Alla kategorier Mediabyrå Stockholms län Stockholm Östermalm Omd Sweden AB

Omd Sweden AB

Eriksbergsgatan 27, 114 30 Stockholm — Visa karta

4.0 i betyg av 2 rekommendationer

Mediabyråer nära Omd Sweden AB:

Fast Forward Media

Fast Forward Media

25 recos
Skånegatan 63, Stockholm
Hemsidan är varje företags ansikte utåt. Hur syns ni idag? Vi på Fast Forward Me... Läs mer ›
Fast Forward Media
Maria S:
Vi har fått hjälp med en ny hemsida till företaget. Det har varit jättebra, engagerade & duktiga! Vi är jättenöjda med resultatet & hoppa...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 2 kunder tycker om Omd Sweden AB

 • Lena C
  Lena C skrev om Omd Sweden AB
  Som större annonsör krävs det ett samlat grepp när man varje år skall sätta sig ned och förhandla med TV kanaler och övrig media om kommande års investeringar. Då är det utmärkt att använda sig av en mediabyrå som är van förhandlare och som har en utmärkt kunskap om de viktiga nyckeltalen för framgångsrika media investeringar. Här gör OMD ett utmärkt arbete, de är professionella, har en bra kunskap och vilka media man skall välja för att lyckas nå ut med sitt budskap mest effektivt samt håller sig väl uppdaterade om vilka nya media kanaler, sponsoraktiviteter och jippon som är av större nyhetsvärde för slutkund. Bra service nivå och det ger en stor glädje att samarbete med dem.
  gillar detta
 • Leon
  Leon skrev om Omd Sweden AB
  Som annonsköpare kan det vara svårt att veta hur en reklamkampanj ska utformas för att nå ut till målgruppen. Vilka medier ska man använda, hur ofta ska man göra reklam, och hur vet man att marknadsföringsbudgeten läggs på rätt saker? En bra reklambyrå kan, om du har tur, svara på dessa frågor, men oftast är byrån fokuserade på den kreativa utformningen av kampanjen. Här kommer mediabyrån in i bilden. En mediabyrå hjälper dig att reda ut när, var, hur-frågor i samband med dina kommunikationssatsningar, och en bra sådan kan tänka både strategiskt och kreativt. OMD är en sådan mediabyrå som valt en mer strategisk och analytisk väg och kan på så sätt skapa bättre beslutsunderlag. De ersätter inte reklambyrån eller varumärkesbyrån (även om de försöker), men deras research- och analyskompetens samt affärsfokus gör dem till bra partners för marknadsavdelningar med större budgetar.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Eriksbergsgatan 27, 114 30 Stockholm
Kategorier