Kan inget annan än att rekommendera Morgan! Punktlig, kunnig, informativ och effektiv med kunden i fokus. Morgan installerade en ny jordvärmepump där allt ingick, nedmontering och bortforsling av den gamla och beställning och installation med genomgång av den nya. Kommer anlita Morgon igen! 10/10
Morgans Vvs Teknik AB
7 omdömen om Morgans Vvs Teknik AB
Punktlig, serviceminded och perfekt utfört enligt önskemål, bra prisbild. Ändrade placering av inkommande vatten och avlopp till tvättmaskin. Mycket nöjd. Kommer att använda dem igen och rekommenderar Morgans VVS teknik
Snabb, effektiv trevligt bemötande och kunnig kommer att använda hans service igen
Duktig kille, kan det han gör, snabb och prisvärd, rekommenderas! Framförallt lokal förmåga i mitt fall!
Jag behövde akut hjälp med en vattenläcka. Morgan körde ut och hjälpte mig trots att det var en lördag em. Förutom att han var mycket kunnig så var han väldigt trevlig. Jag kommer absolut att ringa dem igen nästa gång jag behöver hjälp.
Trevlig och kunnig. Lätt att nå, snabb utryckning och väl genomfört arbete till rimligt pris!
Suverän service hela vägen – tack för ett riktigt toppenjobb och trevligt bemötande! Mvh, Sofia