Möbler i Täby

5 rekommenderade möbelaffärer i Täby kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från möbelaffärer nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Magdalena H
    Magdalena H: Supertrevligt bemötande och kunnig personal. Tydlig info och bra rådgivning kring val av soffa.
  • Driver du möbelaffär i Täby?

• Alexandra E
    Alexandra E: Bara positivt! Snabb och trevlig kommunikation.
  • Anonym M
    Anonym M: Bra bemötande och råd. Säljaren kändes kunnig och kunde förklara sängarna tekniska detaljer och skillnaden mellan kungssängens modeller även jämfört med andra tillverkare. Jag skulle vilja de ett större utbud av bambu produkter.
  • Moz S
    Moz S: Vi hade redan tänkt ut en soffkombination som vi återfann i butiken. En något yngre säljare, E, hjälpte oss med några frågor och vi bestämde oss för köp. Priset i datorn var högre än prislappen på sofforna med det justerade hon till vår fördel. När sofforna kom var de tyvärr felbeställda (spegelvända). Ett samtal till förstående Kundtjänst, därefter ett vänligt samtal FRÅN lagret, därefter ett vänligt samtal FRÅN säljaren själv som mindes beställningen och utan krångel insåg att hon hade beställt fel, och bad om ursäkt. Vi fick använda de felbeställda sofforna tills de riktiga levereras. Jag kunde bara önska henne trevlig helg! Det handlar i detta fall, liksom i livet i övrigt, inte om någon gör fel, utan hur man hanterar det efterhand. Bra Mio!
  • Driver du möbelaffär i Täby?

• Anton G
    Anton G: Sämsta kundservicen och bemötandet en kund kan få. Levererar inte på utsatt tid och datum. Du som kund kan inte förvänta dig att dina mejl besvaras eller att de återkommer när du ringer dem. Hade ett ärende där vi beställt en säng 3 månader innan den skulle levereras och får till svar att det passade dem utmärkt att vi ville ha den levererad just det datumet då de hade mycket nu. Men, de ringer två dagar innan utsatt leverans och säger att de inte kan leverera utan att vi måste åka in och betala hela möbeln och få en annan leverans som tvingar oss att bära upp sängen själva och som vi även måste betala för. Frågade om kompensation men fick ett otrevligt svar tillbaka och när min sambo ringde dem och frågade om en förklaring varför de inte svarar på mejl eller varför vi inte fick en kompensation var deras bemötande otrevligt och de skulle aldrig ge oss en kompensation eller bjuda på den andra frakten där vi var tvugna att bära upp sängen. Åk aldrig hit!!