Vi är nöjda hur han hanterat försäljning. Mer realistiska, snabbt agerande och bra kommunikation. Fått bra tips innan försäljning.
Michael Wisting
Michael Wisting är mäklare på MOHV Lund
.Michael Wisting har varit registrerad mäklare sedan 2008-02. Michael Wisting har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 207 omdömen med ett betyg på 4.8. Michael Wisting har haft 32 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2024-08
207 omdömen om Michael Wisting
Michael vann duellen om uppdraget och levererade sedan enligt högt uppsatta förväntningar. Med skicklighet och lite tur så fick vi en extremt smidig resa till försäljning! Rekommenderas!
Härligt att kunna leverera på alla plan, speciellt när ett av mina fokusområden är just Sofiaparken :) Tack för förtroendet och ett bra samarbete! /Michael
Bra bemötande under visning, närvarande för frågor och diskussion. Återkoppling efter lagt bud var ok, svarade på mejl samma dag men sent på kvällen. Snabb hantering när överenskommelse om köp var gjort.
Snabba svar och en snabb process.
Michael! Är en mycket trevlig mäklare med ett stort kund fokus, du får en klar återkoppling efter samtliga visningar. Rekommenderar honom alla dagar i veckan.
Snabb, trevlig och professionell
Löser allt på ett enkelt och tryggt sätt. Bra kontakt via sms och samtal så man får info direkt. Mycket nöjd med en snabb och smidig affär.
Lyhörd för våra önskemål och entusiastisk utan att bygga luftslott. Förväntade oss stöd och god kommunikation vilket vi fick. Mycket förtroendeingivande och professionell.
Erfaren och proffsig! Bra magkänsla för läget och marknaden. Enkel att ha göra med.
Mycket trevligt bemötande vilket gjorde att vi från början valde Michael till att hjälpa oss med försäljningen av huset. Vi hoppades få ett högre pris än vi fick men det gick trögt pga en sämre bostadsmarknad under hösten. Försäljningen tog tid och krävde flera visningar för att ge resultat, men Michael var hela tiden positiv och lyhörd för våra krav.