Elisabeth A:
Ett företag där personalen ger utmärkt service till sina klienter. Som besitter goda kunskaper inom området hur man ska hantera situationer där klienterna gjort misstag.
Kan varmt rekommendera deras tjänster till andra småföretagare.
Speciellt Lina som jag haft kontakt med.
Jessica L:
Har tränat duoträning ihop med min man. Vi är träningsvana men behövde tekniktips och lite nytänk. Vi har fått jättebra hjälp med träningsupplägg och nya övningar. Proffsigt rakt igenom. Tydligt att det finns gedigen kunskap och erfarenhet. Sunda tankar med vad som är bra för kroppen. Kan varmt rekommendera Kenneth för träningshjälp oavsett vilken nivå man är på. Väl investerade pengar i oss själva och vår hälsa.
Markus J:
Välj Jetshop om du vill vara fast i långa avtal, 12-månadersuppsägningstid, betala dyrt för extra kopplingar varje månad (som är gratis hos konkurrerande leverantörer), SSL 299kr, Unifaun 350 kr, Releware ? 400 kr, Mobile 450 kr, Marketing Tool ? 200 kr, etc. Listan kan göras lång. Om du sen behöver designhjälp så kan du räkna med halvdana lösningar och designers utan känsla för design. Om du blir lovad att något ska fungera så kan du även där utgå från att det inte kommer fungera. Du får även en seg och trögt uppdaterad admin-sida att jobba i. Jetshop har helt klart glömt bort kunderna i sin iver på att växa. LYCKA TILL, VÄLJ JETSHOP!
Josef E:
Mycket bra rådgivning! Proffsigt och engagerat! Bemöter en med stort engagemang och passion. Företaget har skapat stort mervärde åt oss. Stämningen är på topp. Helt klart värt pengarna.
Yvonne A:
Det här företaget finns inget att anmärka på
otroligt bra bemötande och mycket bra service
snabba leveranser och väldig hög kvalité på utfört arbete.
ae group sweden / downtime
Nicke !
christine b:
Jag och min personalgrupp har haft den stora förmånen att under 16 års tid haft Leif-Åke som handledare både i ärendehandledning och i handledning av personalgruppen med jämna mellanrum. Det Leif-Åke hjälpt oss att hantera gentemot våra kunder samt emot varandra i personalgruppen( nu kom det upp en liten anmärkning om schysst roman!, men jag fortsätter.........) är väl värt vad det kostar!!
Ulf H:
Jag vill rekommendera detta företag GymPartner Sweden (Oddsurance AB) om du vill köpa ett komplett gym med begagnade gymmaskiner till mycket bra pris för denna höga gymkvalite'. Bolaget säljer bara utrustning från de stora tillverkarna Technogym,Precor,Life fitness, Cybex och Star trac.
Även om allt jag köpte inte fanns i samma märke Technogym som deras marknadsföring lovade så tog det mindre än 1 vecka så ringde dom och sa att dom kunde skicka 3 st löpband direkt till mig från ett nedlagt gym.
Detta var ändå inte det bästa med affären utan alla råd jag fick av de erfarna gubbarna som INTE tog betalt för att hjälpa mig med varumärkesbyggandet, planritningar, marknadsplaner med marknadsföring och den digitala marknadsföringen.
Jag köpte verkligen allt av Gympartner som jag behövde såsom gymutrustning och Löpband, Crosstrainers, Spinningcyklar, Omklädningsskåp, gummimattor,speglar och allt annat som behövs i ett komplett gym.
Jag letade i månader på Blocket och utomlands efter rätt utrustning men det tog bara 1-2 veckor för Gymfraktarna att leverera hela paketet.
Tack för makalös service och goda råd Björn & Co :)
Jonas Gunnar S:
Både som beställare tidigare och som föreläsare har jag fått underbart bra service av det härliga gänget på Athenas. De har full koll och är utmärkta på att stämma av och lyssna på kunden och hitta vad den behöver.
Tezz H:
Godaste glassen jag ätit!!! och jag har ätit mycket och många ställen i världen.
bra att dom inte har mjölk i sorben vilket kan finnas i andra glass märken. och så fint det är att sitta och titta på turisterna där på sommaren. bästa stället i världen!!!!
Carl A:
Professionella managementkonsulter med glimten i ögat. De som jag varit i kontakt med från Ekan är prestigelösa, trevliga och otroligt kunniga. Ekan har verkligen varit ett viktigt stöd.
Heikki R:
Har fått hjälp med översättning till engelska av bl a kravspecifikation inför ett stort IT-projekt och och enstaka tidningsartiklar. Mycket nöjd med såväl resultatet, som personligt bemötande och snabb leverans.
Heikki Rauhala
cecilia g:
NORDIC CLUB
Nordic Club är en sammanslutning av hälsoklubbar som genom
ett gemensamt varumärke arbetar för att guida människor till
god hälsa genom omtanke, glädje och passion.
Vår idé
Att genom vår Hälsoguide beskriva individens nuläge, och med mental samt fysisk träning skapa en plan för individen som
hjälper henne/honom att nå sitt unika mål!
YLVA A:
Blev tvungen att se en lång film "Jag AB" på en kurs. Störde mig på att han presenterade faktafel (hand + varm platta) & hans föreläsning påminde om scientologernas metoder. Min handledare fick en lessentår i ögat av att jag inte svalde filmen med hull & hår. Kan säkert inspirera en del människor, trots att jag tyckte han föreläste som inför en dagisgrupp. Dvs inget nytt för mig som är drygt 40.