Fredrik kan varmt rekommenderas som mäklare. Han är kunnig och trevlig och gör allt för en bra försäljning. Blev mycket väl mottagen av honom. Jättenöjd!
Fredrik Selmerhagen
Fredrik Selmerhagen är mäklare på MOHV Lund
.Fredrik Selmerhagen har varit registrerad mäklare sedan 2017-08. Fredrik Selmerhagen har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-03 och har fått 213 omdömen med ett betyg på 4.9. Fredrik Selmerhagen har haft 42 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
213 omdömen om Fredrik Selmerhagen
Stort engagemang och yrkesskicklighet.
Vill du ha en vass mäklare som samtidigt är ödmjuk och lyssnar in dig och dina behov så rekommenderar jag starkt Fredrik Selmerhagen. Av en slump träffades vi på en visning och en kaffekopp senare visste vi att Fredrik skulle få sälja våra två lägenheter. Och precis så blev det, inom den tillsatta tidsramen blev båda sålda med goda resultat och vi kan inte tacka honom nog för att ha hjälpt oss från start till slut med omsorg och punktlighet. /Maria & Danne
Bra bemötande samt förståelse för vår situation
Honom hade jag anlitat igen då vi haft med homon att göra med som både köpare och säljare . Mycket kompetent och proffsig
Fredrik har allt som man kan önska av en mäklare, vid både försäljning och köp. Han är tydlig och smidig. Vi fick direkt ett stort förtroende för honom.
Mycket engagerad, lyhörd och trevlig mäklare. Rekommenderas verkligen!
Han kunde inte vara närvarande på visningen men har varit väldigt trevlig efter det med budgivning och papper.
Bra bemötande genom hela processen.
Exceptionellt bra bemötande! Proffesionell, trevlig och engagerad.