Snabb bokning! Fick tid fort för jag skulle sälja bilen dagen efter i Jönköping. Liite för snabb rengöring kanske för när jag skulle ändra sittdynorna för att lägga in dubbdäck upptäckte jag att under sätet bak hade inte dammsugits o torkats rent så jag fick gå in efter en diskborste o sopa bort det värsta så inte köparen skulle märka skillnaden. Sen hade jag nått kladd på framrutan som slipades bort på förarsidan men inte på passargerasidan. jag har tagit foto på sätena och fönsterglaset ifall jag inte blir trodd. Min bil var en KIA Seed -12 LWL679 och jag bokade i måndags morse 7/9 kl. 07.00
Myrbäcksbilvård AB
69 omdömen om Myrbäcksbilvård AB
Sedan starten hos Reco 2026
Bra service med att man fick låna en bil tills vår var klar
Mycket nöjd med arbetet. Prisvärt
Jag fick ett mycket bra bemötande redan från början, jag förväntade mig en riktigt ren och glänsande bil och det fick jag verkligen. Jag köpte fullständig ut och invändig rekond med glas och lackförsegling och jag är mycket nöjd med resultatet.
Den gamla bilen blev som ny! Kan varmt rekommendera denna firma.
Otroligt nöjd med arbetet! Fantastiskt bemötande, hög servicenivå och ett slutresultat som överträffade mina förväntningar. Bilen ser ut som ny igen. Kan varmt rekommendera er till alla som vill ha kvalitet och professionell service. Tack för ett riktigt fint jobb!
Det skulle vara lite mer i dörrar och trösklar rengöring
Toppen med lånebil samt ett bra jobb.
Bra genomfört arbete, trevligt bemötande vid lämning och hämtning.
Bilen blev jättefin både inn och utvändigt. Bra jobbat.
Trevligt bemötande, skinande ren bil, blev som ny. Enkel betalning via Svisch. Gratis lånebil. Vi är väldigt nöjda!
Mycket bra bemötande och trevlig personal, proffsigt utfört jobb och gott resultat
Mkt bra bemötande samt fick en väldigt fin bil tillbaka 🤩
Som att kliva in i en nybil.Kunde inte bli bättre.
Mycket bra jobbat hör ni på vårt bilar!
Mycket professionell, kunnig och alltid ett gott bemötande. Har applicerat lackskydd och även tvättat min bil både invändigt och utvändigt flera gånger. Är oerhört nöjd med både resultatet och servicen. Rekommenderas varmt!
Vi blev väldigt trevligt bemötta vid bokning o besök. Bilen blev väldigt fin både ut- o invändigt. Vi kan verkligen rekommendera Myrbäcks bilvård./PG
Bra bemötande och bra arbete gjort på bilen...
Mycket trevligt bemötande, Mycket bra utfört recond, var inte så nöjd med plast listerna som var matta/gråa redan när jag kom hem. Hade önskat att det var använd det olja baserade medel dom rekommenderade när jag frågade om tips på vad använda om jag ville göra något åt det själv vid behov. Jag kommer oavsett använda dom igen, dom kan sitt jobb! Mycket prisvärd.
Bilen som ”ny” + lånebil under tiden
Välgjort arbete och trevligt bemötande.
En födelsedagspresent som uppskattades väldigt, väldigt mycket.Bilen blev som helt ny, allt är bara positivt hälsar min "särbo".
Fantastisk omsorgsfull tvätt och städning av bilen. Mycket trevlig kundkontakt, ser fram mot nästa besök!
Enkelt att boka, bilen blev bra och gratis lånebil extra plus
Trevligt bemötande och ett bra utfört jobb .
Bra mottagande när jag kom dit, fick en lånebil under tiden när dom recondade min bil. Noggranna både utvändigt och invändigt. Kommer säkert att återkomma.
Bilen blev som ny. Riktigt bra jobb.
Köpte bilen hos en bilfirma och bilen är renare och fräschare efter erat arbete. Såååå nöjd🤗
Trevligt bemötande, bra information. Framförallt så var bilen så blank och fin, mina fälgar som jag inte trodde skulle gå och få fina igen är så blanka och rena 🤗 luktade nybil inuti 🤩 är supernöjd
Blev bemötta på ett proffsigt sätt och rekonden motsvarade helt klart förväntningarna.
Bokade en Recond och de fick jag. Snyggt jobbat. Ren fin o nästan som ny. Men tyvärr regnade de när jag hämtade bilen så de varade inte så länge. Men inuti är den ännu ren o fin. Tusen tack
Visst va det en kampanj så priset därefter men jag är tyvärr inte nöjd. Det va en hel del asfaltsfläckar kvar vid bakre regskylten. Som sagt kampanj för halva priset men skall det vara hast jobb för det?
Jag blev väl bemött och fick snabb hjälp den hjälp jag behövde. Myrbäcks bilvård AB levde mycket väl upp till mina förväntningar, det var bara en liten miss men det upptäckte jag inte förrän efter flera dagar. Man hade missat dammsuga i utrymmet för reservhjul. För övrigt är jag mycket nöjd och jag hade tur som förutom ett väl utfört arbete inte behövde betala mer än halva priset eftersom firman hade ett introduktionserbjudande just då. Jag rekommenderar varmt Myrbäcks bilvård AB till andra Med vänliga hälsningar Ann J
Bra bemötande, service, gott resultat. 😀
Trevligt och professionellt bemötande.
Resultatet blev det som utlovats.
Trevlig och proffsig , lämnar gärna in flera objekt.
Bra arbete med snabb service. Utmärkt utförande
Inte alls imponerad över tjänsten. Lämnade in i samband med kampanj och då var det ändå halva priset. För mig helt ofattbart att det skulle kosta det dubbla, när det redan var överprisat för 2500kr. Om vaxet är utav ett värde på 1000kr då ska invändiga och utvändiga tvätten alltså vara värd 1500kr. Helt absurt enligt mig. Tvättningen var bra utvändigt, men långt ifrån prisvärt. Invändiga tvätten var ingen höjdare, med streck kvar från torkning och ingen sätes rengöring. Hade uppskattat om man fick en förklaring för vad...
Trevlig och väldigt duktig personal och slutresultatet levde verkligen upp med råge på mina förväntningar. Lämnade en bil som såg lite trött ut i lacken och fick tillbaka en bil som det var en fantastisk finish på, ett otroligt djup och glans, trodde knappt det var samma bil. Firman hade utfört 2-stegspolering och sen ett 3-årigt keramiskt lackskydd och jag är oerhört nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera Myrbäcks Bilvård.
Enkelt att beställa, enkelt att leverera bilen, bra bemötande, bra jobb utfört
Mycket nöjd med reconden av min bil. Klart prisvärt
Lätt att få kontakt med företaget och bra utfört arbete med bilen.
Var både nöjd och missnöjd. Vi fick tillbaka bilen med lacken blänkande men i bagageutrymmet var det både smuts och sand kvar speciellt under bagagemattan. Sedan hade de slarvat bort 4 stycken gummimattor som troligtvis hamnat i fel bil. Och trots att vi påpekat att våra 4 gummimattor saknades så fick vi ingen ersättning för det. Ett stort plus var dock att man kan få en lånebil om man behöver det.
Trevlig personal, men jobbet var inte bra.
Bra jobb. Kommer att återkomma
Väldigt nöjd med resultatet! Smidigt och enkelt att lämna och hämta efter stängning!
Lätt att lämna och hämta. Lätt att boka. Lätta att betala. Snyggt och bäl utfört jobb!
Mycket bra service och fint resultat .
Snabb och noggrann, bra bemötande. Rekommenderar myrbäcksbilvård till alla