Louise är bäst av alla! Hon hjälper dig med dina problem och ger fina råd hur du kan förebygga.
Naprapaterna Ekerö Träkvista torg
På Träkvista Torg, Jungfrusundsvägen 5 hittar du Naprapaterna Ekerö. Vår mottagning, insprängd i Ekerös ljuvliga landskap, erbjuder individualiserade behandlingsplaner, skräddarsydda för att passa dina unika behov. Om du kämpar med akuta åkommor som nackspärr, ryggskott, huvudvärk eller ischias, kan vi erbjuda omedelbar lindring....
234 omdömen om Naprapaterna Ekerö Träkvista torg
Sedan starten hos Reco 2023
En varm och välkomnande miljö med personal som har ett stort engagemang i att sätta patienten i fokus.
Efter tre besök känns ryggen riktigt bra.
Det jag sökte för fick jag jättebra behandling för.
Väldigt bra massage. Mycket av det som gjorde ont släppte och det var riktigt skönt efteråt!
Superbra har gått dit i många år.
Ni är bäst! Såå kunniga och omhändertagande.
Hjälp som var mycket värt för axlar, rygg och nacke. Kommer gå tillbaka snart. Trevlig och lättsam
Kunniga och bra resultat samt mycket trevligt bemöt
Toppen toppen toppen toppen toppen
Blir hjälp med mitt onda ben . Mycket bra personal . Fräscha lokaler . Rekommenderas
Alltid ett proffesionellt bemötande
Alltid glatt och trevligt bemötande. Proffessionell och snabb behandling. Hinner mycket på den utsatta tiden. Rekommenderar verkligen denna naprapat!
Bra bemötande, professionellt behandlingar och uppföljningar. Rekommenderar starkt! /Isaac
Trevlig personal men det känns att problemet har blivit värre än innan besöket
Mycket bra bemötande, rent och fräscht mycket trevlig personal.
Fick tid samma dag. Bra uppföljning. Har diskbråck och fick bra tips på träning.
Louise är fantastisk duktig ! Man känner sig så trygg och hon är engagerad in i minsta detalj . Jag rekommenderar henne varmt ! Jag hade bokat naprapati beh.
Ett bra mottagande och bra behandling av min ryggåkomma
Trevligt bemötande och superduktig! Tack snälla Caroline för din hjälp!
Bra fick bra behandling många smärtor försvann
Louise är alltid glad och tar emot med stor vänlighet. Hon lyssnar, behandlar och hon ger råd som hjälper. Stort tack till Naprapaterna och alla som arbetar där!
Trevlig personal med vänligt bemötande. Behandlingen är proffesionellt bra. Efter varje besök känner jag betydligt mjukare i kroppen. Kan rekommenderas.
Fick bra hjälp med mitt problem. Bra kontakt med naprapaten. Bra att det finns tider senare på dagen.
Alltid hjälpsamma och ger bra råd.
Bra och förstående bemötande..
Bra behandling. Nöjd kund. Tack!
Mycket proffsig, och effektiv! Fick bra hjälp och kan varmt rekommendera dem. Det var mitt första besök och jag bokade naprapat-behandling.
Snabb och professionell hjälp
Blev som vanligt trevligt bemött och fick hjälp med mina besvär. Jag fick bra övningar - även om några inte är särskilt trevliga att genomföra när man är stel som ett kylskåp :)
Fått tid snabbt o proffsigt omhändertagande
Fantastisk! Louise är grym som alltid hjälper mig på bästa sätt!
Fick hjälp med mitt problem på ett kompetent sätt
Mycket trevligt bemötande av Caroline Sörensen. Lyhörd för mina behov, empatisk och kunnig. Förde en givande och informativ dialog kring problemen. Lämnade mottagning tillfreds och nöjd om än något öm.
Proffsigt bra bemötande Väldigt bra behandling
Duktiga och kunniga naprapater som alltid sätter sina kunders behov i centrum. Dessutom alltid positiva och vänliga vilket ger en positiv känsla efter varje besök. Jag kan verkligen rekommendera Ekerö naprapaterna och kommer givetvis på ett återbesök om det är så att jag måste. Sammanfattning: Ett besök som gör skillnad! Magnus Carlsson
Jättenöjd, kände mig bekväm hela tiden och fick tips för att minska mina smärtor efter behandlingen
Alltid supertrevliga och omhändertagande!
Det var en väldigt bra behandling och servicen var utmärkt.
Så tacksam att det fanns tid för mig när jag behövde det som bäst. Så bra behandlingar för mig som gett fint resultat.
Jättetrevlig personal och man blir mycket bra omhändertagen och får förklaringar på frågor som jag ställer och varför jag känner si och så. Toppenbra ställe!
Väl mottagen. Lyhörd massör. Mådde bättre efter första behandlingen.
Toppen 👌 Alltid bra behandling och goda råd av Louise.
Hon som jag var hos var trevlig och snäll och förklarade tydligt om vad hon gjorde och vad jag själv behövde göra. Kunde inte gå tillbaka pga priset.
Mycket väl bemött av Louise. Verkligen "hands-on"- och vad som framstår som kunskapsbaserade behandlingar - vad gäller ordentligt ryggsluts-/höftmuskel-ont vid vissa rörelser. Kompletterat med elektrisk stimulering, akupunktur och vibrationsmassage. I tillägg diverse rörelser/beteenden att eftersträva på egen hand.
Positiv upplevelse, mkt förtroende ingivande!
Hej Jag blev väl bemött och bra service. Jag hade förväntningar att få hjälp och det fick jag. Bra upplevelse, bra service, trevlig bemöttande.
Bästa naprapaten jag har testat!
Trevligt bemötande av de båda naprapaterna som har behandlat mig. Behandlingen har börjat resultat så att min smärta börjar lätta.
Bästa naprapaterna! Rekommenderar varmt!