Måleri Proffs
2.5 i betyg av av
2 omdömen
Letar du efter en profesionelt målare?
När du anlitar oss som målare i Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg elle någonstans i Västra Götaland
är arbetskostnad betyder att du kan maximera nyttan av ROT-avdraget. i kombination med våra mycket konkurrenskraftiga priser blir det med andra ord riktigt billigt att ta hjälp med dina
måleriarbeten hemma.
Så spara tid och få ett garanterat bra resultat – anlita oss istället för att måla själv.
MIKO Måleri är specialister på ut- och invändigt underhållsmåleri.
Vi utför allt från nybyggnationer och renoveringar till dekorationer och design av kök.
Efter 15 år i branschen inom både underhålls och reparationsmåleri kan vi vår sak.
Effektivitet och kvalité är nyckelord i vårt samarbete med Er.
Vi bemöter Er med personlig kundkontakt och Era behov kommer i första rummet.
Offerter är Er tillhanda snabbt och avspeglar verkligheten.
Det bästa beviset på vår professionalism är vårat konstanta samarbete med Sveriges största företag i byggandet av klassiska stilfulla hus som Ekeforshus och Kungshus.
Vi hjälper till med tips och råd inför styling av lokaler med lämpliga färgval och tapeter.
Vi värnar om miljön och arbetar med Teknos och Jotun miljömärkta färger.
Vår Vision är att¨Vi vill vara det måleriföretag alla vill ha¨
Vår miljö och kvalitetspolicy gör att våra kunder kan vara säkra på att vårt arbete utförs på bästa sätt med material och metoder som garanterar god miljö och hög kvalitet
måleriarbeten hemma.
MIKO Måleri är specialister på ut- och invändigt underhållsmåleri.
Effektivitet och kvalité är nyckelord i vårt samarbete med Er.
Vi bemöter Er med personlig kundkontakt och Era behov kommer i första rummet.
Offerter är Er tillhanda snabbt och avspeglar verkligheten.
Vi värnar om miljön och arbetar med Teknos och Jotun miljömärkta färger.
Vår Vision är att¨Vi vill vara det måleriföretag alla vill ha¨
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag2 omdömen om Måleri Proffs
skrev om Måleri Proffs
Trevligt bemötande och levererar efter överenskommelse till bra pris.
skrev om Måleri Proffs
Bästa målare i Vänersborg rekommenderar