Optimal Flytt & städ AB

Optimal Flytt & städ AB

• Badge2025
4.9

Optimal Flytt & Städ AB är Skånes mest pålitliga flyttfirma! Vi är din lokala flytthjälp från Bjärnum som brinner för att göra varje flytt så enkel och trygg som möjligt. Vi ser till att allt flyter på smidigt, från packning och transport till flyttstädning, oavsett om det är en bohagsflytt eller företagsflytt. Hos oss får...

16 omdömen om Optimal Flytt & städ AB

Peggy A
Skrev om Optimal Flytt & städ AB

Tillmötesgående, flexibla och mycket effektiv flytt. Lätta att nå och kommunikationen var enkel.

Eva B
Skrev om Optimal Flytt & städ AB

Fick offerter från olika, flyttfirmor. Men valde optimal flytt o städ. Bra pris och avtal. Killarna som kom var trevliga, artiga och tog alla mina möbler och annat med varsamhet. De kändes, lugna och trygga. Allting gick smidigt och fint. Och ingenting blev skadat eller gick sönder. Kan verkligen rekommendera denna, firma framför många, andra 😊👍

Svar från Optimal Flytt & städ AB

Vi är glada att flytten från Sösdala gick smidigt och att du kände dig trygg med vårt team. Vi värdesätter ditt förtroende och önskar dig allt gott i ditt nya hem. Tack för att du rekommenderar oss!

Hässleholms K
Skrev om Optimal Flytt & städ AB

Snabb respons och ett bra utfört arbete

Svar från Optimal Flytt & städ AB

Tack så mycket för ert omdöme! Vi uppskattar förtroendet och är glada att ni är nöjda med arbetet. Vi finns gärna till hjälp framöver.

Sandra S
Skrev om Optimal Flytt & städ AB

Smidig hjälp med både flytt och städ. Trevligt bemötande och hög flexibilitet – rekommenderas!

Svar från Optimal Flytt & städ AB

Tack så mycket! Vi är glada att du uppskattade både flytten och städningen. Du är varmt välkommen att höra av dig igen!

Nellie P

Effektiva och professionella!

Svar från Optimal Flytt & städ AB

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa till på ett bra sätt.

Evelyn J
Skrev om Optimal Flytt & städ AB

Ni är trevliga och jätte duktiga rekomenderas starkt

Svar från Optimal Flytt & städ AB

Stort tack, det betyder mycket för oss att höra. Vi finns här om du behöver hjälp igen!

Monica T
Skrev om Optimal Flytt & städ AB

Mycket professionella och välutbildade killar från Optimal Flytt & städ AB Jag var mycket nöjd med deras tjänster och jag rekommenderar dem starkt. Fortsätt så grabbar!

Svar från Optimal Flytt & städ AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva det. Vi är glada att du blev nöjd med vårt arbete!

Elina L
Skrev om Optimal Flytt & städ AB

Tack för den fantastiska servicen. Optimal flytt’s uppdrag var att flytta allt från min lägenhet till en ny. Jag möttes med gott humör och vänlighet av två effektiva och vänliga män. De gjorde en plan och alla mina saker flyttades tryggt och säkert utan problem. Jag fick också extra service när jag inte lyckades ta isär min säng, det gjorde de med nöje och installerade den även i den nya lägenheten, utan extra kostnad. Det var en mycket trevlig upplevelse hela flytten. Tack så mycket. Elina

Svar från Optimal Flytt & städ AB

Stort tack Elina för ditt fantastiska omdöme! Vi är verkligen glada att du kände dig trygg genom hela flytten och att vi kunde hjälpa till med det lilla extra. Din uppskattning betyder mycket för oss och du är alltid välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp.

Rita B
Skrev om Optimal Flytt & städ AB

Vi var mycket nöjda båda med flytt och städ

Svar från Optimal Flytt & städ AB

Tusen tack för ert fina omdöme! Det gläder oss verkligen att ni blev nöjda med både flytten och städningen vi hjälper er gärna igen framöver.

Nancy Aya Z
Skrev om Optimal Flytt & städ AB

Otroligt duktiga killar, super trevliga och väldigt snabba.

Svar från Optimal Flytt & städ AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade vårt arbete och att allt gick smidigt. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen!

Eric D
Skrev om Optimal Flytt & städ AB

Bra städning och de höll tidsplanen.

Svar från Optimal Flytt & städ AB

Hej Eric, Stort tack för din fina återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med städningen och att vi kunde leva upp till dina förväntningar. /Teamet på Optimal flytt och städ

Malin R
Skrev om Optimal Flytt & städ AB

De vänligaste flyttkillarna! Tryggt och säkert - tack! Jag hör absolut av mig när det är dags längre fram.

Svar från Optimal Flytt & städ AB

Tusen tack för de värmande orden! Det betyder mycket för oss att du kände dig trygg och nöjd med flytten. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när det blir dags!

Annette P
Skrev om Optimal Flytt & städ AB

Bra, duktiga, lägenheten var rejält smutsig

Svar från Optimal Flytt & städ AB

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa till och få ordning även om det var en utmaning. Hör gärna av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Oden L
Skrev om Optimal Flytt & städ AB

Snabbt, effektivt och trevliga grabbar!

Svar från Optimal Flytt & städ AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade både tempot och bemötandet, du är varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp!

Noor S
Skrev om Optimal Flytt & städ AB

Mycket trevlig och kunnig personal

Svar från Optimal Flytt & städ AB

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att du blev nöjd med vårt team.

Göran B
Skrev om Optimal Flytt & städ AB

Vi var mycket nöjda både flytt och städ

Svar från Optimal Flytt & städ AB

Härligt att höra – stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att både flytt och städning motsvarade era förväntningar. Ni är varmt välkomna att kontakta oss igen!