Superduktiga, bra service och punktliga. Supernöjd och kommer definitivt rekommendera Niklassons flytt till mina bekanta.
Niklassons Flytt AB
Niklassons Flytt: Din Personliga Flyttexpert i Skåne Att flytta ska vara en nystart, inte en börda. Därför är vi på Niklassons Flytt inte bara en flyttfirma – vi är din kompletta och lokala partner som tar hand om hela processen. Med bas i Helsingborg har vi stenkoll på Skåne och erbjuder skräddarsydd flytthjälp till både...
9 omdömen om Niklassons Flytt AB
Superbra från början till slut. Tydlig och snabb kommunikation som var information och trevlig. Teamet kämpade på med positiv anda trots fjärde våning utan hiss, vilket var imponerande. Jättebra och prisvärt och superbra service från dörr till dörr. Rekommenderas verkligen!!
Jag är mycket tacksam för hjälpen med min flytt! Killarna gjorde ett jätte bra jobb! Tack för det! Mvh! Tamara Rikardsson
Mycket bra ! Bra killar och snabba
Anlitade dem som flyttfirma, det gick bra, de var trevliga, försiktiga med alla saker, samt snabba. De kom kl 9 och var färdiga vid 14.
Har haft flytt idag med dessa underbara killar. Helt fantastiska – ansvarsfulla och mycket duktiga. Stort tack för all hjälp idag 👍
Rekommenderar varmt! Väldigt tillmötesgående och trevliga killar!
Snabba att boka trevliga och gjorde ett bra jobb. Dessutom var dom inte dyra.
Punktliga och trevliga! De flyttade mitt tunga kylskåp och gjorde detta utmärkt!