Ludvig gjorde en fantastisk jobb gjennom hele prosessen når jeg som nordmann skulle kjøpe bolig i Sverige. Han har kunnskapen og erfaringen jeg trengte både før, under og etter boligkjøpet. Som nordmann som kjøper bolig i Sverige er det fantastisk å kunne ha en så trygg og hjelpsom person som kjenner prosessen på begge sider av grensen ved sin side. Jeg anbefaler Ludvig på det sterkeste!
HusmanHagberg Bohuslän
Välkommen till HusmanHagberg Bohuslän som sedan 2018 drivs av fastighetsmäklarna Elin Bergman och Ludvig Jakobsson. Idag har vi kontor på Karlsgatan 14 i Strömstad och på Tjuvsundsgatan 5 i Kungshamn och ni möter här mäklarna Josefine Qvillby, Elin Bergman, Ludvig Jakobsson och vår blivande mäklare Isac Wemmel. Vi drivs av möten...
339 omdömen om HusmanHagberg Bohuslän
Sedan starten hos Reco 2018
Mycket trevlig och kompetent mäklare som har guidat mig på ett bra sätt genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera att ha Ludvig som mäklare.
Mycket nöjd med Ludvig som mäklare.Positiv och hjälpsam. Jag ger Ludvig dom bästa rekommendationer!
Megleren stod til forventningene Han åpptråtte meget riktig Er en veldig fin og seriøs megler
Att få köpa en fastighet av Ludvig var en mycket avslappnad affär, Ludvig är en trygg mäklare som inbringar ett lugn. Mycket glad att få köpa min nya bostad via Ludvig.
Sålde lägenhet med hjälp av Elin Bergman. Trots tuffa tider så fungerade allt mycket väl. God kommunikation och professionell hantering. Vi är väldigt nöjda.
I högsta grad en professionell attityd i bemötandet! Vidare med processen, finns inget att anmärka och med ett raskt avslut, kan vi som säljare, bara gratulera oss själva och vår mäklare till ett mycket framgångsrikt avslut! Ludvig Jakobsson kan absolut rekommenderas!
Mycket kunnig om byggnader och människors behov av bostad
Tack för de fina orden Anders och för fint samarbete! Önskar er allt gott framåt! /Elin
Fantastiskt nöjd med mäklaren vid vårt köp av Odenvägen 22! Trovärdig, kunnig, saklig och lyhörd!
Tack för de fina orden, det värmer! Vi önskar er stort lycka till och välkomna till Munkedal! /Elin & Ludvig
Trevligt, duktig, hjelpsom , kunnskapsrik
Oerhört oroffsig, förstående och kunnig! Rekommenderas varmt!
Blev väl bemötta. Lyssnade in och tog till sig våra behov och förväntningar. Mycket väl utfört uppdrag från start till mål.
Bra bemötande . Affären gick snabbt . Hittills bra hjälp. Det ordnades så att vi kunde skriva kontrakt i Umeå. Allt har hitills fungerat bra
Jag är glad att Ludvig hjälpte mig med mitt första bostadsköp. Med vänlighet och stort tålamod var han alltid snabb att svara på mina frågor. Ska jag i framtiden välja en mäklare, så väljer jag Ludvig!
Ludvig och Isac (blivande mäklaren) ger ett gediget och ärligt intryck och dom gjorde det enkelt för oss som aldrig köpt något förut. Vi kände oss väldigt trygga och om jag någonsin ska sälja fritidshuset vi köpte så kommer vi definitivt vända oss till Husman och Hagberg. Att dom dessutom är supertrevliga gör inte saken sämre. Hans
Förklarade tydligt så jag kände att jag hängde med i hela säljprocessen
Allt gick smidigt och mäklaren var kunnig och tog fram alla papper som behövdes. Mäklaren kommer jag rekommendera.
Mycket trevlig och bra mäklare.
Tack för de fina orden och stort lycka till med ert nya boende! /Elin & Ludvig
Otroligt proffsig och bemöter oss som säljare av huset efter personkännedom. Ludvig styr upp och hjälper till att svara på frågor oberoende av tid på dygnet. En mäklare av denna kaliber bör HusmanHagberg vara rädd om.
Mycket kunnig och med ett trevligt bemötande. Våra förväntningar infriades. Försäljningen gick smidigt och bra med fin kontakt med Ludvig under tiden budgivningen pågick. Vi är supernöjda med allt.
En driven och trevlig tjej som ger det lilla extra och hjälper tryggt igenom hela affären. Vi är mer än nöjda
Tack snälla för de fina orden Carolina och för gott samarbete! Önskar er allt gott! /Elin
Very professional and helpful 👌
Thanks for the kind words! It was an honor to help you! /Elin
Elin was very professional and helpful. She explain everything in detail. As this was our first property she guided us in the whole process and make a smooth transaction.
Thanks for the kind words! It was an honor to help you! Welcome to Munkedal! /Elin
Super trevlig bemötande. Mycket kunnigt och kunde svara på alla frågor vi hade. Han är en mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder.
Topp bemötande och lösningsorienterad.
Bästa mäklare i norra bohuslän!
Elin har varit mycket tillmötesgående. Hon har hållit oss uppdaterad och verkat vara drivande för att få igång budgivning i en inte alltför lätt period att sälja ett hus. Jag är nöjd. Elin har levt upp till mina förväntningar.
Vad roligt att allt känns så bra! Tack för gott samarbete! :) Bästa hälsningar Elin
Alltid glad o trevlig att prata med och lätt att få kontakt .
Tack för fina ord och gott samarbete! /Elin
Elin är väldigt hjälpsam, snabb på att svara oss och påhittig. Vi hade en väldigt bra kontakt med henne.
Vad roligt att ni är nöjda! Stort grattis till er nya bostad, jag hoppas att ni får många härliga år där! Det ska bli spännande att följa era planer! /Elin
Super fornøyd med alt! Vil anbefale han videre.
Bra bemötande, förstående med vad man söker.
Han är en trevlig hjälpsam och framför allt effektiv mäklare Kan rekomendera honom .
Trevligt, proffessionellt bemötande i alla lägen och en problemlösande inställning vid oväntade händelser. Rekommenderar varmt.
Ja, ibland blir inte allt som man tänkt sig, då får man försöka hitta en lösning. Tack för förtroendet att förmedla din bostad! Vi hörs och syns!
Vi fick ett mycket gott bemötande och förtroende för Elin. Hon var väldigt tillmötesgående och svarade snabbt på våra frågeställningar såväl på telefon som mail och sms. Vi ger Elin dom bästa rekommendationer, alltid glad, positiv och hjälpsam.
Tack Richard och grattis till en fin bostad! Välkomna till Smögen :)
Proffsigt och positivt bemötande genom hela processen.
Tack för de fina orden och gott samarbete! Stort lycka till med ert nya otroliga husbygge! :) /Elin
Toppennöjda! Elin är en stjärna 🌟
Tusen tack Maja för de fina orden och stort lycka till med er nya resa! :)
Lätt och ha och göra med har bara haft en positiv upplevelse genom hela försäljning.
Tack för fin feedback David! :) /Elin
Mycket trevligt, förtroendeingivande och proffsigt bemötande.
Proffsig från start till mål!! Allt gick supersmidigt då allt va på distans. Snabba svar och tydliga förklaringar, inget krångel😎 Ett fullblodsproffs helt enkelt!!
Professionell från början till slut. Supernöjda.
Jätte trevlig o kunnig ! Bra med återkoppling och löpande information ang försäljningen!
En mycket kunnig och trevlig person, enkel och lätt att ha och göra med. Vi är jättenöjda över att vi fick Ludvig som mäklare.
Otroligt kompetent mäklare mycket bra service
Jag blev bemött på ett väldigt bra och lättsamt sätt 😊 Elin levde upp till mina förväntningar och lite till hela tiden kontaktbar! Väldigt bra upplevelse och bra bemötande samt hela tiden uppdatering på vad som händer. Bra och tydlig information! Jag är super nöjd! 😁
Ludvig lyssnade in och kunde återreflektera respektfullt gällande viktiga saker i vårt samtal inför försäljningen. Uppvisade stort tålamod och förklarade så det blev tydligt i vissa oklarheter. Lätt att samtala med och gett bra råd.
Trevlig! Påläst! Noggrann! Bra kontakt! Skämtade också alldeles lagom! Intresserad!
Jag tycker det fungerat kanon lätt att prata med och gör ett bra jobb Mvh Peter
Fick ett mkt gott förtroende för Elin direkt Vi är jättenöjda
Vid första träffen med Ludvig fick vi ett mycket trovärdigt förtroende för mäklare firman. Våra för väntningar uppfyllde Ludvig på bästa sätt Ludvig genomförde våran försäljning på ett elegant sätt både mot köpare o säljare all var nöjda. Vill gärna rekomdera detta företag till andra säjare o köpare med högsta betyg.
Meget hyggelig og tillitsfull. Hjelpsom og forklarende.