Bilparken i Svedala AB
2.1 i betyg av av
8 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag8 omdömen om Bilparken i Svedala AB
skrev om Bilparken i Svedala AB
Ur uselt bemötande hela vägen efter köp. Kommer aldrig igen köpa bil här skulle heller aldrig rekommendera denna firma till någon.
skrev om Bilparken i Svedala AB
Köpte en Volvo 2020 som gått lite mer än 3 000 mil, trevligt bemötande, bra säljare. Dock märkligt kontrakt där varken miltal (över 10 000 mil, inköpspris och pris på inbytesbil stämde med verkligheten. Köper alltid med avbetalning på 3 år, av någon märklig anledning skrev säljaren 2 år och sa att lånet förnyades automatiskt när de två åren gått, så jag skulle få 3 års avbetalning. Men jag ville ju verkligen ha just den bilen. Jag frågade flera gånger om varför kontraktet inte stämde med de faktiska summorna och säljaren Bacel förklarade att det var mest förmånligt för mig som kund att det skrevs som han gjorde. Ett serviceavtal (299 kr/mån) kom vi också överens om att jag skulle ha. Jag fick ingen information om att jag var låst vid serviceavtalet i 3 år, ingen information skriftligen eller muntligen. Första året var allt ok, bilen servades enl. ök. Men i år när det var dags för 6 000 mils service så skulle jag plötsligt betala extra för orginalservicen som då hette ”stor” och sådant som ingår i Volvo orginalservice gällde inte hos Bilparken? Bilparken servar endast med kupéfilter, motorolja samt oljefilter. Det blev att jag fick betala ytterligare 2 695 kr för (luftfilter, tändstift och bromsvätska samt arbetskostnad) den service som ingår i Volvos serviceavtal. Kontraktet på servicen var dessutom enligt Bacel låst i 3 år, då det följde lånet (som inte var på 3 år). Lyckades få igenom att avsluta serviceavtalet (eftersom det visade sig att det var Bacel som bestämde när det skulle avslutas) och bytte till Volvo (275 kr/mån) serviceavtal, där endast slitagematerial kostar extra. Kontaktade därefter banken och fick lagt om lånet så att jag inte längre var beroende av bilparken. Enligt DNB banken var avtalet skrivet så, att jag få skulle lösa lånet nu till hösten med 148 000 kr! På DNB banken stod det dessutom i köpehandlingen att bilen gått mer än 10 000 mil! Jag tror inte jag vill handla bil där mer, även om personalen var trevlig. Jag känner mig lurad och dribblandet med kontraktet gillade jag verkligen inte!
skrev om Bilparken i Svedala AB
Dåligt. Köpte en bil från som skulle vara perfekt med inga fel. Hann inte ha de i två månader och batteriet behöver bytas.
skrev om Bilparken i Svedala AB
Dem här vet ju inte hur man bemöter sina kunder. Ni behöver gå en kurs där ni lär er attityd och service.
Hej!
Jag köpte en Ford Mondeo den 5 mars, 2021.
Genomgående bra bemötande av de två försäljare jag var i kontakt med.
Enkelt och smidig affär trots att jag hade drygt 20 mil mellan mig och Bilparken. -
Trevlig personal bra service köpte en xc 70 Kommer att åter komma dit
skrev om Bilparken i Svedala AB
Kommer nog aldrig köpa bil på bilparken igen. Köpte en 520d på 9800 mil redan varit på verkstad 4 gånger pga att säljaren där inne inte kan vara rak och ärlig mot sina kunder utan blåsa dom. Välj inte att köpa era bilar där, däremot deras verkstad autobahn är en annan sak mycket bra service där hos dom.
skrev om Bilparken i Svedala AB
Dålig service och nonchalant personal.