Trevlig i det personliga mötet, vid exempelvis visning och när vi träffade honom innan vi bestämde oss för att välja just han. När vi skrivit kontrakt upplevde vi att det var svårt att få kontakt och vi fick dålig respons på mail och telefon. Han kändes frånvarande och det kände mest som att vi var till besvär med våra frågor och funderingar. När bilderna var färdigställda dröjde det tre veckor innan huset kom ut. Vilket inte hade varit något märkvärdigt om det inte var så att han sa att de skulle komma ut på redan första veckan på fredag.
Sebastian Stojanovic
Sebastian Stojanovic är mäklare på Ny vy Mäklare
.Sebastian Stojanovic har varit registrerad mäklare sedan 2012-09. Sebastian Stojanovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 161 omdömen med ett betyg på 4.7. Sebastian Stojanovic har haft 31 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
?
2024-12 - 2025-11
161 omdömen om Sebastian Stojanovic
Kunnig och ärlig. Kunde inte hittat bättre mäklare. Rekommenderas starkt.
Sebastian är mäklaren som är rak, tydlig och som hjälper oss som föreningen genom hela försäljningsprocessen av den omvandlade lokalen till lägenhet. Han har ger alltid sin uppriktiga bedömning och kommer med kloka råd utifrån hans erfarenhet som mäklare och särskilda kunskap om bostadsmarknaden i Göteborg. Det är alltid ett nöje att samarbete med Sebastian och han springer den extra milen för att det ska bli en bra affär mellan köparna och säljarna.
Professionell mäklare. Vass på sin sak.
Vi är väldigt nöjda med Sebastian som mäklare. Han har på ett professionellt och engagerat sätt hjälpt oss att sälja vår lägenhet och samtidigt gjort en värdering av vår nya bostad. Kommunikation och tillgänglighet har varit utmärkta genom hela processen, och vi har känt oss trygga med hans kunnande och råd. Sebastian är driven, pålitlig och alltid noggrann med detaljer, vilket gjorde både försäljningen och värderingen smidig och trygg. Vi kan varmt rekommendera honom till alla som söker en kunnig och engagerad mäklare.
Mycket trevlig, snabb och hjälpsam. Trotts att han var på semester så sköttes hela bostadsaffären snabbt och smidigt.
Sebastian är både trevlig och proffsig i sitt bemötande. Tydlig och rak information. Hade en bra känsla för vad som behövde göras och fick radhuset sålt även om marknaden är svår...
Med stort engagemang och intresse arbetade Sebastian med alla verktyg som fanns tillgägliga. Marknaden har varit trög men Sebastian lyckades trots detta med försäljningen. Kan varmt rekommendera Sebastian.
Sebastian är mycket kunnig och professionell. Vi uppskattade hans engagemang och hans ärlighet. Han gav aldrig upp och tillslut lyckades han hitta rätt köpare i en tuff marknad.
Sebastian är en ärlig, pålitlig och kompetent mäklare som man alltid kan lita på. Hans omdömen brukar stämma och vi fick ett fantastiskt intryck av honom både personligt och proffesionellt. Absolut rekommenderas !!! 👌👍🙂