäklarringen Bohuslän

Kan starkt rekommendera Josefine som mäklare! Bra bemötande, goda råd och svarade alltid snabbt. Vi upplevde henne som mycket duktig, positiv & glad.

Lars Simon J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Qvillby en del av Mäklarringen Bohuslän

Jag fick ett väldigt gott och trevligt bemötande av Josefine. Otroligt hjälpsam och proffsig i sitt arbete. Förväntningarna var att detta skulle gå bra, vilket de också blev. Jag fick höra massa gott om Josefine om hur lättsam och hjälpsam hon är som mäklare ifrån folk runt mig. Rekommenderar Josefine starkt till andra som vill ha hjälp med att sälja eller köpa sin bostad.

Caroline Hilma Maria M
Sålde sitt hus med hjälp av Josefine Qvillby en del av Mäklarringen Bohuslän

Väldigt trevlig och hjälpsam vid vår husförsäljning. Snabb på att svara på frågor, lätt att kommunicera med, är tydlig och visar stort engagemang i sitt uppdrag. Rekommenderar Josefine som är en trygg, trevlig och duktig mäklare.

Urban P
Grebbestad

Josefine har lagt ut vår fastighet och fått spekulant på den! Vi hoppas att köparen blir nöjd över sitt besök och tar över huset i Juli! Kan rekommendera henne & bolaget till kompisar framöver!! Mvh Urban Persson

Lucas K
Köpte sitt hus med hjälp av Josefine Qvillby en del av Mäklarringen Bohuslän

Väldigt trevlig och hjälpsam😁

Annika K
Fjällbacka

Jag kan verkligen varmt rekommendera Josefin! Hon är inte bara en fantastisk mäklare utan också en person som verkligen bryr sig. Från första stund har hon varit engagerad, lyhörd och otroligt professionell. Det som verkligen utmärker Josefin är hur hon ser till både säljare och köpare – hon jobbar för att alla ska känna sig trygga och nöjda, vilket märks i hela processen. Hon är alltid tillgänglig, snabb på att återkoppla och väldigt lätt att ha att göra med. För mig har det känts extra tryggt att ha någon jag redan har...