Jennie Svensson
Jennie Svensson är mäklare på MOHV Göteborg
.Jennie Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2013-05. Jennie Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 4.9. Jennie Svensson har haft 24 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 85% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 23 Läs vad Jennie Svensson
2021-01-10Verifierad kund
Sålt bostadsrätt. Jennie är kunnig, engagerad, pålitlig
Jag hade höga förväntningar som hon överträffade, visste direkt när vi sågs atr hon var rätt person att sälja.sålde sin lägenhet med hjälp av Jennie Svensson en del av MOHV Göteborg -
2020-12-26Verifierad kund
Inget som sticker ut.
Gör sitt jobb inte mer.köpte sin lägenhet med hjälp av Jennie Svensson en del av MOHV Göteborg -
2020-12-12Verifierad kund
Supernöjda! Jennie gjorde ett toppenjobb med försäljningen av vår lägenhet.
sålde sin lägenhet med hjälp av Jennie Svensson en del av MOHV Göteborg -
2020-12-03Verifierad kund
Jennie är en superduktig, ödmjuk samt lyhörd mäklare.
Med hennes hjälp såldes min tvåa snabbt och trots att förutsättningarna ändrades under resans gång så körde Jennie på och gjorde det absolut bästa av situationen 👌
Rekommenderas starkt.sålde sin lägenhet med hjälp av Jennie Svensson en del av MOHV Göteborg -
2020-11-20Verifierad kund
Vi solgte 5 ROM +kök på 106m2.
Jenny kom på befaring, och redan ved første mötet fick vi ett mycket professionellt intryck av henne. Hon va lyttande till våra önskemål och kom med goda råd inför fotografier och visning. Hon var också ett varmt menneske som gjorde oss väldig trygge i genom hela processen.
Vi är också nöyd med slutpriset, och tror mäklarens kunnskap och tilstedevärelse med människor under visningen påverkar detta.
Jenny rekommenderas på det stärkaste av oss.
Felicia & Mariussålde sin lägenhet med hjälp av Jennie Svensson en del av MOHV Göteborg -
2020-10-14Verifierad kund
Trevlig, professionell, saklig och kunnig!
sålde sin lägenhet med hjälp av Jennie Svensson en del av MOHV Göteborg -
2020-10-05Verifierad kund
Försäljning av vårt parhus. En väldigt smidig process från att vårt hus låg som kommande, till visning och kontraktsskrivning. Min uppfattning är att Jennie är väldigt professionell som mäklare och samtidigt väldigt lyhörd för våra önskemål och funderingar. Rekommenderas!
sålde sitt hus med hjälp av Jennie Svensson en del av MOHV Göteborg -
2020-09-08Verifierad kund
Köpt en bostadsrätt. Toppenbemötande och hjälp!
köpte sin lägenhet med hjälp av Jennie Svensson en del av MOHV GöteborgTack Rosemarie. Jag är säker på att ni kommer trivas jätte fint i nya bostaden. Vi ses snart igen. Allt gott till er så länge!
Jennie Svensson
2020-09-04Verifierad kund
Vi köpte en bostadsrätt via Jenny. All kontakt med henne har fungerat superbra!
köpte sin lägenhet med hjälp av Jennie Svensson en del av MOHV Göteborg -
2020-09-01Verifierad kund
Sålde vår bostad på Miraallen, efter möte med flertalet mäklare var Jennie det självklart valet!
Slutpriset blev bättre än förväntat och vi är mer än nöjda!sålde sin lägenhet med hjälp av Jennie Svensson en del av MOHV Göteborg