Jag beställde taktvätten som de hade på kampanj inkl något medel för mossa och skit. Mossan är borta och medlet kommer man se resultatet senare. De hjälpte mig även att kolla efter en läcka som jag befarade att jag hade och kom fram till att det berodde på att jag inte hade något nockband, så det monterade de när de ändå var på plats. Bra att de ringer mig om 3 år och kollar om de ska lägga på nytt medel för alger/mossa. Jag är nöjd och har inget att klaga på!
Mälardalens Takvård AB
6 omdömen om Mälardalens Takvård AB
Vi är nöjda med utfört arbete. Trevligt bemötande. Återkoppling efter några dagar ser jag som mycket positivt.
En vän som rekommenderade att anlita de inför målning av huset. Jättenöjd med slutresultatet! Det hela gick ganska snabbt och resultatet blev superbra med tanke på att husfasaden inte hade rengjorts på över 10 år. Behövde inte komplettera någon yta på huset utan kunde påbörja målning kort efter deras behandling. Kan varmt rekommendera!
Nöjd arbetet och resultatet!!!
Mycket seriösa, duktiga och proffsiga. Efter 10 år i fastighetsbranschen så kan jag inte annat än att rekommendera dem. Bra dialog, förslag och åtgärder.
De har rensat och antimossbehandlat ett antal tak på Gitarrvägen i Uppsala. Trevlig personal. De utförde jobbet snabbt och effektivt. Jag har inte hört några negativa kommentarer från de som fick taken rensade och antimossbehandlade.