Nordic Flytt
Vi flyttar, packar och flyttstädar åt er till ett fast pris utan dolda avgifter. Med våra ledord trygghet, service och kvalitét gör vi allt för att din flytt ska bli så enkel och smidig som möjligt.
Vi utgår från Mälardalen men flyttar land och rike runt samt tar oss ann de flesta uppdrag - stora som små.
Vi innehar yrkestrafiktillstånd och ansvarsförsäkring så att ni ska känna er trygga innan, under och efter flytten. Vi följer de allmänna bestämmelserna Bohag 2010 & kontor 2003 vid alla uppdrag. Vi har även kollektivavtal.
Utmärkelser
70 omdömen om Nordic Flytt
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Nordic Flytt
Kan starkt rekommendera Nordic flytt.
Allt gick smidigt, de var proffsiga och trevliga. Ingenting att klaga på. -
skrev om Nordic Flytt
Helt suveräna killar som var trevliga, snabba, duktiga och exeptionellt serviceinriktade. Kunde inte vara mer nöjda!
skrev om Nordic Flytt
Allt flöt på väldigt bra och problemfritt. De kom i tid, vad glada och hjälpsamma och gjorde allt som förväntades av dem. Vi är mycket nöjda!
(Flytthjälp från annan stad till Örebro) -
skrev om Nordic Flytt
Super trevliga & tillmötesgående . Grym service & snabba . Gjorde ett riktigt bra jobb med allt . Uppfyllde våra förväntningar med allt vi beställde som va flytt samt fönster puts Rekommenderas varmt 👌.
skrev om Nordic Flytt
Allting gick verkligen jättebra med Nordic Flytt, från första kontakten vidare till själva flytten och sen flyttstädningen. Mycket trevliga killar, proffsiga och tillmötesgående. Om det blir någon mer flytt kommer jag att ringa dit igen, jag kan verkligen rekommendera dem!
skrev om Nordic Flytt
Jag fick bara en positiv uppfattning. Allt fungerade klockrent med nycklar o städning supernöjd.
skrev om Nordic Flytt
Toppen flyttstäd! De kom exakt på minuten efter bokad tid, var vänliga och noggranna. Rekommenderas!
skrev om Nordic Flytt
Jag har anlitat många flyttfirmor genom åren, men kan ärligt, med handen på hjärtat rekommendera detta företag varmt. 4 personer!!.. kommer extra tidigt bara för jag har ett krånglande bostadsbolag och det går snabbt!! Finns absolut ingenting att slå ner på. Städningen var perfekt och ingen kunde gjort det bättre! Glädjande också att personalen var sociala hjälpsamma och extremt trevliga!!
skrev om Nordic Flytt
Pålitliga grabbar , dom gör flytten enkel och utan stress dom hjälper en med hela flytten , riktigt bra kundservice speciellt han som heter Kawa var väldigt snabbt på att svara och var riktigt trevlig, priset kan man inte klaga på heller så hela upplevelsen får 10/10 , skulle jag anställa dom igen ? Ja självklart bättre flyttfirma hittar man nog inte
skrev om Nordic Flytt
Hur bra som helst! Supertrevligt bemötande hela vägen från offerförfrågan till genomförd flytt. De kom fyra personer med två lastbilar och hade på tre timmar packat hela vårt bohag och flyttat in det i vår nya lägenhet på tredje våningen utan hiss.
Jättetrevliga killar, som slet som djur och var samtidigt väldigt noggranna.
Kommer definitivt använda Nordic Flytt igen när det är dags för flytt! -
skrev om Nordic Flytt
Vi är jättenöjda med flytthjälpen! Gick både smidigt och snabbt.
skrev om Nordic Flytt
Vi köpte flyttjänst. Vi blev bemötta på ett bra sätt. Enkelt med offertförfrågan och kontakt. Över förväntan att de tog allt, även det som inte var nerpackat i kartonger.
Företaget stod för flyttkartonger och packpapper vilket var bra. Snabba och effektiva, trevliga. -
skrev om Nordic Flytt
Vi hade beställt flytthjälp.
Det dök upp 3 supertrevliga grabbar på den tiden vi bestämt med 2 stora lastbilar.
De började direkt och det gick väldigt fort. De var väldigt försiktiga med våra möbler och det märktes att de visste vad de gjorde.
Vår TV och annat ömtåligt skyddade dom med tjocka filtar och plastfilm (inte en skråma på någonting).
När flytten var klar fick vi problem i nya bostaden pga att renoveringen inte var färdig men det löste Nordic flytt genom att förvara våra saker i 1 vecka tills renoveringen blev klar. Dom förvarade alltså våra saker 1 hel vecka utan förvarning. Otroligt flexibla är det enda jag kan säga.
Jag rekommenderar Nordic Flytt starkt. Service i världsklass och lika bra bemötande.
Både jag och min fru är väldigt glada att vi valde dom. -
skrev om Nordic Flytt
Blev mycket vänligt bemött ända från början. Killarna är snabba och mycket servicemindade.
Jag valde flytt av möbler och det jag själv packat, samt städning efteråt.
Det enda, som hyresvärden anmärkte på, var några svarta streck i parketten efteråt. (Har inte hört något om att det inte gick att få bort.)
Jag kommer att rekommendera er för dem jag känner som behöver hjälp med flytt. -
skrev om Nordic Flytt
Vi möttes av det bästa tänkbara, från offert till genomförande. Att snabbt få hemleverans av flyttkartonger i två omgångar utöver avtalat var service långt över det normala bara det. Att sedan tre flyttkillar jobbar konstant hårt i nästan tio timmar, varsamt, raskt och med gott humör är det svårt att ge femma på. - vi hade gett betyget sex av fem om vi kunnat.
Priset var rimligt, på gränsen till lågt. Få företag kan vi rekommendera lika varmt som Nordic Flytt. Fantastiska rent ut sagt.Hej Richard =)
Nordic Flytt
Tack för den fina recensionen det uppskattas och värmer. Det är lätt att göra ett bra jobb när man har trevliga kunder. Tack för att du tog dig tid till att skriva och skulle du behöva hjälp i framtiden så vet du vart vi finns.
Gott nytt år!
Med vänliga hälsningar // Grabbarna på Nordicflytt -
skrev om Nordic Flytt
Bästa flyttfirman jag någonsin stött på. Extremt flexibla , prisvänliga och trevliga. Chefen är helt oslagbar på service och räddade verkligen oss som familj i kris !
Mycket bra well Godkänd.
Tack för hjälpen jag är super nöjd -
skrev om Nordic Flytt
Toppen, mycket trevliga och duktiga.
skrev om Nordic Flytt
Superbra o service mindade killar
skrev om Nordic Flytt
Flytt plus flyttstädningen. Mycket serviceminded.
skrev om Nordic Flytt
Allt funkade toppen med både flytt och städning.
Snabbt och smidigt.
Och trevliga flytt och städ killar. -
skrev om Nordic Flytt
Positiva och hjälpsamma "flyttgubbar". Ingenting var omöjligt!
skrev om Nordic Flytt
Nordic Flytt var mycket professionella och utförde både flytt och städning på ett utmärkt sätt. Trevlig och tillmötesgående personal.
skrev om Nordic Flytt
Trevliga killar som snabbt bar ner det tunga gåbandet och montera ihop det! Tog med emballaget också. Nöjd 👍
skrev om Nordic Flytt
Otroligt nöjd med Servicen och hur snabbt och smidigt allting gick. Rekommenderar detta företag starkt!
skrev om Nordic Flytt
Smidig och utmärkt service/ professionell
skrev om Nordic Flytt
Det gick snabbt och smidigt, dem täckte över möbler med skydd innan dem lastades in så att inget blev smutsigt eller gick sönder, otroligt bra!
Hej Andreas,
Nordic Flytt
Tack för den fina recensionen det gläder oss att du är nöjd :D Att täcka med plast och skydda med filtar är en självklarhet för oss då vi inte vill smutsa ner eller förstöra något. Tack för att du tog dig tid till att skriva.
Med vänliga häslningar // Grabbarna på Nordic Flytt -
skrev om Nordic Flytt
Flytt: Trevligt bemötande, försiktiga med sakerna
skrev om Nordic Flytt
Är supernöjd , trevliga och noga, får högsta betyg av mig ✨
skrev om Nordic Flytt
De var jätte bra gick snabbt och smidigt och var hjälpsama.
skrev om Nordic Flytt
Vi anlitade Nordicflytt för flyttstäd och tycker de varit superproffsiga och är mycket nöjd med städresultatet!
skrev om Nordic Flytt
Deras bemötande och hjälpsamhet under denna resa är oslagbar.
Jag underade, och svar från dom fick jag. Och hela tiden kanoncservice, t.ex om jag behövde några fler kartonger kom dom med några kartonger så snart de kunde, aldrig väntan upplevde jag.
Bugar så djupt jag kan och tackar. -
skrev om Nordic Flytt
Strålande kundservice och bemötande.
skrev om Nordic Flytt
I det stora hela var det bra, men.. Det var bara 2 st flyttherrar, vilket innebar att det tog lång tid att bli färdig flyttad. Efter lunch kom det 2 till. Jag hjälpte frivilligt till att bära och då blev de precis klara till kl 16. Annars sociala och trevliga👍
skrev om Nordic Flytt
Proffsigt hanterat, flytt gick bra och smidigt!
skrev om Nordic Flytt
Kanon bra service och allt var jätte smidigt.
skrev om Nordic Flytt
Allt gick bra. Inget farligt pris
Via kollage
Jättesnabbt och mycket effektiv och professionella service -
skrev om Nordic Flytt
Mycket trevlig personal som gjorde ett gott intryck på oss och gav oss förtroende för företaget inför flytten. Vi var också mycket nöjda med städningen vårt hus.
skrev om Nordic Flytt
Samarbetet gick lätt och själva flytten utfördes professionellt. Trevlig och hårt arbetande personal. Dock blev vi lite besvikna över att den ursprungliga offerten inte stämde och vi fick därför betala mer än vi först räknat med.
I övrigt var vi nöjda.Hej Andreas!
Nordic Flytt
Vad kul att du är nöjd med våra tjänster. Vad tråkigt att du känner så gällande offerten men offerten höjdes redan innan själva jobbet var utfört då det tillkom massa annat som inte var inräknat i ursprungsofferten och det ska ni ha blivit informerade om. Vi ber om ursäkt om det har varit otydligt från vår sida.
Med vänliga hälsningar / Grabbarna på Nordic Flytt -
skrev om Nordic Flytt
Snabba, inga problem, trevliga flyttkarlar
skrev om Nordic Flytt
Det är den bästa flyttfirma jag har anlitat. Trevligt bemötande
från killarna och snabba, bra service. Jag är mkt nöjd med allt jag beställde flytt-packning-städ.
Vid besiktningen fick den mkt beröm att den var jättefin städat.
Jag vill rekommendera denna flyttfirma. -
skrev om Nordic Flytt
It was an excellent experience to use the service. I like the way of working. Please continue the same it is very good for the customer.
skrev om Nordic Flytt
Blev bemötta riktigt bra från start till leverans och även efter! Snabba, ärliga, och är väldigt mån om bohaget! Rekommenderar alla dagar i veckan!
Vi flyttade ca 57 mil bort men det var aldrig några problem, allt fixades utan krångel! Dom tog hand om hela flytten, säkrade även alla möbler! -
skrev om Nordic Flytt
Trevliga noggranna killar. Mycket hjälpsamma då det tog längre tid att flytta än beräknat, så löste de allt på ett utmärkt sätt. Rekommenderar dem starkt.
skrev om Nordic Flytt
Fantastic movers, very efficient and friendly. They made our move much less stressful! Would 100% recommend.
skrev om Nordic Flytt
Flytten gick väldigt smidigt tack vare Nordic Flytt! Mycket effektiva men också mycket noggranna, tog sig tid att packa in allt väl och fixade till saker jag missat att packa ordentligt. Alla var mycket trevliga och professionella. Rekommenderar varmt!
skrev om Nordic Flytt
Toppenbra på alla sätt - är mycket nöjd!
skrev om Nordic Flytt
Rekommenderar verkligen Nordic Flytt. Trevlig personal och väldigt hjälpsam.
skrev om Nordic Flytt
Jag blev bemött på ett trevligt sätt. Flytt hjälpen var utmärkt, det gick jättebra och är nöjd med flyttningen. Jag valde rätt företag.