Karin Nilsson

Karin Nilsson

Karin Nilsson är mäklare på MOHV Svedala

Karin Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-02. Karin Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-07 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 5.0. Karin Nilsson har haft 5 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2025-11

31 omdömen om Karin Nilsson

Robert J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Karin Nilsson en del av MOHV Svedala
Möllevången/Södervärn

Fantastisk mäklare som både tar hand om köpare och säljare.

Svar från Karin Nilsson

Tack Robban och stort lycka till med ditt nya hem!

Yuwei Y
Hyllie

From the very beginning, Karin was professional, knowledgeable, and always available to answer my questions. What really stood out was her attention to detail, strong communication, and genuine dedication to getting the best outcome possible for both the seller and buyer. I would recommend Karin!

Svar från Karin Nilsson

Thank you for your nice words, it really means a lot to me! Glad that I`ve had the opportunity to follow your journey for a period of time and wish you the best and a lot of happiness in your future home. See you later!

Emma P
Limhamn

Karin är en alldelles fantastisk mäklare. Hon har sålt två lägenheter för oss och vi hade inte velat ha något annan för denna process. Karin är dedikerad, pålitlig, kommunikativ och proaktiv, och hennes schyssta och fina bemötande lyser igenom. Hon har gjort allt och mycket mer för att få ett bra resultat för oss. Vår situation var komplex pga internationellt flytt. Karin höll oss alltid uppdaterade, gav informerat råd, och eftersom hon verkligen förstod vår situation blev processen ändå smidig. Jag kände mig alltid säker...

Svar från Karin Nilsson

Wow, så fint skrivet av dig! Jag uppskattar vårt samarbete och framförallt det förtroende ni gett mig. Önskar er stort lycka till med ert nya liv och allt härligt som framtiden kommer erbjuda. Stort tack!

Anna Valborg Justina L
Hyllie

Jag kontaktade flera mäklare inför min försäljning, men valde Karin. Hon var tydlig, engagerad och professionell genom hela processen. Rekommenderas!

Svar från Karin Nilsson

Tack Anna för att jag fick förtroendet att hjälpa till och för det fina omdömet, det värmer! Önskar dig allt gott framöver! Hälsningar Karin

Åsa Maria E
Sålde sin stuga med hjälp av Karin Nilsson en del av MOHV Malmö
Mossängen/Elinelund

Bemötandet var bra, var en av många mäklare som var realistisk i sin bedömning av stuga och tomt. Tyckte vi hade en bra dialog under hela processen. Mäklaren var tydlig, engagerad och uppdaterade hela tiden.

Jonas E
Västra Hamnen

Proffsig, trevlig och flexibel! Supernöjd!

Svar från Karin Nilsson

Tack Jonas och stort lycka till med din kommande flytt!

Tatjana V
Slussen

Mycket duktig och trevlig. Kände mig trygg genom hela bostadsaffären

Svar från Karin Nilsson

Tack själv för ett fint samarbete och varmt lycka till med ditt nya boende!

Kristoffer T
Sålde sitt hus med hjälp av Karin Nilsson en del av MOHV Malmö

Karin är professionell och lyhörd kundens önskemål. Hun har et trevligt och tillmötesgående sätt. Vi är mycket nöjde nöjda med vårens försäljning!

Malin F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Karin Nilsson en del av MOHV Malmö
Hyllie

Karin är lugn, trygg och vänlig och ger förtroende.

Svar från Karin Nilsson

Tack så mycket Malin och stort lycka till med både jobb och ny lägenhet!

Christer T
Hyllie

Väldigt bra på att återkoppla varje steg i försäljningsprocessen.

Svar från Karin Nilsson

Tack själv för ett mycket gott samarbete under processen och stort lycka till framöver i nya boendet!