Läs vad 132 Läs vad Handledarutbildning
2020-11-26Insamlad av företaget
Gick en handledarkurs och fick bra information hur man skall agera som handledare. Vänligt och bra bemötande
2020-11-24Insamlad av företaget
Jag gick introduktionskursen, den var något långtråkig men allt som allt lärorik och informativ. Jag blev mycket bra bemött och de som jobbade där var mycket trevliga.
2020-11-24Insamlad av företaget
Var på handledarkurs som elev. Bra och tydlig redovisning. Lång kurs men disponerad bra och inte långtråkig.
2020-11-24Insamlad av företaget
Gick handledare kurs och kom dit med svaga förhoppningar på att det skulle vara ”kul” efter alla som hade gått innan på andra trafikskolor sagt att det vart dö trist men på denna trafikskola tycker jag att det gick jätte bra och trevlig och lättsam lärare och bra diskussions grupper så över förväntan👍🏻
2020-11-11Insamlad av företaget
Jag tyckte att det var en bra genomgång med en bra trafikskollärare. Men det jag skulle villa var att det skulle vara en kortare genomgång för att orka ta in allt som sas.
2020-11-08Insamlad av företaget
Hade bokar introduktions kurs på trafikskolan. Jag tycker jag blev bemött på rätt sätt och lärde mig det som behövdes. Min utbildning fyllde kriterierna som jag förväntades veta och kunna. Vi fick både svara på frågor och tänka i olika situationer.
2020-11-07Insamlad av företaget
Jag var på handledarutbildning hos Örebro Trafikskola. Jag blev väl bemött och de gjorde jobbet utmärkt. De hanterade rekomendationerna från folkhälsomyndigheten genom att ha handsprit framställt samt begränsade folk i lokalen.
Jag rekomenderar Örebro Trafikskola.skrev om -
2020-11-07Insamlad av företaget
Bra upplägg med mycket variationer som gjorde utbildningen mer intressant. Rekommenderas!
skrev om