Fredrik Selmerhagen

Fredrik Selmerhagen

Fredrik Selmerhagen är mäklare på MOHV Lund

Fredrik Selmerhagen har varit registrerad mäklare sedan 2017-08. Fredrik Selmerhagen har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-03 och har fått 272 omdömen med ett betyg på 4.9. Fredrik Selmerhagen har haft 44 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

272 omdömen om Fredrik Selmerhagen

Sedan starten hos Reco 2013
Susanne H
Möllevången

Vi har anlitat Fredrik Selmerhagen vid två lägenhetsaffärer och är mycket nöjda. Fredrik har varit lyhörd för våra önskemål, han har varit tillgänglig vid behov. Vi rekommenderar honom varmt.

Gunilla W
Centrum

Fredrik är vänlig, hjälpsam, kunnig, effektiv, . Jag är mycket nöjd med hans arbete.

Nils Bertil Olof J
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Selmerhagen en del av MOHV Lund
Idala

Vi har fått mycket hjjälp i arbetet med vår fastighetsförsäljning. Fredrik Selmerhagen har bistått oss med information såväl som med tekniskt kunnande. Vi rekommenderar honom på det varmaste till uppgiften!

Eva Marie J
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Selmerhagen en del av MOHV Lund
Idala

Serviceminded, lyhörd, lugn, trevlig och glad. En bra mäklare att hålla i handen under husaffären som många gånger är stressande. Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fått av Fredrik.

Emma H
Galjevången

Trevligt bemötande, korta återkopplingstider

Henrik E
Galjevången

Profesionellt bemötande, snabba svar och en bra kunskap om marknad och kunder resulterade i en smidig och enkel försäljning.

Lars Håkan L
Linero

Finns inget att anmärka mot. Vid visningen var han engagerad och svarade på de frågor vi hade. Uppföljningen av visningen och processen med kontraktsskrivning upplevde jag som väldigt professionell.

Åsa J
Värpinge

Vi träffade Fredrik genom att min son och jag gick på en lägenhetsvisning där Fredrik var mäklare. Vår son köpte denna lägenhet och vi kände att vi ville ha Fredrik som säljare av den förra lägenheten. Fredrik har på ett bra sätt skött kommunikationen som har skett mellan honom och Sebastian. Sedan har Sebastian vidarefört Fredriks info. Allt har fungerat väldigt smidigt och vi kan varmt rekommendera Fredrik. Mvh Åsa Johansson

Anna N
Östra Torn

Fredrik gjorde ett mycket bra jobb och lyckades trots tuff konkurrens sälja min lgh relativt snabbt. Han var väldigt lösningsfokuserad och positiv. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare!

Dan A
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Selmerhagen en del av MOHV Lund

Han ger ett ärligt intryck och har varit väldigt enkel att samarbeta med.