MrCAP Vetlanda
En del av MrCAP -
www.mrcap.com
Välkommen till MrCAP Vetlanda!
På Bilgatan 1 i Vetlanda hittar du MrCAP Vetlanda. En ren och välskött bil minskar inte i värde lika snabbt. Detta kan vi på MrCAP Vetlanda göra till verklighet genom att erbjuda dig en rad olika behandlingar som skyddar din bil mot smuts och damm.
Tjänster: Bilglas, biltvätt, motortvätt, rekond, reparera bucklor och mycket mer.
Vi har ett stort intresse av bilar och utvecklar ständigt våra produkter så att de ska ligga i framkant och skydda din bil ännu bättre.
Utmärkelser
47 omdömen om MrCAP Vetlanda
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om MrCAP Vetlanda
Alltid trevligt och personligt bemötande! Bilen blir alltid finare än ny när den har varit hos MrCap. Så nöjd varje gång, både jag och mimn Opel!
Fin service.
Priset skickas på sms 💬 med tid och plats.
Jag vill rekommendera er till andra. -
skrev om MrCAP Vetlanda
Snabb och perfekt service och trevlig personal
skrev om MrCAP Vetlanda
Allt var bara bra från början till slut, från bokning till hämtning av klar bil.
skrev om MrCAP Vetlanda
Absolut bäst på alla plan från tvättning, ödmjukhet till service
skrev om MrCAP Vetlanda
Bra bemötande och trevlig personal
skrev om MrCAP Vetlanda
Mycket nöjd, proffessionella och bra service
skrev om MrCAP Vetlanda
Mycket trevligt bemötade. Åtgärdade och tipsade om flera sätt att rekonditionera bilen. Fick tips om att syratvätta ekerfälgar till ett bra resultat, impregnera vinyltak som också blev lyckat, återfick solblekt färg.
Den ursprungliga beställningen var att rekonda lacken men nu blev bilen så mycket finare.
Tack för ett bra utfört arbete på min bil.
Mvh Richard. -
skrev om MrCAP Vetlanda
Utmärkt i alla avseenden! Bemötande, service och utförande.
skrev om MrCAP Vetlanda
TOPPEN. Fint utfört arbete samt trevligt bemötande.
Kanon.........................................................................
skrev om MrCAP Vetlanda
Bra bemötande. Snabb service och bra resultat. Är nöjd.
skrev om MrCAP Vetlanda
Mycket väl bemött och mycket fint arbete
skrev om MrCAP Vetlanda
Blev bemött väldigt proffsigt och väl och fick goda råd om min bil.
Har en helt ny bil som fick ett utmärkt FormulaU lackskydd. -
skrev om MrCAP Vetlanda
Bemötandet vi fick av personalen i Vetlanda var såväl proffsigt som personligt. Jobbet som utfördes blev t.o.m. bättre än förväntat.
skrev om MrCAP Vetlanda
Snabba, trevliga och bra resultat!
skrev om MrCAP Vetlanda
Trevligt och proffesionellt bemötande , Väldigt nöjd med resultatet och kommer fortsätta använda mig utav mrcap
skrev om MrCAP Vetlanda
Master treatment. Toppenjobb fastän bilen är några år gammal. Bra bemötande både vid beställning och leverans. Mina bästa rekommendationer till killarna och företaget.
skrev om MrCAP Vetlanda
Förväntade mig ett bra resultat, och det blev det.
Riktigt bra tvätt och polerad... Tack!! -
skrev om MrCAP Vetlanda
Bra bemötande och suveränt med hyrbilen. Synd att den hade halv tank när jag fick den. Kostade att fylla den full. Bra grund-/lackskydd för min nya bil.
skrev om MrCAP Vetlanda
Kanonbemötande där jag fick olika bra erbjudande & när jag var tvungen att flytta fram min bokning till våren, så var det inga sura miner utan fortsatt professionellt bemötande & önskade mig välkommen tillbaka. Detta är mycket viktigt & gör ju att jag återkommer som ny kund.
skrev om MrCAP Vetlanda
Super perfekt riktigt nöjd blir definitivt återbesök
skrev om MrCAP Vetlanda
Väl bemött. Köpte en recond. Blev väldigt nöjd med resultatet.
Bästa sätt !👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
skrev om MrCAP Vetlanda
Mycket bra bemötande och arbete på fyra inlämnade bilar!!
skrev om MrCAP Vetlanda
Fick ett bra bemötande vid första telefonkontakten, som sedan följdes upp när jag lämnade och hämtade bilen.
Är också nöjd med arbetet som utfördes. -
skrev om MrCAP Vetlanda
Utmärkt service och excellent arbete
Mycket proffsiga kring sitt arbete! Bra bemötande och trevliga, 5 ⭐️
skrev om MrCAP Vetlanda
Mycket trevlig personal och bra service från dem anställda
skrev om MrCAP Vetlanda
Härligt trevlig personal och bilen blir som ny varje gång.
skrev om MrCAP Vetlanda
Mycket bra bemötande och ett utmärkt resultat på arbetet.
skrev om MrCAP Vetlanda
Bra bemötande av personalen mycket bra utfört arbete kan varmt rekommendera det arbetet 👍
skrev om MrCAP Vetlanda
Fint jobb, fint bemötande.
Kommer gärna tillbaks! -
Trevlig personal. Bra bemötande. Hjälpsamma
skrev om MrCAP Vetlanda
Vänligt bemötande och bra jobb
skrev om MrCAP Vetlanda
Mycket fint bemötande ock väldigt nöjd med deras arbete .👍👍👍
skrev om MrCAP Vetlanda
Löste vårt problem på allra bästa sätt. Mycket proffsiga!
skrev om MrCAP Vetlanda
Jag är mycket nöjd med bemötandet när vi pratar om behandlingarna som ska utföras på mina bilar
Jag har köpt yttre underhåll av bilens lack för lättare få den ren från smuts nu på vintern
Behandling av framrutan är fantastiskt
Smuts fastnar inte -
skrev om MrCAP Vetlanda
Perfekt utfört arbete vid två olika tillfällen och alltid bra bemötande.
skrev om MrCAP Vetlanda
Bra utfört arbete samt bra service
skrev om MrCAP Vetlanda
Puts o vaxning. Mycket nöjd med bemötande, tidsbokn etc, och mycket nöjd med resultatet. Fick oxå medskick av goda råd och tips 👍😀
skrev om MrCAP Vetlanda
Bra bemötande och bra utfört arbete.
skrev om MrCAP Vetlanda
Mycket bra bemötande, hög kompetens och noggrannhet.
skrev om MrCAP Vetlanda
Alltid högsta service och trevligt bemötande!
skrev om MrCAP Vetlanda
Mycket trevligt bemötande. Gör ett väldigt bra jobb som helt överensstämmer med mina förväntningar. Mycket bra arbete med den årliga lackbehandlingen som gör bilen lättarbetad och håller den fräsch.
skrev om MrCAP Vetlanda
Mycket bra bemötande och proffsig behandling på bilen.
skrev om MrCAP Vetlanda
Har gjort en lackbehandling och tonat rutorna på min s90.
Biev nöjd över resultatet.
Väldigt bra personal som var noga med att jag skulle bli nöjd.
Rekommenderas verkligen!