Allt ok rakt igenom! Det räcker tycker jag.
Moogio Stockholm
Välkommen till Moogio Stockholm! På Ritarslingan 24-26 i Täby hittar du Moogio Stockholm. Din återförsäljare av Markiser och Gardiner i Stockholm med omnejd. År 2007 slog vi upp portarna till vår butik i Täby och sedan dess har vi haft många nöjda kunder - både privata och företagskunder. Som experter på solskydd erbjuder...
220 omdömen om Moogio Stockholm
Sedan starten hos Reco 2021
Bra o trevligt o professionellt bemötande. Bra produkter. Som fungerar enligt löften. Osäkra o lååånga leveranstider inkl förseningar - stort minus! Proffsiga installatörer. Moogio bör erbjuda även elinstallationen för att vara komplett. Köpt rullgardiner o vertikalmarkiser.
Helt enkelt en mycket bra upplevelse, från första besöket i butiken i Täby till beställningen och till slut monteringen. Trevlig personal, en tydlig process vid beställning, och snygga gardiner vilket kanske är det viktigaste i slutändan.
Hej Joakim, Låter toppen! Stort tack för det fina omdömet och varmt välkommen åter! Ha en fin höst!! //Carina
Vi är mycket nöjda . Allt blev som vi tänkt oss. Lamellgardiner och rullgardiner har gjort vårt boende lättare att anpassa till ljus och mörker. Vi fick förändringen genomförd av skickliga och lyssnande snickare som även hjälpte till med en del förändringar i anslutningen, hyllor mm!
Hej Alexandra, härligt att allt flöt på och att ni är nöjda. Stort tack för det fina omdömet och varmt välkomna åter!! //Carina
Beställning gjordes i april, Leveransen är inte genomförd i sin helhet än. Installatörer hade ej kompetens att installera anläggningen. Sen kan jag tycka att elektrikerkompetens var finnas för den typ av produkter man säljer
Hej Robert, Ledsen att det har dragit ut på tiden pga förseningar vid leverans samt missförstånd i kommunikationen. Hoppas nu att du är nöjd och får stor nytta av din fina Pergola framöver. Skulle det behövas så är du varmt välkommen att höra av dig till oss igen! Ha en fin höst! //Carina
Mycket bra..trevlig och proffsiga säljare och montörer.
Hej Berit, vad roligt att du är nöjd, - stort tack för det fina omdömet och varmt välkommen åter! Allt gott! //Carina
Snabbt, smidig och superfint resultat
Hej Irene, tack för det fina omdömet och det gläder mig att du är nöjd. Varmt välkommen åter! Ha en härlig höst!!! //Carina
Snabbt svar och lösning på en markis som släppt från väggen
Hej Göran, härligt att det löste sig! Ha en riktigt fin höst!!! //Carina
Hej! Toppen bemött av företaget. Super trevlig personal både han som mätte och han som monterade persiennen. Det är den gamla vanliga persiennen som jag är van vid. Tusen tack för hjälpen. Lite tokigt var att jag fick vänta en hel månad på den, men jag förstod att det varit semestrar för leverantör och personal. Jag hör av mig igen om en annan persienn går sönder. Jag hoppas jag gjorde rätt medbetygscirklarna. DET HÄR REKOMMENDERAS VARMT. Hälsningar från Birgitta i Täby
Hej Birgitta, tack för att du tog dig tid att svara. Eftersom alla våra produkter måttbeställs och tillverkas efter måtten, (det finns inga färdiga i lager) , så tar det alltid ett visst antal veckor innan vi får hem dem och kan montera dem. Varmt välkommen åter! //Carina
Lika trevligt och positivt sätt som vid alla tidigare köp hos dem.
Hej Hans, vad roligt med nöjda, återkommande kunder!!! :-) Njut nu av den fina hösten och varmt välkommen åter! //Carina
Helt OK men ärendet tog lång tid då man glömde bort min beställning
Hej Peter, ledsen för missförståndet och hoppas att du är nöjd med produkten. Ha en fin höst! //Carina
Vi har beställt många olika mörkläggningsrullgardiner, solskyddsrullgardiner och vanliga rullgardiner och Moogio har alltid levererat över våra förväntningar. Duktiga tekniker som löser alla problem, en reklamation som vi hade(tyget hade bleknat) sköttes snabbt, effektivt och kostnadsfritt. Kan verkligen rekommendera Moogio. Gunnar Moberg
Hej Gunnar, vad härligt att allt fungerar som det ska! Stort tack för det fina omdömet och ha en riktigt skön höst! //Carina
Jag är nöjd och har varken lust eller tid att sitta och författa ett längre svar. Har redan markerat högsta betyg förra gången jag svarade (om jag inte minns fel), det får räcka. Mvh Gunilla
Tack Gunilla! :-) Ha en härlig höstvecka! //Carina
Proffesionellt bemötande under hela processen. Mycket nöjd!
Hej Tommy, Stort tack för det fina omdömet och härligt att allt fungerade som det ska. Ha en riktigt fin september! //Carina
Glömde lämna en gardin så vi fick åka tillbaka en gång till från Ljusterö
Hej Göran, tack för omdömet och ursäkta vår miss. Hoppas att det blev fint när de väl var på plats?! Ha en trevlig helg och varmt välkommen åter! //Carina
Allt gick smidigt. Trevligt bemötande, och hög kvalitet på arbeten. Rekommenderar det varmaste.
Hej Irja, Fint att allt gick som det skulle och att ni är nöjda. Stort tack för det fina omdömet. Allt gott! //Carina
Bra material, teknik och proffsiga och trevliga installatörer!
Hej Andrea, stort tack för det fina omdömet, alltid härligt med nöjda kunder. Ha det så bra och varmt välkommen åter! //Carina
Bra produkt men sena på att åtgärda reklamationer
Hej Björn, tack för att du tog dig tid att svara. Hoppas att du får glädje av produkten! Allt gott! //Carina
Good quality, nice service. A little expensive Recommend
Hi Yiping, thank you for your high score and I hope that you will have good use of your products. Have a nice week! //Carina
Beställde persienner/solskydd till kontoret. Mycket trevligt bemötande av all personal. Vår leverans dröjde något, då den kom bort i hanteringen, men sådant kan hända även den bästa och allt löste sig galant. Monteringen var gjord på nolltid av två duktiga killar och vi är supernöjda!
Hej, stort tack för det fina omdömet och ledsen för förseningen. Hoppas att ni får nytta av solskydden nu i september :-) Allt gott! //Carina
Mycket tillmötesgående och lyhörda för vad jag ville ha.. Föreslog olika lösningar och vi kom fram till en lösning som borde vara optimal, vilket visat sig vara det. Proffsigt bemötande och genomförande.
Hej Görel, vad roligt att du blev nöjd och tack för det fina omdömet! Ha en riktigt fin höst och varmt välkommen åter! //Carina
Mycket bra. Snabb leverans och installation
Hej Jan, Stort tack för det fina omdömet. Vad roligt att allt fungerade som det ska. Ha en fin vecka och välkommen åter! //Carina
Bra produkt och resultat men ganska långa väntetider och installatörerna behövde komma två gånger eftersom de levereansen var fel första gången.
Hej Jens, vad roligt att du är nöjd med produkten, - ledsen för strul med lång väntetid. Ha en fin dag och varmt välkommen åter! //Carina
Vi köpte en Markilux Pergola. Flera veckors leveranstid blev kortare än utlovat. Monteringen skedde skyndsamt för att hinna FÖRE semestrar. Efter att ha önskat några justeringar i efterhand infann sig montörerna och utförde ändringen utan problem. Föredömligt. Tack!
Hej Per-Erik, härligt att allt flöt på och att ni är nöjda. Stort tack för det fina omdömet och varmt välkomna åter!! //Carina
Vi är nöjda med bemötandet och med servicen också
Hej Carmen, stort tack för det fina omdömet och härligt att allt fungerade som det ska. Ha en riktigt fin sommar! //Carina
Mycket bra, proffsigt arbete och snygga markiser!
Hej Svante, stort tack för det fina omdömet! Nu hoppas vi bara att du får stor nytta av dem resten av sommaren. Med vänlig hälsning Carina
Jag har fått markiser monterade i lägenhetens två fönster i söderläge. Resultatet blev alldeles utmärkt - över förväntan faktiskt. Jag blev mycket väl bemött av företagets montörer, som var både snabba och kunniga.
Hej Bo, härligt att markiserna fyller sin funktion och att du är nöjd! Tack för omdömet och ha en fortsatt fin sommar!! Med vänlig hälsning Carina
Blev väl bemött av företagets representant och montörer. Mina förväntningar uppfylldes tillfullo. Installerad markis fungerar utan anmärkning.
Hej Thell, tack för omdömet och vad roligt att allt flöt på som det skulle. Ha nu en fortsatt riktigt fin sommar och hoppas att ni får nytta av markisen ! Med vänlig hälsning Carina
Proffsig och tillmötesgående personal! Snabb återkoppling vid frågor och kunde leverera den bästa lösningen baserat på våra behov. Monteringen av den måttbeställda markisen utfördes lika snabbt och proffsigt. Vi är supernöjda.
Hej Katarina, underbart att ni är nöjda och allt flöt på som det skulle! :-) Nu hoppas vi på en liiten värmebölja till så att ni får nytta av markisen. Allt gott! //Carina
De levererade det som beställts. Dock fick två rullgardiner reklameras och det tog tid samt uppföljning innan det blev helt klart.
Hej Lisa, tack för att du tog dig tid att svara och för ditt tålamod. Ha nu en riktigt fin sommar och varmt välkommen åter! //Carina
Löst ett uppkommet problem på ett kreativt och bra sätt.
Hej Ulrika, toppen att vi kunde hjälpa till och tack för det fina omdömet. Trevlig sommar! :-) //Carina
Snabb och smidig service, duktiga montörer som installerade allt på några timmar och justerade alla andra markiser!! Kommer använda dem igen!
Hej, tack för det fina omdömet och ha en riktigt fin sommar!! Varmt välkommen åter! //Carina
Professionellt och mycket trevligt bemötande. Mycket nöjd med mina nya gardiner.
Hej Ann-Christine, stort tack för det fina omdömet och vad roligt att du är nöjd med dina gardiner! :-) Ha en riktigt fin sommar! //Carina
Had very good experience working with Moogio. At first stages (when communicating with the sales manager) things felt a bit slow and perhaps not very customer focused, but once ew proceeded into the measurement and installation the experience was great. Curtain quality is good and we are happy with the result!
Hi Anna, I´m so happy that you are pleased with our products. Have a nice summer! //Carina
Bra service trevligt bemötande
Hej Yvonne, Stort tack för det fina omdömet! Ha nu en riktigt fin sommar!! //Carina
Trevligt och proffsigt.bemötande. En bra produkt (persienner). Mvh Per Mård
Hej Per, vad roligt att du är nöjd med persiennerna! Tack för omdömet och ha en härlig sommar! //Carina
Allt var till belåtenhet.Snabb uppsättning av fönstermarkis. Justering med band inne. Kanske lite tung för en äldre person så den informationen kunde ha varit tydligare vid köp.
Hej Saymi, tack för det fina omdömet. Kontakta oss gärna så hittar vi en lösning för den tunga markisen. Allt gott! //Carina
Mycket bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej Aare, tack för det fina omdömet och hoppas att du har en toppen-sommar! //Carina
Professionell, snabb på att hitta rätt lösning och snabb på att leverera. Som arkitekt får man träffa många leverantör och denna är väl den jag kan rekommendera varmast.
Hej Pierre-Emmanuel, stort tack för det fina omdömet. Vad roligt att allt fungerade som det ska. Ha en riktigt fin sommar! //Carina
Produkten jag köpte verkar bra men .leveransen strulade lite så det tog lite längre tid än förväntat
Hej Tobias, tack för ditt omdöme, tråkigt att det tog lite lång tid, ber om ursäkt för detta. Ha nu en riktigt bra sommar! //Carina
Tydliga punktliga professionella höll pris och leveranstid
Hej Eva, stort tack för det fina omdömet och härligt att allt fungerade som det ska. Ha en riktigt fin sommar! //Carina
Mycket bra bemötande och proffsigt arbete. Rekommenderar Moggio.
Hej Ulrika, vad roligt att ni är nöjda! Stort tack för omdömet och ha nu en riktigt fin sommar! :-) //Carina
Allt fungerade bra. Beställning, måttagning, utförande. Kan tänka mig att återkomma vid behov!
Hej Birgitta, stort tack för det fina omdömet och hoppas att du får stor nytta av dina produkter. Ha en fin sommar! //Carina
Mycket trevligt o proffesionellt bemötande, både vid förfrågan o på plats vid montering! Kan varmt rekommendera moogio om ni behöver nya persienner eller en markis❤️
Hej Dina, tack för ditt fina omdöme och vad roligt att du är nöjd! :-) ha en riktigt skön sommar och varmt välkommen åter! //Carina
Leveranstid 7 veckor i stället för utlovade 4 - 5 veckor. Installationen utan anmärkning
Hej Arthur, tack för det fina omdömet trots sen leverans! :-) Hoppas att du får stor nytta av dina produkter i sommar. Välkommen åter!' //Carina
Trevligt bemötande, bra montörer. ”Rätt pris”
Hej Anders, stort tack för det fina omdömet! Vad roligt att allt är till belåtenhet. :-) Hoppas att du får en riktigt trevlig sommar! Med vänlig hälsning Carina
Bra bemötande. Rimlig leveranstid av ny markisväv
Hej Staffan, tack för omdömet och vad roligt att allt flöt på som det skulle. Ha nu en riktigt fin sommar! Med vänlig hälsning Carina
Min andra beställning av solskyddande rullgardiner fungerade lika smidigt som den första med kundkontakt, mått och montering.
Hej Agneta, vad härligt, - visst är de effektiva? :-) Tack för omdömet och ha en riktigt bra sommar! //Carina
Bra bemötande och de har hållit det som är överenskommet.
Hej Christer, tack för det fina omdömet! Hoppas att du får stor nytta av produkterna och ha en riktigt fin sommar! //Carina
Bra bemötande i butiken. Bra produkt. Jag köpte en fönstermarkis. Fungerar mycket bra.
Hej Kjell, tack för omdömet och härligt att höra att du är nöjd med fönstermarkisen. Ha en riktigt fin sommar!! //Carina