Myrbäcksbilvård AB

26 omdömen om Myrbäcksbilvård AB

Sedan starten hos Reco 2026

Anita L
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Var både nöjd och missnöjd. Vi fick tillbaka bilen med lacken blänkande men i bagageutrymmet var det både smuts och sand kvar speciellt under bagagemattan. Sedan hade de slarvat bort 4 stycken gummimattor som troligtvis hamnat i fel bil. Och trots att vi påpekat att våra 4 gummimattor saknades så fick vi ingen ersättning för det. Ett stort plus var dock att man kan få en lånebil om man behöver det.

Mats S
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Trevlig personal, men jobbet var inte bra.

Göran K

Bra jobb. Kommer att återkomma

Susanne H
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Väldigt nöjd med resultatet! Smidigt och enkelt att lämna och hämta efter stängning!

Birgitta N
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Lätt att lämna och hämta. Lätt att boka. Lätta att betala. Snyggt och bäl utfört jobb!

Göran W
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Mycket bra service och fint resultat .

Kattis L
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Snabb och noggrann, bra bemötande. Rekommenderar myrbäcksbilvård till alla

Fredrik W
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Välgjord Rekond, trevligt bemötande!

Lennart E
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Myrbäcks bilvård ställer alltid och gör ett bra jobb till en kostnad som jag kan överleva med! Tack för att du finns!

Dirk A
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Nöjd med resultatet bilen såg ut som ny

Ove S
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Lämnar min entusiastbil, en Mercedes 300 CE från 1991,till Myrbäcks bilvård varje år för översyn och recond in och ut-vändigt. De gjorde ett grymt jobb 2023 med lackpolering och coat plus hel rengöring invändigt. Därefter börjar bilsäsongen varje år med ett återbesök. Gott bemötande, god service och toppkvalitet på jobben. Rekommenderas!

Stig Å
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Om man hade maskerat handtag till luckor och dörrar så hade man sluppit rester efter vax. Vilket lär ta en del tvättningar innan dom försvinner. men annars så känns det bra. /Stig Ågren, DZH36U

Riina N
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Bra m erbjudandet, bemötandet, kommunikationen mm svårt hitta fram dock eftersom det var dåligt skyltat

Tönu S
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Snabb och bra recond, fastän hållbarheten ännu inte är bevisad. Finfin städning inuti bilen. Bra pris, dock erbjudandepris denna gång. Bonus med lånebil i 3 tim. Kommer säkert igen. Tipsar andra.

Per Gunnar N
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Hur bra som helst bilen blev trots sin ålder mycket bra.

Yngve O
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Välgjort arbete både invändigt och utvändigt av bilen. Rekommenderas starkt

Anders L
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Inget speciellt klädseln inne var inte ren och det utvändiga är vanlig keramiskt som går bort rätt omgående

Mikael S
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Proffsigt på sitt jobb och bemötande från första kontakt till att hämta ut en glänsande bil

Marie E

Husbilen blev som ny. Härligt 😊

Vidar S
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Hej, Helt suverän service och kundbemötande av allra högsta världsklass. Bilen har aldrig varit så fin och lackytan som helt ny! Bra information på vad man måste tänka på för att bibehålla det fantastiska resultatet även fortsättningsvis. Stort TACK för en hantering i världsklass dvs högsta top notch! Vänligen Vidar Stenberg

Micael J
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Snabb respons och bra utfört jobb. Rekonditionering och slipning o polering av fram lycktor.

Ulf W
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Jag var så pass missnöjd med den utlovade djupglansen i lacken samt intorkade vattendroppar att jag påtalade det för killen som utfört arbetet. Han svarade - den är inte vaxad då det inte ingår i priset. Jaha sa jag och ringde ägaren som berättade att jag hade fått fel information och att den visst hade blivit vaxad. Jag fick ändå ett förslag om att de kunde göra en polering för 4000 kr extra vilket jag avböjde. Utöver den dåliga lacken kan det även nämnas att ratten inte var rengjord. Eftersom bilen saknade glans blev...

Svar från Myrbäcksbilvård AB

Tråkigt att du var så pass missnöjd. Vi använder snabbvax/wetcoat som skydd. Inget traditionellt carnuba vax. Tyvärr finns det inget medel i världen som kan ge en djupglans. För att få den djupa glansen måste bilen poleras så du tar bort reporna. Det finns medel som tar bort repor för stunden och det är silikon i dessa produkter typ bilhandlarglaze. Och självklart ska ratten vara rengjord. Mvh Togga

Lars T
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Bra o snabb hjälp.Bra resultat=Nöjd kund.

Anders E
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Bra bemötande, bilen blev mycket fin, fri lånebil. Allt var mycket proffsigt! Anders Engström

Gunilla L
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Otroligt bra jobb. Bilen känns som ny.

Lena L
Skrev om Myrbäcksbilvård AB

Noga och snabbt utfört arbete.