Bra- trevlig och kunnig. Intresserad och hjälpsam, tillgänglig.
Fredrik Selmerhagen
Fredrik Selmerhagen är mäklare på MOHV Lund
.Fredrik Selmerhagen har varit registrerad mäklare sedan 2017-08. Fredrik Selmerhagen har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-03 och har fått 309 omdömen med ett betyg på 4.9. Fredrik Selmerhagen har haft 48 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
309 omdömen om Fredrik Selmerhagen
Proffesionellt agerande. Lösningsorienterad.
Mycket trevlig och kompetent mäklare vid köp, rekommenderas varmt.
Mäklaren Fredrik sköter sin uppgift mycket bra. Han är trevlig, lätta att få tag på och håller oss uppdaterade kring läget.
Fredrik är en trevlig person som är intresserad och lyhörd. Lätt att få tag på få om frågor. Han är mycket kompetent och vägleder proffsigt.
Duktig och kunnig! Hade bra information om området och kunde svara på ställda frågor.
Otrolig mäklare! Han överträffade mina förväntningar och gjorde verkligen allt och lite till för att få till en försäljning. Han lyckades dra folk till visningarna och det kom mycket snabbt ett bra bud. Detta efter att jag försökt sälja i två år med andra mäklare. Kan verkligen varmt rekommendera!
Trevlig och kompetent! Fick förtroende direkt
Superproffsig och trevligt bemötande! Väldigt kompetent och förtroendeingivande!
Fredrik är en mycket duktig mäklare som på ett tryggt sätt hantera hela processen med att sälja min bostad. Fredrik är kompetent, lyhörd och har ett gott sinne för affärer. Jag skulle mer än gärna använda honom vid framtida bostadsaffärer.