Nolltresex Tak & Bygg AB

5.0

11 omdömen om Nolltresex Tak & Bygg AB

Louise Linnea E
Skrev om Nolltresex Tak & Bygg AB

Vi bytte tak i vintras på vårat 70-talshus och är så nöjda, både med slutresultatet och bemötandet av samtliga på företaget. Vi är så nöjda att vi anlitat dom igen, till hösten får vi fönstren utbytta av samma gäng. Kan varmt rekommendera!

Mattias T
Skrev om Nolltresex Tak & Bygg AB

Riktigt bra team av snickare. Köksmonteringen blev snygg, gick smidigt och kommunikationen funkade utan krångel. Noggrant gjort och klart i tid. Rekommenderas.

Anton W
Skrev om Nolltresex Tak & Bygg AB

Mycket nöjd med bemötande och arbetet utfördes utmärkt!

Max Love G
Skrev om Nolltresex Tak & Bygg AB

Jättefint utfört jobb och Eddie är otroligt trevlig och kompetent, rekommenderas starkt!

Svar från Nolltresex Tak & Bygg AB

Tack ödmjukast för fina ord, och i veckan kommer vi för att bygga väggen & flytta ingången för optimal planlösning. Ses snart! Mvh Eddie

Kushtrim K
Skrev om Nolltresex Tak & Bygg AB

Så nöjda helt fantastiskt. Världens största tack till killarna som utförde jobbet, skickliga, effektiva och suveräna överlag. Resultatet blev över all förväntan. Hatten av, all eloge killar.

Svar från Nolltresex Tak & Bygg AB

Tusen tack Kushtrim det var ett väldigt roligt projekt, vi tackar ödmjukt för dina fina ord. Mvh Eddie Nolltresex tak & bygg AB

Almedina L
Skrev om Nolltresex Tak & Bygg AB

Vilken skillnad ett nytt tak kan göra! Huset ser ut som nytt och resultatet blev verkligen över förväntan. Ett stort tack till de fantastiska killarna som utförde arbetet – professionella, noggranna och alltid med ett gott bemötande. Vi uppskattar verkligen ert hårda arbete och kan varmt rekommendera er!

Svar från Nolltresex Tak & Bygg AB

Vi uppskattar verkligen dina fina ord & blir extra glad av att höra hur duktig personal man har. Vi tackar för förtroendet Mvh Eddie Nolltresex tak & bygg AB

Altin L
Skrev om Nolltresex Tak & Bygg AB

Kanon killar, det var jätte duktiga Rekommenderar dem starkt

Altin L och Nolltresex Tak & Bygg AB gillar detta
Svar från Nolltresex Tak & Bygg AB

Tack så mycket & vilken kund vi fick göra projekt åt, vi kommer sakna fika varje dag så vill också tacka dig för gästfriheten! Mvh Nolltresex

Martin Joakim L
Skrev om Nolltresex Tak & Bygg AB

Min upplevelse av företag är jätte bra. Väldigt bra kommunikation genom hela projektet som kunde lugna alla frågor man hade.. haha. Slutresultatet blev suveränt ochj kan starkt rekommendera grabbarna på Noll Tre Sex Mvh

Svar från Nolltresex Tak & Bygg AB

Det glädjer oss, tack för de fina orden!

Daniel S
Skrev om Nolltresex Tak & Bygg AB

Fin kommunikation samt genomgång om vad som ingår vilka steg man går igenom samt vad man ska tänka på.

Svar från Nolltresex Tak & Bygg AB

Vi uppskattar kommunikationen likväl & ett mycket givande & roligt projekt hos er! Mvh Nolltresex tak & bygg AB

Alan A
Skrev om Nolltresex Tak & Bygg AB

Jag är supernöjd med min nya trall! Arbetet utfördes professionellt, noggrant och enligt överenskommelse. Resultatet blev över förväntan och kommunikationen fungerade smidigt genom hela projektet. Kan varmt rekommendera företaget

Svar från Nolltresex Tak & Bygg AB

Mycket roligt projekt, nu finns det yta att njuta av solnedgången på höjderna! Mvh Nolltresex tak & bygg AB

Leif Kjell Stefan B
Skrev om Nolltresex Tak & Bygg AB

Har anlitat noll tre sex bygg, Eddie vid flertalet tillfällen och han och hans anställda har alltid gjort ett utomordentligt arbete vid alla tillfällen.

Svar från Nolltresex Tak & Bygg AB

Vi är tacksamma för förtroendet & snart ses vi igen för nästa byggnation! Mvh Nolltresex tak & bygg AB