xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Moogio Stockholm
Välkommen till Moogio Stockholm! På Ritarslingan 24-26 i Täby hittar du Moogio Stockholm. Din återförsäljare av Markiser och Gardiner i Stockholm med omnejd. År 2007 slog vi upp portarna till vår butik i Täby och sedan dess har vi haft många nöjda kunder - både privata och företagskunder. Som experter på solskydd erbjuder...
367 omdömen om Moogio Stockholm
Sedan starten hos Reco 2021
Väldigt anonym firma med relativt ointresse för att få och genomföra affären. Genomför inte heller hela installationen utan kunden måste själv skaffa en elektriker. En mörkläggningsgardin går inte att sluta helt då dragpinne saknas. Montören helt ointresserad och när jag ringt butiken ingen reaktion eller steg för att leverera vad som saknades. Betyg 2 på en skala av fem. Kommer inte rekommendera till andra och är glad att vi nästan är färdiga. Montörerna var trevliga vilket gav en 2a i betyg.
Hej Johan , tack för att du lämnar feedback. Tråkigt att det blivit missförstånd men hoppas att det är löst nu efter ert besök här i Sickla. Som sagt, dragstaven är beställd och finns i Täby och vi kommer och monterar den när det passar enligt samtal. Ha en fin dag!
Bra bemötande och smidig installation av min nya markis, men det är några saker som drar ner betyget. Märkligt att man säljer en markis med elmotor/elstyrning men man har ingen anlitad elektriker, utan jag måste själv ordna med elinstallationen. Man begär hela 50% i handpenning! Man kan ju undra hur det står till med ekonomin om man inte kan ta en normal sådan på 10%.
Hej Gunnar, tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Vi rekommenderar gärna elektriker, men våra montörer har inte el-behörighet vilket framgår tydligt på offerten. Vad gäller 50% förskottsbetalning så är det praxis när det gäller måttbeställda varor. Det har ingenting med ekonomin att göra. Ha det fint och varmt välkommen åter! //Carina
Proffsig hjälp o vänlig montör. Bara goda ord att säga om mitt ärende av utbyte av trasig persienn.
Trevligt bemötande och proffsig behandling och installation Kan rekommenderas
Väldigt lång leveranstid och svårt att få besked om när vi kunde få varan. Väl på plats är de utomordentligt bra, dock inte helt mörkläggande. Vi beställde och fick installerat grå plisserade mörkläggningsgardiner till sovrummet.
Allt har funkat toppen! Har inget negativt att tillägga.
Väldigt bra service och bemötande. Hög kvalitet på produkten, Lux rullgardin. Alla funktioner inklusive integration med Apple homekit fungerar felfritt. Väl lång leveranstid dock
Sakligt, och hjälpsamt bemötande.
Hej Pauli, vad roligt att ni är nöjda! Ha nu en fin sommar och varmt välkommen åter! //Carina Moogio
Vi fick en snabb och bra kontakt med representanten från Moogio. Vi blev mycket nöjda med installationen av persiennerna.
Bra, tillgängliga öppettider, bra service. Något sen leverans pga transportskada (till montören), men överlag OK. Snabb och bra montering
Försenad leverans av persienner men väldigt bra vad gäller montering
Hej Gun, ledsen för förseningen men ska hälsa Micke att du var nöjd med monteringen. :-) Ha en fin sommar! //Carina Moogio
Bra bemötande och inga konstigheter.
Hej Maria, härligt att höra att allt gick smidigt! Ha en fin sommar. //Carina Moogio
Mkt nöjd med markiserna och monteringsarbetet
Proffs personer och högt kvalité
Hej Dariusz, stort tack för det fina omdömet och varmt välkommen åter! Ha en härlig sommar! :-) //Carina
Bra o trevligt bemötande. Mycket nöjd med hur det löste sig
Perfekt upplevelse från beställning till montage tack igen
Hej Fredrik, stort tack för det fina omdömet. :-) Ha en fin sommar och varmt välkommen åter! //Carina
Snabb respons, kommer på avtalad tid, kommunicerar ev, ändringar direkt
Allt fungerade bra, sonen lyckades få upp dom perfekt Va även mycket nöjd när jag köpte min markis hos Moogio
Hej Birgitta, vad fint att allt fungerade som det ska! Ha en fin sommar och varmt välkommen åter! //Carina
+ säljare, kunnig. - Osmidighet vid bestämmande av leveransdag. - Fel i leverans, reklamation + Trevliga montörer, effektiva. - Saknar er utlovade information om om er app - högt pris
Hej Marina, tack för att du ger oss feedback! Vi tar till oss dina åsikter och önskar att du får en härlig sommar. //Carina
Mycket trevligt o hjälpsamt bemötande
De var flexibla men något säljaren informerade inte om att de inte skulle göra elanslutningen. Det stod i en liten ruta i hörnet av offerten medans det stod tydligt att installation ingår i huvudtexten. Vu har sedan tidigare framdragen el till markiser så det hade säljaren verkligen kunnat förtydliga. Det fördyrade vårt köp väsentligt. Kommer inte att använda moogio igen.
Hej Lisa, vad tråkigt att det blev ett missförstånd. :-( På offerten står det att montering är beställd men att el-installation inte ingår. Våra montörer har inte behörighet att göra detta. Men vi ska absolut bli bättre på att informera om detta muntligen så stort tack för att du ger oss feedback. Ha en riktigt fin sommar! (Hoppas att du får nyttja din fina markis ofta...) //Carina
Trevligt bemötande av personalen. Vi köpte plisségardiner av Moogio för flera år sedan och kompletterade nu i ytterligare ett rum. Allt installerat av Moogios personal. Vi är supernöjda och kan verkligen rekommendera dem!
Trevligt bemötande och en profetiornal service
Mycket nöjd med markiser och montörer.
Toppen bemötande, snabb hantering och väl utfört arbete! Gällde byte av väv till markis.
Hej Rina, stort tack för ditt omdöme och bra att allt gick som det skulle! Ha en fin helg! //Carina
Bra bemötande. Bra utfört arbete.
Vi blev nöjda och fick välmonterade gardiner och ett bra bemötande. G & M
Hej Gunilla, tack för att du tog dig tid att svara och härligt att ni är nöjda! Ha en trevlig helg! //Carina
Jättebra service och professionellt.
Stort urval och kvalité på persienner och rullgardiner. Leverans som avtalat och snabbt montage.
1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
Den var korrektDen ja
Bra bemötande från alla inblandade Pålitliga ! Anlände, levererade och monterade våra Luxaflex Duette lamellgardiner enligt utlovad tid
I augusti bokade vi hembesök inför vår inflyttningsdag i okt. Det fungerade perfekt och han kom på designerat dag och tid. Vi är super nöjda med vår beställning och definitivt rekommenderar Moogio
Professionell hjälp. Rekommenderar
Allt gick som der var beställt.
Snabb och Bra service, hjälpsamma.
Hej Roland, tack för ditt fina omdöme, - jätteroligt att allt fungerade som det ska. Varmt välkommen åter! //Carina
Bra jobb, snabba att återkoppla.
Hej Lotta, trevligt att du är nöjd! Ha nu en riktigt trevlig helg och varmt välkommen åter! //Carina
Bokade på nätet persienner till alla mina fönster i lgh, jag är jättenöjd.
Hej Eivor, stort tack för det fina omdömet och ha en riktigt fin helg! //Carina
Snabbt o proffesionellt utfört arbete.
Bra och snabb service . Trevlig och hjälpsam säljare
Bra sortiment, snyggt, snabb och effektiv service, men ganska dyrt. Injusteringen vid montering blev inte 100%.
Bra bemötande vid alla kontakter. Första samtalet när vi bad om att få ett hembesök. Mötet och besöket av han som mätte. Bemötandet när vi hämtade ut de fyra rullgardiner vi beställt. Bemötandet och agerandet när vi ringde Täby med frågor om leverans till Sickla. Det enda vi inte var nöjda med var att vi tyckte att leveranstiden var för lång, därav 4 stjärnor. Kortare leveranstid hade blivit 5 stjärnor.
Jag blev bra bemött Jag är nöjd med persiennerna förutom fästet för snörerna som kunde vara lite annorlunda
Leverade fel produkt trots att kvitto fanns från förra gången när vi köpte samma produkt.
Allt funkade perfekt hela vägen. Det lilla misstaget på installationen åtgärdades snabbt. Trevligt bemötande
Jag har inte tid att skriva någon text Jag har inte tid att skriva någon text Jag har inte tid att skriva någon text Jag har inte tid att skriva någon text Jag har inte tid att skriva någon text Jag har inte tid att skriva någon text Jag har inte tid att skriva någon text Jag har inte tid att skriva någon text
Beställde persienner till samtliga fönster i vår lägenhet. Vi är mycket nöjda med bemötandet och utförandet. Kan varmt rekommendera detta företag.
Arbetet gick smidigt och proffsigt och det gick snabbt. Leveranstiden tycker jag är för lång dock. Sex veckor. Men i allt övrigt gick det över förväntan bra.
Professionellt bemötande, hör kompetens, effektiv och levererade hög kvalitet av både produkter och montering innan uppsatt leverans datum.