Bra service Bra information om m3 uppskattningen av behovet plats i bil Bra packning Trevlig personal
Norrland Express AB
59 omdömen om Norrland Express AB
Sedan starten hos Reco 2023
Mkt bra! Proffsig upphämtning i Stockholm och bra avlämning i Luleå. Man var rädd om sakerna vilket uppskattas. Bra bemötande
Grymt bra! Är nöjd med allt, allt från vår förfrågan till utförandet. Inga problem att få hjälp under flytten med diverse andra saker som vi kom på att vi behövde flytta på. De hade med sig verktyg så de kunde ta isär ett bord, väldigt bra!
De var trevliga, effektiva och försiktiga med hanteringen. God kommunikation. Alltså Toppen!!
Fantastisk service av flyttemennene som hjalp meg. Jeg opplevde å bli møtt med en smidighet og vilje for å gi meg en best mulig opplevelse av flyttingen. Supert fins som anbefales!
Rekommenderar starkt denna flyttfirma! Från första kontakt till genomförd flytt har de varit vänliga, tydliga i sin kommunikation och agerat väldigt professionellt. De två som hjälpte mig med packning och flytt var så varsamma med mitt bohag samt snabba och effektiva.
Bra kommunikation kring beställningen, prisvärt!
Lätt att ha att göra med, trevliga killar som packade, lastade och lossade. Snabb att skicka faktura och svara på frågor på den. Det som drar ner betyget är att jag inte fått återkoppling på mitt klagomål på städningen och att jag vill ha en delkreditering av fakturan. Jag köpte flytthjälp och flyttstädning. Förväntningarna uppfylldes av flytthjälpen men inte städningen.
Jättebra upplevelse! Snabba svar via mejlkontakt, trevlig och professionell flyttpersonal.
Vår flytt var Haparanda-Stockholm, varsam hantering, effektiv packning av lastutrymmet ända upp till taket (så att kubiken höll sig inom det beställda), bra med plastfolien som flyttpersonalen själva drog bl.a. runt lådor (så att de inte åkte ut) och som skydd för känsliga delar, likaså med filtarna de hade med. Bra med ca 20 kg gräns för flyttlådorna, istället för 15 som en del andra firmor har. Bra kommunikation, både via mail med kontoret och med flyttpersonalen via telefon/sms. Tillmötesgående hantering av en skadad...
Snabba och tydliga svar på mejl, leveransen precis som avtalat med bra framförhållning och proffsig transport. Helt enkelt riktigt bra och tillförlitligt service!
Smidigt och bra utfört jobb.
Titta gärna på Dire Strait's musikvedio "Money for nothing"...
Everything was excellent starting from first contact on phone to delivering. I however did not like that they sent only the driver to pick up the items being shipped. I had to inconvenience a friend to help bring out the things from basement. But everything went fine at drop off as they had two employees bringing them up the elevator. Price was good considering the values of the items shipped. Mainly sentimental values. And yes, NO damage at all. Everything was clearly handled with care.
Mycket bra. Noggranna och försiktiga. Bra kundbemötande.
Enkel kontakt, snabb leverans och hjälp att bära. Allt noga packat, inga skador på möblerna. Dessutom mycket bra pris jämfört med andra leverantörer.
Superbra service och verkligen prisvärda. Vi behövde upphämtning på 2 olika adresser som gick bra utan problem, 500kr i tillägg vilket är helt rimligt med tanke på tiden det tar osv. Sedan körde de ner allt till Skåne, över 120mil, och bar upp allt i lägenheten. Riktigt trevliga grabbar både vid upphämtning och lämning. Tack!
Trevliga, och tydliga med hur allt går till. Köpte packning och långdistansflytt
Bra info före flytt Trevligt bemötande Diuktiga packare av lådor o s v . Dom höll tiden på alla punkter
Mycket bra bemötande och lugn trygg flyttning. Kommer att rekommendera firman till mina vänner/ mvh Marie Burstedt
Snabb och säker flytt,trevliga flyttgubbar
Punktligt, smidigt, lyhört, perfekt leverans på alla sätt!
Fantastisk service. Mycket ”Service-minded” personal. De löser det mesta. 3:e gången vi anlitar dem för flytt och vi har varit lika nöjda varje gång. Själva flytten gick snabbt och smartfritt. Varsam hantering av allt. Sista gången anlitade vi dem även för städning och även det blev fint och prydligt utfört. Vi är jättenöjda.
Flyttlass. De hade mycket gott bemötande, inga konstigheter. Allt flöt på bra trots att det var en del kaos i lägenheten när de kom för att lasta. Det hela gick bättre och smidigare än förväntat. Helt klart en positiv upplevelse.
Toppenbra, allt gick smidigt och bra service.
Bra och smidig kommunikation. Svarar snabbt och håller vad de lovar. Tydliga anvisningar om när lossning/ lastning sker.
Alltid ett nöje att anlita norrlandsexpress när jag har flyttat. Professionella, snabba och ett mkt trevligt bemötande. Städfirman de har samarbete med Ordning och Reda gör ett mycket bra jobb! Rekommenderas varmt.
Bra kommunikation inför både hämtning och lämning och ett bra bemötande av personalen gjorde allt lätt och smidigt.
Trevliga killar som kom och bar ner alla flyttlådor och möbler, 3 trappor utan hiss! Körde upp det till Sunsvall från Stockholm i snöovädret början på januari. Bra jobbat!
Det var lättsamt att flytta med Norrlands express. Jag fick snabba svar och tydliga besked. Allt gick bra trots snöstorm.
Jag har flyttat många gånger med olika flyttfirmor och har dessvärre aldrig varit med om en så stressig, dåligt hanterad eller dåligt planerad flytt. Kommunikationen från Norrflytt var extremt bristfällig under hela processen. Jag fick själv ringa Norrflytt upprepade gånger för att överhuvudtaget få någon form av uppdatering om var de befann sig. Vid ett tillfälle gav man dessutom bort min nyckel till en annan kund, vilket är fullständigt oacceptabelt. Vädret var mycket dåligt och orsakade förseningar, det har jag full...
Hej Michelle, Vi beklagar uppriktigt att flytten upplevdes som stressande och att kommunikationen inte gav den trygghet du förväntade dig. Vi vill samtidigt förtydliga händelseförloppet. Lossningen genomfördes samma dag som den estimerade lossningsdagen och därmed inom avtalat datumspann. Transporten påverkades av kraftigt snöoväder och trafikstörningar, vilket medförde förskjutningar som vi informerade om löpande. Vid långväga flyttar sker transporter som regel i samlastning, vilket är branschpraxis och ett medvetet val...
Enkelt att ha kontakt, lätt att få svar på frågor inför och bra hjälp att resonera kring behov. Själva flytten hanterades smidigt och utan skador.
Trevligt bemötande- snabba tydliga svar - bekräftande - punktlighet- säkerhet . Helt enkelt toppen på alla områden
Snabba svar på mina frågor, trevlig personal, tydlig information. Bra pris. Det enda som drar ner betyget är lite bristande kommunikation med företaget som kom och hämtade mina saker.
Bra bemötande. Snabbt, smidigt och effektivt.
Proffsigt, trevligt och tryggt!
I förarbetet så var det en effektiv dialog, enkla att få tag på. Flexibla och transparenta. Offerten överensstämmer med slutsumman. Arbetade effektivt under flyttdagarna och alla våra grejer kom fram i utsprungligt skick. Det var verkligen värt varenda krona. Vi packade våra lådor själva men fick hjälp med flytt från Nyköping till Gällivare. De bar ner allt till bilen, löste flyttransport och bar slutligen upp allt i nya lägenheten. Vi behövde inte bry oss om logistik, de löste nyckelhanteringen galant.
Jag har flyttat med firman tidigare utan problem och mycket god service, därför jag ville anlita dem igen. Denna gången gick det dock inte problemfritt. Flytten blev uppskjuten två gånger från deras sida vilket skapade en del logistiska besvär och onödig frånvaro från mitt jobb. Det kunde som tur lösas i slutändan och jag fick rabatt på jobbet så ingen allvarlig skada skedd men jag upplevde vissa anställda som lite virriga och var inte så noga som de brukar med att saker hamnar på ungefär rätt ställe i hemmet.
Snabb och smidig service, och inte heller hutlösa priser för en flytt👍🏼👌🏼☺️ Duktiga och trevliga tjejer som kom och tömde lägenheten i Kalix, något mindre ordentliga och inte fullt lika trevlig en av männen som packade flyttlasset in i lägenheten på Pilotgången i Halmstad. Men total upplevelse är ändå väldigt bra👍🏼👍🏼👍🏼. Vänliga hälsningar Annica Brännström
Vår flytt gick utan problem: Norrland Express personal var punktlig, mycket effektiv och tillmötesgående. Toppen!
Trevliga hjälpsamma. Gäller både administrativ personal och de personer som utfört själva flytten. Lätt att kommunicera med, alltid fått svar på alla mina många frågor. Det de har lovat har också blivit utfört på ett bra sätt. Jag kan varmt rekommendera Norrland Express!
Vi är supernöjda med Norrland express. Trevlig och duktig personal som tog väl hand om vårt bohag, såväl under packning som under själva flytten. Självklart kommer vi att anlita Norrland Express vid en ev. framtida flytt.
Helt perfekt. Allt fungerade mycket mycket bra nöjd med Norrland Express rekomenderar verkligen
Bara positivt att säga, blev försenat men bra info hela tiden. Trevliga o hjälpsamma. Blev liten miss med nyckel lämning o städfirman, men de fixade snabbt problemet. Flyttade 60mil o upplevde det ortroligt smidigt med både städ, flytt o nyckellämning. Kan varmt rekommendera norrland express för långflytt.
Snabbt och proffsigt utfört. Bra service och information att följa. Mycket prisvärt.
Smidigt, och trevligt bemötande
Politliga, professionella, punktliga och mycket tillmötesgående! Mina bästa betyg och finaste recensioner!
Helt perfekt från start till mål. Lätt att kommunicera med, snabb o relevant respons både med tel, sms och mail. Mkt bra skriftlig presentation av flytttjänsten. Klar, tydlig, enkel och mkt nyttig. Tidsangivelserna klara o tydliga och hölls perfekt. Flyttkillana (och en tjej) var trevliga, hjälpsamma och gjorde ett snabbt och professionellt jobb. Flöt på perfekt, både vid lastningen i Umeå och vid lossningen i Stockholm. Kunde inte funka bättre! Förutom en liten grej. När flyttkillarna var klara i Stockholm kom ett sms...
Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om din flytt med oss från Umeå till Stockholm. Vi blir otroligt glada över att höra att allting fungerade helt perfekt från start till mål. Vi är också glada över att kommunikationen var snabb och tydlig, att tidsangivelserna hölls, och att vårt team var professionella. Vårt mål är alltid att flytten ska flyta på så smidigt som möjligt, och din feedback bekräftar att vi lyckades med det. Vi beklagar verkligen att de digitala stegen upplevdes som "onödigt tjafs" och gjorde...
Lätta att ha att göra med. De följde upp offert med telefonsamtal där frågetecken kunde rätas ut. Skulle anlita igen.
Bra kundbemötande, smidigt utförd flytt och exemplariskt med tidshållningen.