Mycket duktig mäklare stor erfarenhet
Magnus Forsberg
Magnus Forsberg är mäklare på Mäklarringen Umeå
.Magnus Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 1992-01. Magnus Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-09 och har fått 17 omdömen med ett betyg på 4.8. Magnus Forsberg har haft 23 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Jag har hjälpt Umeåbor att byta bostad i 32 år och brinner fortfarande för varje affär.
Mitt mål är att överträffa förväntningar genom ett effektivt, proffsigt och tryggt arbete – med hög tillgänglighet, även efter kontorstid.
Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter i Umeå samt fjällobjekt i Hemavan och Tärnaby.
Välkommen att kontakta mig för rådgivning eller värdering!
2025-08 - 2026-03
17 omdömen om Magnus Forsberg
Vi har anlitat Magnus för försäljning av vår bostad flera gånger. Han har lång erfarenhet, är väldigt professionell och är mycket duktig på sitt jobb. Vi har alltid varit mycket nöjda med vad han levererat.
Proffsigt bemötande under hela försäljningen .mycket nöjd rekommenderar Magnus som mäklare till mina bekanta.
Jätte nöjd, bra bemötande och lätt att få kontakt med. Lugn och saklig, snabb på att återkoppla med ny information.
Erfaren och kunnig. Duktig på att lyssna. Lättillgänglig . Vi är helt nöjda.
Utmärkt kundfokus och lätt tillgänglig för kunden Alltid kontakt bar. Kan varmt rekommendera Magnus Forsberg
Mycket bra och smidig hantering. Inger förtroende.
Vi köpte ett hus genom Magnus. Smidig process och vi är supernöjda!
Magnus är en otrolig o ödmjuk pålitlig mäklare Bästa mäklaren i stan!
Snabb återkoppling, trevlig och bra bemötande