Mirror Line

Mirror Line

mirrorline.se
  • Badge2023
4.6

Mirror Line - Rum för liv. Vi har alltid varit fascinerade av måttanpassade idéer, oavsett om det handlar om smarta skjutdörrar och glasväggar, eller nytänkande förvaringslösningar. Vår passion ligger i att skapa mer utrymme för dig och ditt liv, både i det stora och det lilla. För med våra smarta lösningar får du inte bara...

50 omdömen om Mirror Line

Sedan starten hos Reco 2020

Camilla K
Skrev om Mirror Line

Bra service, bra pris, bra kvalitet, bra resultat. Mycket nöjd.

Said A
Skrev om Mirror Line

Bra bemötande av av Kina som jag hade kontakt med. Levererade enligt offert och lätta att ha göra med.

Shadip R
Skrev om Mirror Line

Överlag bra. Enkelt att beställa och fick hem varorna på utsatt tid. Bra kvaité och riktigt bra pris i jmf mot annat. Herren som levererade dörrarna var trevlig men... Det som gör att jag inte lämnar full pott är att man vid leverans inte lämnade framme vid dörren utan lämnade vid trottoarkant 50 meter från dörren. Enligt leveransvillkoren "Hemleveransavgiften för webbutiksbeställningar inkluderar transport till ytterdörren inom Sverige." Trots att jag påpekade det så var svaret att man inte vågar köra in...

Svar från Mirror Line

Hej Shadip, Fint att höra att du är nöjd med produkten och tack för feedback ang. leveransen! - Mirror Line /Pinja

Anders H
Skrev om Mirror Line

Helt enastående produkt. Enda fabrikat jag hittade som kunde leverera dörrar som va 2.90m höja. När det dessutom fanns spegeldörrar med industridesign och svarta ramar så valet självklart. När det sedan är snabb leverans av en måttbeställd produkt så blir man ännu gladare. Lätta att installera med fantastiska bromsar. Kan bara ge 5 ⭐️ i betyg. Finns inget alternativ.

Cecilia H
Skrev om Mirror Line

Sååå fina glasdörrar och professionella hantverkare som var klara på ett kick 👍

Andreas B
Skrev om Mirror Line

Bra service, bra produkter och betydligt bättre pris än konkurenterna

Torbjörn L
Skrev om Mirror Line

Professionell kunnig personal i butik och installation

Stort tack Torbjörn! -Pinja/ Mirror Line

Susanne S

Fantastiska dörrar - lyxig känsla

Svar från Mirror Line

Tack Susanne! Så fint att höra att du är nöjd med våra produkter. -Pinja / Mirror Line

Jakob L
Skrev om Mirror Line

Väldigt bra produkter och trevlig personal. Jag fick den hjälp jag behövde även om det tog ganska lång tid mellan epost-växlingar och upprepade önskemål. Sammanfattningsvis är produkter riktigt fin och prisvärd och jag rekommenderar Mirrorline!

Svar från Mirror Line

Stort tack Jakob! Trevligt att höra att du har varit nöjd med oss. -Pinja / Mirror Line

Christina Elisabeth F

Då vi håller på med ett nybygge har vi ännu inte monterat vår Mirror Line och därför kan jag inte uttala mig. Montering kommer att ske inom ca 1,5 månader.

Sandra A
Skrev om Mirror Line

Jättebra upplevelse från första samtal till slutfört projekt. Snabba och bra!

Svar från Mirror Line

Stort tack för ditt omdöme Sandra!

Mikael T
Skrev om Mirror Line

Jättenöjd med dörrarna! Dessutom snabba på att svara och snabb leverans. Högsta betyg!

Svar från Mirror Line

Tack Mikael! Trevligt att höra att din erfarenhet med oss har varit så bra :) -Pinja / Mirror Line

Mikael D
Skrev om Mirror Line

Bra och snabb service, kunnig och lösningsorienterad personal. Produkten motsvarande förväntningar och har hög kvalitet.

Stort tack för fina ord Mikael! -Pinja/ Mirror Line

Jonas B
Skrev om Mirror Line

Mycket bra och lätt att beställa, blev lite tjafs med leveransen men ett telefonsamtal så var det löst

Svar från Mirror Line

Hej Jonas, fint att höra att du har varit nöjd med oss. Önskar dig en trevlig vecka! -Pinja / Mirror Line

Petronella K
Skrev om Mirror Line

Beställningen gick bra inga konstigheter. Det ända som jag kanske tycke var dåligt var att färgen Sand på ramen inte stämde överens med hur den såg ut i verkligheten. Men det blev fint.

Benny H
Skrev om Mirror Line

Dörrarna överträffade mina högsta förväntningar. Dessutom fick jag hjälp med att fixa till bilderna, som till att börja med var svarta. Dessutom var de väldigt noga med att jag kollade upp måtten ytterligare en gång. Jag kan verkligen rekommendera detta företag. Mvh Benny Hovander

Eva S
Skrev om Mirror Line

Supertrevligt bemötande både i planeringsdrl och i mailkontakt. Serviceminded, flexibla och professionella och jag är väldigt nöjd med resultatet med glaspartiet jag beställde! Kan varmt rekommendera Mirrorline!

Ulrika L
Skrev om Mirror Line

Vi köpte en industrivägg med skjutdörrar och blev supernöjda ! Så smidigt hela vägen, från beställning till installation - och snyggt blev det !

Stort tack för fina ord Ulrika! -Pinja / Mirror Line

Claes W
Skrev om Mirror Line

Snabba duktiga trevliga hjälpsamma prisvärda. Helt enkelt jättebra

Begona N
Skrev om Mirror Line

Jag fick hjälp med allt jag behövde. Det var fint leverans och jag tog egen snickare som installerade glasdörrar. Det blev jättefint. Kvaliteten är jättebra. Snyggt extrarum men ljusinsläpp från balkongen.

Ulf Z
Skrev om Mirror Line

Köpt garderober, skjutdörrar/glasvägg, Loft-dörrar och specialtillverkade sovrumsmöbler. På showroomet i Täby har vi fått fantastisk service och hjälp med allt från tips i design och val av material etc. till offert och liknande. Snabba leveranser och bra uppföljning från fabriken. Produkterna är högklassiga.

Anna D
Skrev om Mirror Line

Trevlig personal som visade och berättade om produkten. Toppenbra kontakt med installatörer.

Tim M
Skrev om Mirror Line

Allting har gått smidigt - från planering till leverans och montering. Beställningen anlände på utsatt tid. Nöjd och kan varmt rekommendera MirrorLine.

Magnus E
Skrev om Mirror Line

Bra service i butik , snabba svar via mejl Proffsigt montage av snickarna

Alexandra E
Skrev om Mirror Line

Bara positivt! Snabb och trevlig kommunikation.

Svar från Mirror Line

Hej, stort tack för din kommentar. Så fint att höra att du är nöjd med oss och produkten! MVH, Pinja / Mirror Line

Patrik F
Skrev om Mirror Line

Trevligt bemötande och snabba svar. Leverans på utsatt tid. Vi valde montering och mätning för att vara säker på att det skull bli bra. Det blev över förväntan. Kan verkligen rekommendera Mirror Line!

Hej Patrik, Tack för dina fina ord. Önskar dig en god jul! -Pinja / Mirror Line

Jan V
Skrev om Mirror Line

Vi blev bra bemötta och hade egentligen inga förväntningar alls men blev positivt överraskade av produkterna. Vi handlade skjutdörrar stående på skena. Det som jag inte lyckats med är att justera dessa i nivå så att dom står rakt. Hjulen sjunker trots att jag skruvat upp dom.

Nina B
Skrev om Mirror Line

Fint bemötande och snabb tillverkning. Fantastisk kvalite på Industriväggen!!

Viviann L
Skrev om Mirror Line

Bra Vi ville ha bra kvalitet och inredning och det fick vi. Köpte garderob med skjutdörrar Vi ritade upp garderoben själva på företagets hemsida men tyvärr så fungerade inte programmet då det blev fel mått men vi fick bra hjälp av personalen från Mirror i Täby

Catalina G
Skrev om Mirror Line

Väldigt bra bemötande. Lite feedback på att jag inte fick info om leverans utan fick själv ringa för att säkerställa när mina dörrar skulle komma. Överlag är jag mycket nöjd och dörrarna är väldigt snygga och sitter som en smäck

Kristian E
Skrev om Mirror Line

Jag köpte skjutdörrar i glas. Hittade bolaget på nätet och åkte till Showroom i Täby. Blev proffsigt bemött. Säljaren som hjälpte mig svarade bra på mina frågor och guidade mig rätt. Hon gav helt rätt bild av hur allt skulle funka från beställning till leverans. En bra köpupplevelse helt enkelt!

Marie F
Skrev om Mirror Line

Hej vi är supernöjda men har svårt med installationen av mjukstängaren. En bättre beskrivning eller video behövs.

Svar från Mirror Line

Hej Marie! Du hittar en sådan video från vår webbsida: https://mirrorline.se/sv/montering/montering-av-skjutdorrar/ Gärna maila oss om ni behöver mer hjälp! MVH, Pinja / Mirror Line

Ersan K
Skrev om Mirror Line

Bra bemötande trots corona, Bokade tid till deras showroom, beställning och montering gick smidigt. Inga konstigheter alls, Bra priser jämfört med liknande produkter ute på marknaden, samt at det är lång garanti på produkten.

Alexandra L
Skrev om Mirror Line

Supernöjd! Allt funkade mkt smidigt och professionellt och jag är mycket glad över slutresultatet. Baserat på min erfarenhet har jag inte annat än gott att säga om Mirrorline.

Svar från Mirror Line

Hej Alexandra, Stort tack för fint betyg. Önskar dig en trevlig vår! MVH Pinja / Mirror Line

Jaroslaw M
Skrev om Mirror Line

Allt har gott bra med leverans. Jag beställde enkel blad av skjutdörr. Den har jag fast monterat utan en skenna på golvet. Jag är jättenöjd av kvalitet på den inglasad vägg. Med vänliga hälsningar

Hej Jaroslaw, Så kul att höra att ni är nöjda! Hälsningar Pinja/ Mirror Line

Jovana S
Skrev om Mirror Line

Proffsiga, smabb leverans, håller vad de lovar Kima - riktigt bta!

Sajad M
Skrev om Mirror Line

VARNING! Proffesionellt bemötande av personalen på showroomet i Täby. Vi bokade en privat visning och fick ett riktigt seriöst intryck. Kvalitén på skenor, dörrar upplevde vi sämre än t.ex. Mirro, Elfa men vi tänkte installera det i vår tvättstuga så vi valde pris framför kvalité. Vi var tydliga med att vi hade en deadline och blev lovade ett leveransdatum inom 3 veckor. Priset blev betydligt högre än priserna som framgår på deras hemsida , drygt 20.000 kr för två dörrar plus 9.000 kronor för montering. Vi valde...

Svar från Mirror Line

Hej Sajad! Vi beklagar för det inträffade och eventuella besvär det åstakommit. Som vi har förklarat via mail är det väldigt viktigt att alla mått på en måttanpassad produkt är exakta innan denna går till produktion. Vi behövde justera måtten på din produkt då du skickade uppdaterade mått, för att säkerställa att slutresultatet skulle passa perfekt till ditt hem. Tyvärr tog det ett par dagar att göra dessa justeringar, och vi beklagar detta. Vi vill också be om ursäkt att du upplever att du inte var informerad i varje steg....

Amal E
Skrev om Mirror Line

Mycket god bemötande av personalen och bra service. De var behjälpliga med idéer och designen till vårt kontorsrum. Allt gick super bra och vi var jätte nöjda med industriväggen/ dörrarna. Det var också prisvärt!

Hans S
Skrev om Mirror Line

Köp av glasskjutvägg. Mkt bra bemötande från ML Lev i tid och rätta mått. Skjutväggen blev ett lyft för rummet

Driton
Skrev om Mirror Line

Vi köpte en kontors vägg av Mirror Line. De hjälpte oss med designen, samt rekommenderade funktioner som vi inte hade tänk på. Priset var även väldigt bra! Bra bemötande av företagets personal i butiken och även lastbilsförarna vid leverans! Vi kommer att handla mer hos dom!

Jennie N
Skrev om Mirror Line

Snabb och trevlig service. Proffsig installatör.

Johanna M
Skrev om Mirror Line

Måttanpassade skjutdörrar i glas. Jättetrevligt person i showroomet, lätt att beställa, dörrarna kom på utsatt tid, och min man klarade utan problem att sätta upp dom själv på några timmar. Mycket prisvärt!!

Robert A
Skrev om Mirror Line

inte världens bästa manualer. svårt att förstå. Annars var det smidigt med att kunna välja allt som man ville i minsta lilla detalj. Bra online verktyg för att desgina garderoben.

Sharon F
Skrev om Mirror Line

Jätte bra personal snabb leverans och bra oris

ANDREA H
Skrev om Mirror Line

Super gulliga och trevliga tjejer på Täby showroom. Kände ett bra förtroende från start. Men så fort jag hade lagt beställningen gick det utför. - Med allt från att bara kunna prata med en finsk support sommaren kunde svenska eller engelska. Vilket ställde till det ordentligt då de plötsligt behövde fler mått än vad de bett om från början, jag hade lämnat Stockholm för att jobba för STF i Abisko och lägenheten beboddes av den förra ägaren som trots att hon precis fått reda på att hon hade fått en hjärntumör, fick under...

Svar från Mirror Line

Hej Andrea, Tack för feedback! Vi beklagar för fel vi har gjort och att vi har inte fyllt upp dina förväntningar. Min kollega från Finland som svarade på dina frågor och skickade fel fakturan, jobbar vanligtvis inte med kunder i Sverige. Hon har gjort sitt bästa och försökt att skriva till dig på svenska. Det var hon som svarade dig eftersom våra anställda i Sverige var på sommarledighet. Vi beklagar att det har funnits utmaningarna med montering som har tagit din tid. Vi har slutat samarbetet med monteringsbolaget...

Anton F
Skrev om Mirror Line

Bra service och tydlig offert. Lite kort varsel när varorna var framme. Hade varit bra med en dags varsel. Men överlag väldigt nöjd. Kan rekommenderas.

Peeter A
Skrev om Mirror Line

Hej! Jag köpte en spegelgarderob med inredning. Pris SEK 30.526 inklusive transport till Stockholms norra skärgård och med inbärning. Sökte på internet och besökte MirrorLine i Täby. Hade från början inte tänkt köpa där men Ninas stora kunskap och översvallande engagemang övertygade mig genast att jag var på rätt plats med rätt person. Jag är en mycket krävande och kräsen kund och ändrade mig flera gånger innan slutlig beställning. Nina bemötte mig lika professionellt varje gång och bidrog till min stora glädje med kreativa...

Svar från Mirror Line

Tusen tack för fina ord! Trevligt att höra att du är nöjd med garderoben samt vår service. Nina är definitivt en bra säljare, hon vet hur man tar hänsyn till alla våra kunders behov och önskemål på bästa sätt. Vi är glada över att ni hittade en bra lösning tillsammans! Ha en fin sommar. Med vänliga hälsningar, Pinja / Mirror Line

Birgitta L
Skrev om Mirror Line

Jag köpte en vägg mellan kök och vardagsrum. Lätt att tala med Nina och få hjälp med designen. Bra med utställning i Täby. Samarbetet med monteringsfirman var bra. Jättebra lösning i min lägenhet med separat kök men ändå väldigt ljust genom att väggen var rutor. Tack

Emma A
Skrev om Mirror Line

Köpte skjutdörrar med montering. Fick snabbt svar, mycket bra bemötande hela vägen samt snabb leverans och grymt utförande. Vi är så nöjda! Tack!

Thomas R
Skrev om Mirror Line

Bra service...) det blev mycket fint vi är nöjda.