Nynäs Städhjälp & Service AB

4.6

19 omdömen om Nynäs Städhjälp & Service AB

Inger J
Skrev om Nynäs Städhjälp & Service AB

Bra och effektiv städning till rimligt pris. Har varit en del byten av städerskor men man får se till att ha en öppen dialog kring det hela.

Björn L

Har haft Nynäs Städhjälp förut och varit väldigt nöjd

Siv J
Skrev om Nynäs Städhjälp & Service AB

Trevliga. Noggrant. Städning. Ska beställa fönsterputsning.

Björn A
Skrev om Nynäs Städhjälp & Service AB

Duktiga, noggranna tjejer tycker jag

Britt L
Skrev om Nynäs Städhjälp & Service AB

Mycket trevlig personal. Noggrant utfört arbete. Som jag gärna anlitar igen. Britt Löwenborg

Dejan B
Skrev om Nynäs Städhjälp & Service AB

Fantastiskt! Flexibla, snabba och framförallt noggrant arbete. Äntligen har vi hittat någon som städar vårt kontor som om det vore deras egna. Rekommenderas starkt.

Svar från Nynäs Städhjälp & Service AB

Tack för ditt fina omdöme, Dejan! Vi är stolta över att samarbeta med er och uppskattar verkligen ert förtroende.

Ruth E

Jag är mycket nöjd med Nynäs Städhjälp & Service

Matts E
Skrev om Nynäs Städhjälp & Service AB

Hjälpsamma och noggranna.Tillmötesgående och förstående. Vårt betyg blir därför exceptionellt.

Lars A
Skrev om Nynäs Städhjälp & Service AB

Jag har bara superlativ att ösa över Nynäshamn städ. Har rekommenderat flera jämnåriga (76år)med samma behov som jag att kontakta Nynäshamn städ. Det käns tryggt att det är samma personal (Victoria) som hjälper mig med städning och tvätt varje gång.

Anna W
Skrev om Nynäs Städhjälp & Service AB

Lyhörda och serviceinriktade. Jag har hemstädning varannan vecka och är alltid nöjd efter städningen. Har använt Nynäs Städhjälp i många år nu. Rekommenderas!

Ida H
Skrev om Nynäs Städhjälp & Service AB

De är väldigt flexibla och noggranna. Jag får hjälp med komplett städning en gång per månad och putsning av fönster en till två ggr år. Det luktar så gott i huset när de varit här.

Antonella P
Skrev om Nynäs Städhjälp & Service AB

Jag har alltid blivit fint bemött och respektfullt. Jag har varit kund hos företaget för hemstädning sedan minst åtta år och varit nöjd med både nuvarande och förra ägaren. Företagets personal är trevlig och duktig. Jag har velat ha samma person att städa hos mig och mitt önskemål blev uppfyllt. Jag brukar ha ett schema och om det krisar för dem eller för mig löser vi allt på bästa möjliga sätt. Jag är nöjd och kan rekommendera företaget.

Ulrika M

Jättenöjd och rekommenderar verkligen Städhjälp & Service AB

Ulla S
Skrev om Nynäs Städhjälp & Service AB

Bra bemötande och flexibla. De städar vår lägenhet mycket bra 2 ggr/ mån.

Karin H
Skrev om Nynäs Städhjälp & Service AB

Mycket trevligt bemötande, lätt att få kontakt och få svar på diverse frågor. Jag förväntade mig professionell flyttstädning med allt det innebär. Allt var till belåtenhet. Jag kan rekommendera detta företag för flyttstädning.

Anton W
Skrev om Nynäs Städhjälp & Service AB

Vi använder oss av Nynäs Städhjälp & Service AB för städning varannan vecka i vår bostad. Efter flera månaders samarbete kan vi med säkerhet säga att deras arbete håller högsta kvalitet varje gång. Vi kan varmt rekommendera dem!

Sten-Inge L
Skrev om Nynäs Städhjälp & Service AB

Vi är mycket nöjda. Uppfyller alla våra krav på noggrannhet bra med samma person

Leif A
Skrev om Nynäs Städhjälp & Service AB

Bra utfört arbete. Kommer anlita dom igen.

Karin W
Skrev om Nynäs Städhjälp & Service AB

Just nu har jag en tjej som.är duktig, men hon är den 6 städerska som jag har. Känns underbart när du både känner och luktar ditt hem nystädat.