Alla kategorier Lampor Stockholms län Stockholm Norrmalm Vasastan Norrmalms El

Norrmalms El

Tomtebogatan 1, 113 39 Stockholm — Visa karta

2.9 i betyg av 10 rekommendationer
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 22 rekommendationer
Leverantörsvägen 2, 18766, TÄBY
Folkhemmet
Jan K:
Köpt en utemöbelgrupp. Bra bemötande, trevlig personal, personlig service.
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 10 kunder tycker om Norrmalms El

 • Steve G
  Steve G skrev om Norrmalms El
  Norrmalms sortiment är OK men deras service är tämligen obefintlig. Om något strular med deras leveranser anser de att det är upp till kunden själv att försöka lösa sitt problem.

  Inställningen hos dem tillhör en svunnen tid där kunden alltid har fel och skall känna det som en ynnest att få spendera pengar i deras butik.

  Köp det du behöver på nätet eller om du önskar service, gå någon annanstans
  gillar detta
 • Karin H
  Karin H skrev om Norrmalms El
  Välsorterad både vad gäller designlampor och enkla badrumsglober. Prisläget är hel OK om man inte är ute efter lågprislampor. Kunnig, hjälpsam och intresserad personal. Bra på att kunna ge alternativa lösningar men samtidigt lyhörda för kundens önskemål.
  gillar detta
 • Marie L
  Marie L skrev om Norrmalms El
  Bemötandet var mycket bra, fin service och kommer med många nya roliga ideer, mycket att välja på i flera olika prisklasser som passar de flesta. Kan rekommendera ett besök
  Karin H gillar detta
 • P
  P skrev om Norrmalms El
  Dyrt! Långsam service, för lite personal i butiken. Märks att ägarna hellre har lite personal som de måste avlöna än att ge bra service. Ägaren jobbar ofta själv, särskilt helger dvs är för snål för att va ledig o avlöna anställda. Fina lampor men asdyra, ägaren är sån som vill ha ut max, sista kronan jämt i alla avseenden, dvs gynnar aldrig en kund.
  gillar detta
 • Martin M
  Martin M skrev om Norrmalms El
  Mycket trevligt o bra bemötande på Norrmalms El. De kom med nya ideer och tips som vi inte fått i någon annan lampbutik. Bra känsla och förståelse för vad kunden vill ha. Kan rekomendera Norrmalms El till alla som vill ha ett ljusare liv. //Martin o Malou
  Karin H gillar detta
 • pia s
  pia s skrev om Norrmalms El
  Håller med jonas s! Jag råkade ut för samma sak när jag skulle lämna tillbaka en lampa efter 14 dagar. De pekade bara på en skylt som satt vid kassan och jag fick nöja mig med ett tillgodokvitto. Som konsument har man blivit bortskämd med 14 dagars öppet köp på många håll, men men....
  gillar detta
 • Jens U
  Jens U skrev om Norrmalms El
  Det bästa är helt klart utbudet. Klart snyggaste lamporna i Stockholm. Har köpt en tre-fyra lampor där och alltid fått trevligt bemötande.
  Karin H gillar detta
 • jonas s
  jonas s skrev om Norrmalms El
  Inget att hänga i julgranen! Oförskämda och stelbenta. Missade öppet köp med en dag (står inget på kvittot om hur långt öppet köp som gäller) och fick inte lämna tbk ett par lampor FAST är (läs: varit!) storkund där.
  2009-12-17 Representant för Norrmalms El AB svarar jonas s
  Jonas, det står en skylt i kassan med våra köpevillkor. Öppet köp gäller i 10 dagar och bytesrätt i 30 dagar, med kvitto och kartongen kvar i båda fall självklart! Om du gjorde ditt köp den 5 dec har det gått 12 dagar idag. Givetvis har du möjlighet att byta varan fortfarande vilket vi informerade dig om på telefon. Och, vi var inte oförskämda, däremot slängde du på luren i örat på mig..
  Mvh Angela
  /NorrmalmsEl
  gillar detta
 • Peter S
  Peter S skrev om Norrmalms El
  Bra utbud på designlampor - tokdyra
  priser på tillbehör som glödlampor etc
  drar ned betyget.
  gillar detta
 • Leon
  Leon skrev om Norrmalms El
  Innan Vasastan blev vad det är idag var detta en "vanlig" lamp- och elaffär. Numera verkar det dock designerlampor som gäller. Här finns typiska designarmaturer från Louis Poulsen, Artemide, Flos, Kartell, osv. Urvalet är faktiskt rätt så bra, kanske det bästa när det gäller lampor denna sida om stan. Värt en titt, särskilt om du börjar känna dig lite för gammal för att ha en IKEA-risbollslampa.
  Karin H gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Tomtebogatan 1, 113 39 Stockholm
Kategorier