Natalies Hair

Natalies Hair

• Badge2026
4.9

Välkommen till Natalies Hair – en plats där du kan känna dig trygg, sedd och omhändertagen. Jag är utbildad frisör och påbörjade min resa 2011 på Scandinavian Hair Academy. Sedan dess har jag haft förmånen att arbeta med människor i alla åldrar och med olika behov, men jag har med tiden hittat min nisch inom långt hår och naturliga...

30 omdömen om Natalies Hair

Sedan starten hos Reco 2026

Andreas S
Skrev om Natalies Hair

Väldigt trevligt bemötande, både i salongen och via telefon. Fixar med tider så att det passar kunden. Trevlig och duktig frisör.

Johanna K
Skrev om Natalies Hair

Serviceminded, proffsig och urgullig tjej som räddat mitt hår fler än en gång. Kommer absolut fortsätta gå till Natalie.

Ursula S
Skrev om Natalies Hair

Nathalie är verkligen den bästa frisören jag haft. Fantastiskt noggrann. Rekommenderar alla att gå till Nathalie ❤️

Alice M
Skrev om Natalies Haircut

Supertrevlig duktig lyssnar o har tid

Anette W
Skrev om Natalies Haircut

Har gått till Natalie i flera år nu för klippning och är alltid lika nöjd. Trevlig, lyhörd och duktig.

Gerd A
Skrev om Natalies Haircut

Alltid nöjd efter besök hos Natalie. Mycket duktig på sitt hantverk, lugn och trevlig.

Ewa E
Skrev om Natalies Haircut

Alltid vänligt bemötande och är alltid väldigt nöjd med klippningen 🌸

Rebecca W
Skrev om Natalies Haircut

Det märktes redan på första besöket att Natalie visste vad hon gjorde. Blev så nöjd med slingorna. Natalie får en att känna sig välkommen i salongen.

Andreas R
Skrev om Natalies Haircut

Rimliga priser Trevlig personal & härlig atmosfär Man får de man förväntar sig, inga konstigheter. En bra frisör helt enkelt

Mona S
Skrev om Natalies Haircut

Alltid lika trevligt med fina samtal och glada skratt. Min klippning i kort frisyr blir alltid perfekt

Alexander K
Skrev om Natalies Haircut

Bästa frisören! Man blir alltid väl omhändertagen.

Ellinor B
Skrev om Natalies Haircut

Fantastiskt duktig och noggrann, lyssnar in mig som kund. Kunde inte vara mer nöjd

Lena L
Skrev om Natalies Haircut

Alltid lika trevligt och komma dit. Fint bemötande och trevligt småprat. Mycket kunnig och proffsig, mitt hår har blivit så mycket bättre sen jag börja gå till henne. Handlar mina produkter av Nathalie ,Goldwell mousse och Goldwell texture spray superbra produkter. Kan varmt rekommendera henne.

Vesna L
Skrev om Natalies Haircut

En skön upplevelse vid varje tillfälle. Viktigt med lokal frisör men även närhet till ansiktsbehandlingar

Anette K
Skrev om Natalies Haircut

Duktig, trevlig och lugn frisör, bäst helt enkelt

Ellinor W

Jättebra och lyssnar på ens önskemål. Alltid nöjd när jag lämnar <3

Göran S
Skrev om Natalies Haircut

Trevlig och duktig bra service

Ebbe D
Skrev om Natalies Haircut

Natalie var väldigt trevlig och jag blev nöjd med resultatet!

Claudia S
Skrev om Natalies Haircut

Jag är kund hos Natalie sedan några år tillbaka. Hon är en toppen frisör 😍Professionell, trevlig och bra att förklara hur olika färger och frisyrer passar mitt hår. Jag är mycket nöjd varenda gång. Kan verkligen rekommendera henne.

Annika L
Skrev om Natalies Haircut

Duktig kunnig trevlig fin salong

Inger S
Skrev om Natalies Haircut

Efter många år så bytade jag salong.Jag blev rekommenderad Natalies Haircut, och det har verkligen levt upp till mina förväntningar.Man blir alltid bemött trevligt och professionellt.Jag är väldigt nöjd.

Eva A
Skrev om Natalies Haircut

Det är en härlig stund och jag är alltid supernöjd med resultatet. Hon är en av de bästa frisörer jag har haft.

Ann E
Skrev om Natalies Haircut

Mycket trevlig och serviceminded frisör som är mycket noggrann och kunnig. Man går aldrig därifrån besviken så varje besök är en fröjd.

Eva O
Skrev om Natalies Haircut

Trevlig och duktig frisör. Lugnt och fridfullt ställe.

Johanna N
Skrev om Natalies Haircut

Alltid trevligt bemötande. Lyssnar in hur killarna (barnen) vill bli klippta. Vi kommer tillbaka!

Annette L
Skrev om Natalies Haircut

Natalie är en frisör i toppklass! Hon gör ett otroligt noggrant och professionellt jobb varje gång! Utöver sin skicklighet är hon otroligt varm, lyhörd och genuint trevlig vilket gör varje besök tryggt, avslappnat och personligt. Rekommenderas varmt!

Ann-kristin V
Skrev om Natalies Haircut

Trevlig kvinna! Ljus och fin lokal! Men framförallt är hon väldigt duktig på att klippa. Både herrar och damer. En av de bästa jag har varit hos.

Christel A
Skrev om Natalies Haircut

Ett bra och trevligt bemötande! Bra och noggrann klippning, mm. Är jättenöjd med behandlingen. Får fina kommentarer av vänner om mitt hår. Har bytt frisör till Natalie och är supernöjd

Helena K
Skrev om Natalies Haircut

Har äntligen lyckats hitta en frisör som förstår mitt hår, alltid lika nöjd efter ett besök hos Natalie! ☺️

Monica V
Skrev om Natalies Haircut

Blev sååå glad när jag hittade Natalie för ett par år sedan!!! Bästa frisören jag har gått till och jag är 60+! Hon färgar håret helt outstanding och jag är lika nöjd varje gång! Jag kan verkligen varmt rekommendera Natalie Haircut!!!