Bemötandet väldigt bra, men tyvärr var Wallenbergaren inte bra. Vilket vi också sa till om.
Nybrogatan 38
Nybrogatan 38 är en restaurang med kvarterskrogkänsla i hjärtat av Östermalm. Våra menyer inspireras av det sydeuropeiska köket och de svenska grytorna. Vi kan stoltsera med att servera utmärkt mat till rimliga priser. På vardagar öppnar vi tidigt och serverar frukost från 7:30 till 10:30, lunch från 11:00 till 15:00 och middag...
9021 omdömen om Nybrogatan 38
Sedan starten hos Reco 2015
Personligt, vällagat o proffsigt
Trevlig miljö o personal. Maten medelmåttig
Mysig restaurang med god mat och trevlig personal. Uppskattar att det inte var hög musik i bakgrunden.
Så mysigt på alla sätt fräsch och god mat, trevlig personal.
Välkomnande och trevligt ställe. Jättegod mat och fin service.
Proffsig personal som hade bra känsla med våra små barn som var med.
Mysig restaurang men inte supertrevligt bemötande. Helt ok mat.
Väldig bra service och mycket god mat till överkomligt pris
Helt ok mat. Goda förrätter, helt ok varmrätter. Ena efterrätten var sådär, lite omogna, smaklösa salmbär
Mycket bra och trevlig personal.
God mat, bra service, trevlig lokal.
Trevlig stämning. God mat. Fint läge. Återkommer gärna
Trångt men mysigt och väldigt trevlig personal, jättegod mat till en rimlig peng. Kommer gärna tillbaka!
Alltid lika mysigt här och väldigt bra mat och service. Tyvärr var fritören sönder så det gick inte att få råraka… Måste alltså snart komma tillbaka ! 😀
Extensive and well composed menue. Our choices were all delicious. Good atmosphere and service. We had a great time and will definitely return in the near future.
Mycket bra mat och service och en Chambre separee som var perfekt för diskussion
Väldigt mysig lokal, supergod mat. Servitören var tyvärr lite förvirrad men det kan också ha berott på oss - vi fick ex. fel mat (men var nöjda ändå) o vi sen glömdes det även bort att fråga om efterrätter/kaffe efter när man fått ta del av dessertmenyn.
Grym lunch och positiv, härlig service!
Jättegod mat, trevlig personal, fin timing med rätter, bra vintips och härlig atmosfär. Toppen!
Trevlig service, bra mat. Två timmar är för kort tid för sittning.
Vi började med en drink i den fina & mysiga baren innan vi gick in till restaurangen. Där blev vi serverade av en mycket trevlig & kunnig servitris. En kollega hade rekommenderat Nybrogatan 38 & vi blev inte besvikna! Till förrätt tog vi en tonfisktaco & västerbottenskroketter som var supergoda. Sen åt vi hjort med pommes Anna & en fin Beaujolais. Min man säger att varmrätten var något av det bästa han ätit på restaurang. Så tack för en härlig kväll!
Fantastisk service! Grymt vällagad o mkt god mat. Kan verkligen rekommendera ett besök på N38!
Fantastiskt god mat (risotton var perfekt), bra service och trevlig miljö.Rekommenderas varmt!
Håller över tid en imponerande standard på både lunch och middag.
Bra service god mat trevlig miljö
Fantastiskt! God mat, fantastik service och trevlig lokal. Fem av fem stjärnor. 🌟
Mysig lokal med trevlig personal. Maten var rustik och mycket god. Vi hade en toppen kväll
Trevlig service. God mat. Goda viner. Dyrt.
Supergod mat och dryck! Trevlig personal. Kommer gärna tillbaka!
Trevlig atmosfär, god mat, trevlig betjäning. Allt toppen.
Väldigt trevlig och service-minded personal. Toppengod och vackert presenterad Caesarsallad.
Hej Vi blev väl bemöttade och det såg väldigt mysigt ut med bra decor. Vi hade valt Frukost meny när vi beställde bord online dock när vi kom fram fick vi veta att detta var bara tillgänglig mon-fre, vilket var en besvikelsen, man borde inte kunna beställa detta online on detta är ej tillgänglig. Iaf vi beställde från den brunch meny och maten var gott. Servitoren var bara "så där" var inte så trevlig, pratsam. Brygg kaffe var väldigt svag och inte gott.
mysig miljö lite varierande i smaksupplevelser mellan rätterna
Trevligt bemötande genom hela besöket. Mycket god mat.
Trevlig personal och god lunch.
Tack, vi perfekt och trevlig service! Wienerschnitzel ackompanjerades av goda och passande tillbehör. Vi skulle dock kunnat önska oss en något större schnitzel (även om den då eventuellt kostat något mer) ;-)
God lunch och trevlig personal. Firade min födelsedag och fick en flagga på bordet för extra firar-känsla. Uppskattad detalj!
Vi fick fantastisk service och god mat i vårt chambre separee! Så bra rum där vi kunde samtala tvärs över det stora runda bordet. Kan verkligen rekommenderas!
Fantastisk frukostmeny. God service.
Fin service, god mat och härlig miljö.
Dålig upplevelse kring specialkost. Servitören var väldigt besvärad och sa ett flertal gånger att han hade fått övertala kockarna att lösa specialkosten. Hade ringt och frågat innan och då var det inga problem att lösa önskemålen. Väldigt oproffsigt bemötande.
Vi fick rätt tråkig service. En servitris som dukade av för tidigt; vi var fyra stycken och alla hade inte ätit upp än. Hon var märkbart irriterad och vi förstod inte riktigt varför. Det som var synd var att hon riktade det mot oss. Vi tog fördrink, varmrätt med vin till och därefter en drink till. Mat och dryck var toppen som alltid, men vi blev besvikna på servicen.
Trevlig personal. Bra mat. Lite jobbig ljudnivå.
Väldigt trevlig personal och bra mat. Långsam servering. Det avskilda rummet i källaren skulle må bra av en knapp med en saftblandare i baren för att påkalla uppmärksamhet.
Trevlig service när vi väl fått ett bord (trots att vi bokat), okej mat
Jättebra service och god mst. Vi hyrde deras chambre separe och det var optimalt med ett runt stort bord.
Mysig och trevlig restaurang med jättegod mat och dryck! Ett favoritställe!
God mat och bra service. Trevligt ställe.
Supergod mat, mysig restaurang, trevlig personal. Allt stämde med förväntningar. Kommer igen