Alla kategorier Konsulter Västra Götaland Göteborg Oddsurance AB

Oddsurance AB

Ejdergatan 12, 416 68 Göteborg — Visa karta

5.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Oddsurance AB

 • Ulf H

  2018-06-16

  Spontant omdöme
  Ulf H skrev om Oddsurance AB
  Jag vill rekommendera detta företag GymPartner Sweden (Oddsurance AB) om du vill köpa ett komplett gym med begagnade gymmaskiner till mycket bra pris för denna höga gymkvalite'. Bolaget säljer bara utrustning från de stora tillverkarna Technogym,Precor,Life fitness, Cybex och Star trac.
  Även om allt jag köpte inte fanns i samma märke Technogym som deras marknadsföring lovade så tog det mindre än 1 vecka så ringde dom och sa att dom kunde skicka 3 st löpband direkt till mig från ett nedlagt gym.

  Detta var ändå inte det bästa med affären utan alla råd jag fick av de erfarna gubbarna som INTE tog betalt för att hjälpa mig med varumärkesbyggandet, planritningar, marknadsplaner med marknadsföring och den digitala marknadsföringen.

  Jag köpte verkligen allt av Gympartner som jag behövde såsom gymutrustning och Löpband, Crosstrainers, Spinningcyklar, Omklädningsskåp, gummimattor,speglar och allt annat som behövs i ett komplett gym.
  Jag letade i månader på Blocket och utomlands efter rätt utrustning men det tog bara 1-2 veckor för Gymfraktarna att leverera hela paketet.
  Tack för makalös service och goda råd Björn & Co :) Läs mer
  Martin B, Ulf H gillar detta