Patrik Frimodig

Patrik Frimodig

Patrik Frimodig är mäklare på MOHV Halmstad

Patrik Frimodig har varit registrerad mäklare sedan 2011-06. Patrik Frimodig har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-12 och har fått 188 omdömen med ett betyg på 4.9. Patrik Frimodig har haft 41 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

188 omdömen om Patrik Frimodig

Sedan starten hos Reco 2016
    • Villshärad
    2023-03-08 Verifierad kund
    Patrik visade redan från början energi, kompetens och engagemang i vårt ärende.
    Han förklarade hela processen så att den blev begriplig.
    • Villshärad
    2023-03-08 Verifierad kund
    Patrik Frimodig förklarar tydligt vad som gäller vid en husaffär och hur han avser att agera. Han har inte ingett säljaren orealistiska förhoppningar. Han ger ett energiskt och samtidigt sympatiskt intryck. Det sammantagna intrycket av honom är förtroendeingivande, vilket innebär att jag känt mig trygg med honom som vår mäklare.
    • Brogård
    2023-03-07 Verifierad kund
    Brå, kunnig, Trevlig, hjälpsam.
    • Gullbranna
    2023-02-28 Verifierad kund
    • Gullbranna
    2023-02-27 Verifierad kund
    Patrik är trevlig, hjälpsam, klar och tydlig i de kontakter vi haft.
    • Åled
    2023-01-28 Verifierad kund
    Verkligen proffsigt bemötande jobbade snabbt o var väldigt hjälpsam med alla frågor som jag hade. Finns inget att klaga på.
    • Åled
    2023-01-28 Verifierad kund
    Trevlig, saklig, kunnig, hjälpsam! Han är absolut en person vi kommer anlita om vi själva ska sälja någon dag!
    • Vallås
    2022-11-28 Verifierad kund
    Ett GOTT bemötande, la ner mycket energi på husförsäljningen. Även om marknaden inte är positiv för försäljning. Vi kommer att rekommendera P. F. till våra vänner. Vi är mycket nöjda.
    • Vallås
    2022-11-28 Verifierad kund
    Jag blev väldigt bra bemött, Patrik är en supertrevlig mäklare, kunnig och väldigt hjälpsam. Jag fick snabba svar på mina frågor och funderingar. Kan verkligen rekommendera honom och hans MOHV.
    • Oskarström
    2022-11-25 Verifierad kund
    Patrik är väldigt trevlig & professionell mäklare. Var även flexibel med tid för extra visningar