Emmy Johansson

Emmy Johansson

Emmy Johansson är mäklare på MOHV Lund

Emmy Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Emmy Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 49 omdömen med ett betyg på 4.8. Emmy Johansson har haft 26 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

49 omdömen om Emmy Johansson

Sedan starten hos Reco 2024
Charlotte W
Veberöd

Emmy sålde min bostad som en annan mäklare misslyckats med. Jag kan inte vara mer nöjd med mitt byte. Emmy är full av positiv energi och mycket målinriktad. Hon är också kommunikativ och professionell i sitt beteende. Jag rekommenderar verkligen Emmy om du ska sälja din bostad.

Agnes Maria S
Arenaparken

Hon var väldigt stöttande genom hela processen, omtänksam och hjälpsam.

Markus L
Arenaparken

Lätt att samarbeta med, proffesionellt sätt.

Bernard A
Linero

Emmy var vänlig, glad och positiv när jag träffade henne första gången. Jag hoppades att lägenheten skulle bli såld relativt snabbt trots den situationen som råder just nu och det gick över förväntan. Hon är målmedveten och inte lämnar några detaljer åt sidan.

Birgitta A
Linero

Vi blev väl bemötta och mäklaren uppfyllde vårs förväntningar. Väldigt bra. Kan rekommenderas.

Roland H
Arenaparken

Tydlig gällande strategin Positiv och mottaglig för idéer Väldigt aktiv (svarade snabbt) Sen var Emmy väldigt trevlig

Ann Cecilia J
Veberöd

Fantastisk! Vilket engagemang och alltid med ett glatt humör. Positiv, påläst och alltid anträffbar genom hela processen. Absolut en 🌟 mäklare !

Håkan J
Gunnesbo

Jättebra. Tydlig och konkret. Bra förståelse för både köpare och säljare. Engagerad.

Mathias B
Gunnesbo

Fantastisk människa med alla kriterier dom Mäklare ska ha! Rekommenderar henne verkligen

Linnéa W
Eslöv

Mycket trevlig, tydlig och kunnig. Rekommenderar starkt!!