Trevligt och god mat men lite tråkigt när de på lunchen står o flåsar att man måste gå efter en timme! Tror vi fick en blick / gliring tre gånger..
Nybrogatan 38
Nybrogatan 38 är en restaurang med kvarterskrogkänsla i hjärtat av Östermalm. Våra menyer inspireras av det sydeuropeiska köket och de svenska grytorna. Vi kan stoltsera med att servera utmärkt mat till rimliga priser. På vardagar öppnar vi tidigt och serverar frukost från 7:30 till 10:30, lunch från 11:00 till 15:00 och middag...
9100 omdömen om Nybrogatan 38
Sedan starten hos Reco 2015
Första men defenitivt inte sista gången jag äter hos er. Rekommenderar detta varmt.
Mycket trevligt bemötande och bra nivå på servicen. Maten var mycket god och presenterad på ett bra sätt.
Mysig lokal och magiskt god mat. Trevlig och snabb service.
Mycket trevlig personal och mysig lokal. Vi var helnöjda med den mat som serverades
Mysig stämning. Härlig personal och maten var grym som vanligt.
Trivsamt och gott samt uppmärksam oersonal
Mycket god dagens lunch med kyckling. Trevlig personal
Bra service och fantastiskt god mat och dryck.
Bra mat och bra service. Just schnitzeln var dock lite smaklös
Fantastisk mat, mysig miljö och trevlig service. Vi kommer tillbaka, kan starkt rekommenderas !
Mycket trevligt ställe, lite negativt att hund inte fick vara med i restaurangen.
Ok räksallad men inte mer, lite smaklös.
God mat och trevlig personal. Många rätter att välja på.
trevligt ställe med bra bemötande.
Fantastisk service! Trevligt, mysigt stimmigt och prisvärd brunch.
Alltid trevligt med bra personal och bemötande.
En riktigt bra upplevelse för ett lunchmöte! Det enda negativa var att det när det blev fullt så blev det lite för stimmigt, så att det blev svårt att höra varandra. Annars trevlig service och god mat! :)
Mostly fabulous, the omelet was only avg however. The salad served with it and pine nuts were delicious, but the omelet was down right bland (albeit the texture was perfect)
Kjempegod mat. Mye å velge mellom på menyen. Supersnygt lokale. Men det beste, kjempehyggelig folk som jobber der!
Mycket trevligt bemötande, god service o god mat. Varierad meny o enkelt att byta en råvara om det behövdes.
Great food and drink; great atmosphere; excellent service. What more do you need. We will return.
Mycket trevligt bemötande från personalen. Trivsam miljö med möjlighet till lite avskilt och inte så högljutt. Maten riktigt gott och vällagat med rejäla portioner.
Trevligt bemötande, väldigt god mat. Bra service.
Allt var som vanligt toppen och att alla som jobbar där är supertrevliga gör det ännu bättre!
Trevlig och lugn atmosfär. Familjärt. God mat. Trevlig service om än lite väl ”flåsig”. Lämnade notan utan att jag bett om den 35-40 min innan bordet enligt bokningen skulle upphöra.
Superbra service, trevlig och kunnig personal god mat mysig lokal.
Väldigt god mat men inte lika bra service som vid våra tidigare besök på samma restaurang.
First time at the place and everithing was great
Mycket trevligt bemötande, mycket trevlig miljö och mat & dryck var också trevligt. :)
Trevlig restaurang med mycket god mat
Trevlig personal fin omgivning och god mat
Bästa personalen i stan. Mysigt och alltid gott
Bra service, god mat, mysiga lokaler. Dock minus för att vi endast fick sitta i 1,5 timme, vi hade hoppats på åtminstone 2 timmar.
Service, maten, atmosfären är en klass för sig! Och uppskattar det något rimligare priset.
Valde er krog för en familjemiddag. Har hängt en del hos er. Har höga förväntningar! Uppskattar framförallt bemötandet, servicen, utbudet och kvaliten! Därav återkommande besök. Köpte huvudrätt + dessert för fem personer. Entrecote, fisk röding, wienerschnitzel *2, köttbullar. Samtliga var mycket nöjda! //Jonas
Mycket bra och trevlig service och utsökt dagens rätt. 🙌
Vi hade besökt restaurangen en gång tidigare och var väldigt nöjda då. Och vi hoppades så klart att vi skulle bli lika nöjda denna gång. Och det blev vi. Väldigt god mat, tex råbiff. Trevlig personal. Härlig blandning av gäster. Och centralt läge på Östermalm.
Fantastiskt god mat men kyparen kunde vara lite trevligare. Drog inte på smilbanden överhuvudtaget.
Jättegod mat och TREVLIG service som var alldeles lagom närvarande!
Vi hade bokat en tid 1315-1430. Då förutsätter jag att bord finns tillgängligt den angivna tiden. Nu hänvisades vi till baren för väntan. Där var mycket trångt och störigt. Efter en stund fick vi plats i matsalen. Trångt och ännu störigare. Hörde knappt vad min bordsgranne sade… Maten steak minute simmade i en skysås tillsammans med en potatis som verkade mer än rå. Utrymmet bör ses över. B l a väggar uppvisade flera skavmärken… Det var ett mkt trevligt ställe för flera år sedan, men det har helt klart förlorat sin charm! Med vänlig hälsning/Archibald B
Jättegod mat, exemplarisk snabb och vänlig service, mysig lokal! det var också väldigt proffsig hantering när jag bokade och av hovmästare.
Personalen var bra. Cala Mare absolut inte bra. Bara frityr och bläckfisken märkte man inte. Anklevermousse ok, men väldigt lite smak av anklever. Lokal och personal gör att betyget blev ok.
Första besöket, Sturehof och andra fullbokade, inga förväntningar, vänlig och trevlig service, mysig atmosfär, fint hörnbord vid fönster, mycket god mat, ostrona lite vattniga, men resten mycket bra, priser ok. Rekommenderas.
Väldigt högljudd matsal och portioner i minsta laget, man blev inte mätt! Men god mat och trevlig personal.!
Utmärkt service och utmärkt mat som vanligt. Mitt bord var lite bullrigt på grund av glas och tallrikar.
Supergod mat!!! Och väldigt bra service! Inget att klaga på!
Vi åt en god middag med bra betjäning ! Jag åt råraka med forellrom och tyvärr blev jag illamående direkt efteråt men hann precis hem till Morningtons hotell innan allt kom upp😱 Var helt ok efteråt och mådde bra dagen efter! Detta var den 15/12 Med vänlig hälsning, Charlotte Tamm
God vällagad mat men framför allt bra service från personal som kan hantverket
God mat, trevlig stämning. Härligt att kunna hänga i baren efter middagen