OsteoStrong Göteborg

OsteoStrong Göteborg

En del av OsteoStrong osteostrong.se
  • Badge2025
4.6

OsteoStrong är en unik plats för att stärka skelettet och förbättra hälsan. Det är inte ett gym, kosttillskott eller medicinsk behandling, utan passar alla oavsett ålder eller aktivitetsnivå. Med våra Spectrum-maskiner använder vi osteogen belastning för att stärka skelettet och främja hela kroppens välmående. Du hittar oss i Stockholm (tre platser), Göteborg, Jönköping och Malmö.

70 omdömen om OsteoStrong Göteborg

Elisabeth A
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Jag har blivit mycket bra bemött på mina besök hos Osteostrong i Hovås, Göteborg. Personalen är positiv och uppmuntrande. Jag tränar för att stärka mitt skelett och har valt tilläggstjänsterna. Det är en bra kombination

Svar från OsteoStrong Göteborg

Så roligt du trivs Elisabeth och vi gläds med era framsteg och utveckling till en starkare kropp. Tack för dina fina ord om oss det värmer !

Maria J
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Bästa stunden på veckan! Här blir jag omhändertagen av proffs i en skön och avslappnande miljö, samtidigt som jag investerar i min kropp på ett superenkelt och tryggt sätt. På bara några minuter går jag igenom kroppen ordentligt och får fantastisk massage och rödljusterapi som belöning efteråt. Att motverka benskörhet känns oerhört viktigt när man klivit över 50-sträcket. Med bättre balans och mindre stelhet känns den här träningsformen självklar. Så nöjd!! Tack finaste personalen för bästa bemötandet!!

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack för så fina ord om oss och träningen, härligt att du trivs. Så fint att du känner dig trygg och omhändertagen på din resa i att stärka kroppen och få återhämtning!

Farahnaz H
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Trevlig och hjälpsam personal.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Fint du trivs hos oss och känner du får den stöttning till utveckling du behöver i kroppen. Tack för fina omdömet om oss!

Anita H
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Kunnig och professionell personal. Trevlig anläggning

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Anita så fint du känner trygghet och utveckling och tack för varma ord om oss! Så fint att fälja din resa i utveckling här på OS i Nya Hovås

Marianne K
Skrev om OsteoStrong Göteborg

När jag börjat styrketräna på gym efter 6 månaders träning på Osteostrong märker jag att jag är starkare än jag trott. Man kan tycka att maxbelasta sina muskler under några få minuter inte stärker en så mycket, men det gör det. Tack för er på Osteostrong!

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Marianne så härligt du känner utveckling och styrkan som växer o kroppen. Att stärka leder, ligament och muskler gör skillnad i vardagen och i träningen. Gott och få även starkt skelett och och kunna bygga muskler.

Viktor G
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Spännande behandling med förhoppning om långsiktiga resultat.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Viktor så fint att följa din resa och resultat hos oss, härligt med en stark kropp i arbete, din aktiva fritid och vardag!

Sofie D
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Personalen hälsar alltid trevligt när man kommer och det fortsätter genom hela besöket. Dom är duktiga på att berätta hur man ska använda maskinerna på rätt sätt och varför man ska göra det rätt. Kan varmt rekommendera detta sättet att träna.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Sofie så roligt att höra, så fint och följa din utveckling och se dina framsteg. Bra jobbat!

Kerstin H
Skrev om OsteoStrong Göteborg

En grundlig genomgång och varje gång bra bemötande och biträde om det behövdes.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Kerstin gott du mår bra hos oss och känner säkerhet och trygghet i din träning. Vi är alltid mer er igenom passen.

Birgitta N
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Man blir alltid vänligt å glatt bemött! Bra med individuellt anpassade maskiner och att instruktörerna alltid är med å visar att man gör rätt så man inte skadar sig!

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Birgitta bra att du känner dig trygg och trivs hos oss. Självklart är vi alltid med och coachar er igenom träningen. Resultat efter kroppens dagsform, säkert och tillsammans hittar vi ny kraft i kroppen. Härligt att se dina framsteg!

Hildur T
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Väldigt väl bemött.. Hade inte så mycket förväntningar men hade vänner som bor på Island som rekommenderade Osteostrong och bestämde mig att prova när jag fick veta att det hade börjad här. Så långt är jag nöjd. För tidigt att bedöma effekt på skelettet ( knappt år och därför inte 5 poeng) men tycker balansen har förbättras och alm välbefinnande. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Rekommenderar varmt Jag köpte 9 månaders kort med all inklusivt efter par månader med månadskort

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Hildur gott du mår bättre och så fint att följa din utveckling i Nya Hovås och tidigare i Lindome. Gott du känner skillnad i balansen är en viktig del i livet!

Katarina E
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Professionellt och personligt bemötande varje gång.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Katarina gott det känns bra för dig :) Gott att få följa din utveckling hos oss.

Marie E
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Bra träning . ett sätt att hitta styrka o balans o återhämtning i ett tufft skede i livet

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Marie så fint att du hittat en plats som passar dig och tar dig framåt i din kropp och livet. Du gör ett gott jobb i studion i Nya Hovås! Bra du även börjat träna gym träning ger gott resultat för din kropp och kombinera.

Sheida R
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Jag vill tacka OsteoStrong för att skapa en trygghet och inspirerande miljö samt tillhandahålla utrustning som gör det möjligt för personer som jag, med benskörhet och balansproblem, att behandlas utan medicin. Det är en metod utan biverkningar och med långvarig effekt. Efter tolv sessioner kan jag säga att cirka 90 % av den smärta jag haft i handen, armen och nacken under många år har försvunnit. Jag känner att min har förbättrats, jag ser viss muskelökning, jag har blivit starkare och min fysiska kapacitet har ökat....

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Sheida så fantastisk att se hur mycket bättre du mår och att din smärta minskat. Träna balans är så viktigt och du göra så fina framsteg. Dina ord ger oss glädje och motivation i vår arbete.

Carina L
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Träningen har stärkt mina muskler snabbt (har hittills gjort 22 träningspass). Hur det är med skelettet (har uttalad osteoporos) återstår att se eftersom jag inte får någon ny mätning av sjukvården förrän om tidigast 18 månader. Era coacher är så kunniga, hjälpsamma och vänliga! Jag trivs mycket bra med Osteostrongs träning. Älskar att känna hur jag blir starkare och starkare!

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Carina så roligt att höra tack för dina goda ord om oss! Härligt att följa era framsteg och se hur ni utvecklas i studion i Nya Hovås.

Lilian G
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Man blir alltid mycket välkommen,av glada tjejer som är duktiga instruktörer. Sedan njuter jag mycket , när jag ligger på magnet- mattan. Jag är noga med att komma en gång i veckan, för att få min ” behandling” MVH Lillian G

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Lilian alltid lika roligt att möta dig och se din "Ox Styrka" i vår studio i Nya Hovås. Så härligt att följa din utveckling och att du trivs hos oss.

Helena N
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Hej ! Jag har alltid fått ett professionellt, vänligt & gott bemötande, och vägledning när jag besökt OsteoStrongs service-center /tränings-lokal i Nya Hovås. Väldigt trevliga och kunniga instruktörer !!! Har bara gott att säga om OsteoStrong.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Helena! Så roligt att du trivs hos oss och så fina ord det värmer. Alltid fint och följa er resa och utveckling i centret i Nya Hovås.

Marleen V
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Personalen är kunnig, trevlig och det är en avslappnad atmosfär i lokalen. Jag upplever att jag mår bra av träningen, som ett komplement till ”vanlig styrketräning”.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Marleen! Så härligt du känner trivsel och go atmosfär i Nya Hovås, toppen du även styrketränar. Blir bästa resultatet och hjärta och lungor får också sitt viktiga arbete.

Birgitta R
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Ett mycket bra träningscenter och ett trevligt bemötande av kunniga instruktörer. Förutom OsteoStrongs egna lokaler finns tillgång till gym. Väl värt att besöka för att bli starkare och få större kunskap om hur man förbättrar sin hälsa. Birgitta R

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack för dina fina ord om oss, härligt att du trivs och känner dig starkare. Så roligt att följa er utveckling i Centret och gymmet i Lindome.

Helena M
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Mycket kompetent och engagerad personal! Har varit medlem och tränat sedan december-24 och märker stor skillnad. Är otroligt nöjd!

Svar från OsteoStrong Göteborg

Hej Helena så roligt att höra, fint att du trivs och känner resultat och förändring i din kropp. Bra jobbat! tack för fina ord till oss.

Susanne A
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Träning som passar mig utmärkt och där Ni lyssnar på kunden på ett föredömligt sätt. Är lätt att boka/boka om då jag har behov av stor flexibilitet för mitt arbete vilket då gör att jag håller i och verkligen känner mig glad när jag varit hos Er.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Hej Susanne så gott att du trivs och mår bra hos oss. Tack för värmande ord och så fint du hittat en plats för träning som passar dig.

Helen Bielsten R
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Valde att avsluta efter ca 10 månader då jag fick ont i höfterna. o ländryggen. Gjorde en röntgen av höfter o ländrygg och det visade sig att min höfledsartros blivit sämre med inflammation vid trokanterit samt att ryggen har ett mindre diskbråck. Kan inte säga att Osteotrong är boven i detta men med all sannolikhet en utlösande faktor då mina symptom blivit bättre sedan jag avslutat träningen.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Så tråkigt att höra bra att du lyssnar på din kropp, hoppas vi ses framöver och du kan börja med lättare belastning.

Margita M
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Har fått hjälp med min värk och känner att min styrka blivit bättre. Personalen är professionella och kunniga och inget verkar vara omöjligt. De försöker lösa det så smidigt som möjligt.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack för dina varma ord om oss så fint och höra om din förbättring i styrka och minskad värk!

Ingrid A
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Fick ett fint och bra bemötande! Hade läst en del och hör på föreläsnkngar. Blev glad när det startade lite närmare där jag bor, skulle vara ännu bättre om det fanns i Lerum/Alingsås/Partille!! Har blivit mycket starkare i benen och hela kroppen! Balansen och humöret har påverkats positivt! Har bytt min båda knän, blev så bra men ramlade och bröt ben precis vid protesen! Därför har jag uppehåll just nu! När jag kan köra bil igen kommer jag tllbaks! Tack!/ Ingrid

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Ingrid så roligt att höra det gör oss så glada och stolta att höra era berättelser om förbättingar och styrka. Härligt du jobbar på din hälsa bra gjort!

Eva O
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Jag upplever en förbättrad benkvalitet i och med att jag tränar på Osteostrong i Lindome 1ggr / vecka . . Jag har fått en Bättre balans och kul att se förbättring varje vecka med diagrammet . Bra och hjälpsam personal i trivsam miljö.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Hej Så roligt att höra vi är så glada när vi ser era resultat förbättras. Bra jobbat tack för fina ord om oss.

Heddi O
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Trevligt bemötande, effektiv träning och hälsosamt och avkopplande efteråt

Svar från OsteoStrong Göteborg

Hej så roligt att höra alltid fint att se era resultat och förbättringar. Bra jobbat skönt du även kan koppla av.

Barbara T
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Det personliga bemötandet är mycket bra - säkert en framgångsfaktor

Svar från OsteoStrong Göteborg

Hej så fint att höra roligt att fälja dina framsteg, bra jobbat.

Ros-Marie T
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Mycket hjälpsamma visar hela tiden och ger råd

Svar från OsteoStrong Göteborg

Hej så roligt att höra tack för värmande ord. Bra jobbat till dig med.

Monica A
Skrev om OsteoStrong Göteborg

På Osteostrong blir Du välkomnad, sedd, peppad och får bra förklaringar på det vi gör. Det är lätt att gå till träningen som även ger mej återrhämtning och avkoppling. Går alltid hem med en skön känsla i kroppen efter en stunds "Biohackning" i Lindome. Stort tack till Sofi och personal som gör ett fantastiskt bra jobb. Fräscha lokaler och lätt att ta sig dit även om jag bor i Göteborg.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Så härligt att höra att du trivs hos oss, tack för fina ord.

Christina G
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Bra med att ha med en coach hela tiden

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack ja vi finns alltid med er och coachar och hjälper till, fint det är uppskattat

Ann-charlotte Elisabeth G
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Väldigt positiv mycket kunnig personal . Har redan märkt att balansen blivit bättre samt styrkan i kroppen. Min förväntan är att jag skall få ett starkt skelett. Mycket i förebyggande för ålderdomen då många tvingas använda rullator.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Så fint du redan ser skillnad. Att ha livskvalite genom livet är så viktigt, bra att vi tänker långsiktigt och tar hand om kroppen. Så fnt du är nöjd.

Ann-Sofie H
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Trevlig o hjälpsam personal. För kort användartid för att kunna lämna ett resultat av träningen.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack för dina varma ord så fint för oss och se din utveckling. Resultat på skelettet ser vi mer av framöver.

Margareta E
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Blir alltid mycket väl bemött av OsteoStrong Göteborg. Tränar med deras speciella träningsredskap 1 gång/vecka. Jag har inte hållit på så länge ( 1/2 år c:a), så någon utvärdering av ev. positivt resultat är ännu ej gjord. Därför är det lite tidigt att veta vilka fysiska förbättringar behandlingen har lett till. Mentalt är det en positiv upplevelse att gå till dessa träningar. Man blir ”sedd” och respekterad som individ, oavsett ålder och ” skröplighet”. Om man också får starkare benstomme så småningom, så kan jag starkt rekommendera OsteoStrong till alla!

Svar från OsteoStrong Göteborg

Så härligt du känner dig sedd och mår bättre. Din utveckling kommer ge resultat på skelettet framöver. Härligt och se dig utvecklas.

Lise-Lotte L
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Mycket väl emottagen och med glada uppmuntrande tjejer känns det härligt att gå dit. Efter drygt3 månader är det lite för tidigt att se nån större förändring på min kropp men lite bättre på skalan blir det oftast och compression's bootsen gör underverk varje gång.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Så roligt att du trivs och vi ser din utveckling. Ja bootsen är fantastiska.

Maud B
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Mkt väl mottagen. Trevlig personal. Köpte allt (Gör ett uppehåll. Har börjat på Reab 2 ggr i veckan. Dessutom allt annat som behöver tas om hand, ögon, tänder…)

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Maud är så roligt och se din utveckling i styrka, balans och framförallt i dina fötter, så härligt som du kämpat på.

Birgitte Karberg M
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Trevlig bemötande varje vecka. Kunnig och hjälpsam personal.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Birgitte så roligt att höra att du trivs hos oss.

Edit W
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Jag möts av en varm och vänlig atmosfär varje gång jag kommer för att träna på OsteoStrong. Alla hälsar på varandra och tränarna är mycket positiva och uppmuntrande. Det är som om vi delar en gemenskap även med helt okända personer för vi har alla ett gemensamt mål; att minska verkningarna av benskörhet.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Edit så fina och värmande ord om oss och vår fina gemenskap. Tillsammans blir vi starka på många plan.

Karin V
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Välkomnande och kompetenta. Ger förslag på sätt att mjuka upp.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Karin så fint att höra dina varma ord om oss.

Aisha H
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Bra stöd och fin bemötande. Jag känner mig stark och mår bättre. Spektrum och vibration, PEMF, Compression boots och flex medlemskap

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Aisha så roligt att följa din resa och se din utveckling och minskade smärta. tack för värmande ord om oss.

Tomas P
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Vänligt och personligt bemötande. Det är en skön stund varje vecka när man får gå på sin träning och behandling. Jag hoppas på att behålla en stabil benstomme och även bygga på immunförsvaret med PEMT och kompressionsboots.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Tomas så härligt att du njuter och vi ser med glädje på dina framsteg. Stark kropp är livet.

Kristina L
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Alltid lika bra bemött. Hjälpsamma instruktörer som är noggranna med att det blir rätt. Har årsabonnemang. Ännu för tidigt att se om bentätheten ökat. Blir spännande!

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Kristina så roligt att höra att du trivs och gör framsteg. Tack för fina ord om oss. Skelettet behöver ju tid och växa sig starkt, men trägen vinner och du kommer se resultat framöver vid 75ggr. så mäter vi om. Bra du kämpar på med oss.

Lena M
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Hade läst mycket om OsteoStrong och väntat länge på att de skulle komma till göteborgstrakten så jag blev väldigt glad när de öppnade i Lindome. Jag köpte direkt ett medlemskap och började i februari 2024.. Från första tillfället har jag känt mig varmt välkommen. Det är en go’ stämning i lokalen. Lugn och avslappnad. Jag värdesätter instruktörernas uppmärksamhet och vägledning under träningen. Det känns tryggt. Köpte ett års medlemskap vid en kampanj i slutet av 2024 och sedan en tid tillbaka köper jag också två kosttillskott...

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Lena Så roligt att höra att du trivs och vi följer dig och dina framsteg med glädje. Fint att du tycker om våra kosttillskott de ger mervärde till kroppen.

Annika L
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Positiv o hjälpsam personal. Motsvarar mina förväntningar.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Annika det glädje oss att du trivs och får det du behöver. Härligt när kroppen utvecklas positivt.

Kristina J
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Personalen är fantastisk. Dom är engagerade, vänliga och uppmuntrande. Eftersom jag inget kunde om denna träningsform så hade jag inga förväntningar. Men det hindrar inte att all träning och alla tränare var fantastiska. Det enda negativa är priset, eftersom träningen bör fortgå hela livet och pensionen är som den är för många av oss så var det inte möjligt att fortsätta.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack för dina varma ord om oss och så fint du trivdes. Synd du behövde sluta, vi har just nu en fantastisk kampanj på 9månader. Som gör att du kan få en längre pris och kontinutet. Varm välkommen :)

Margareta A
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Alltid bra bemötande och hjälp när man är där. Blir sakta starkare i mina muskler och man ser direkt resultaten i sin personliga statistik. Än så länge vet jag inte om det har stärkt mitt skelett, det får framtiden utvisa.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack för dina fina ord om oss och så roligt att du känner och ser att du blir starkare. Mätningen är ju efter 75ggr. på skelettet, så då får du se ditt resultat. Skelettet behöver ju sin tid för tillväxten ska ske säkert och hållbart.

Inger P
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Nöjd! Jag har lätt att ta mig till Lindome!

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Inger Så härligt att du nöjd och trivs hos oss.

Ann Krisitin H
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Blir alltid trevligt bemött av personalen. Känner mig välkommen. Enkel och effektiv träning och underbar avslappning efteråt. En av veckans höjdpunkter!

Svar från OsteoStrong Göteborg

Hej så roligt att höra att du trivs hos oss och känner att det ger dig bra träning. Tack för dina fina ord om oss.

Maria M
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Jag är så glad att jag hittade Osteostrong! En fantastisk och verksam metod att kunna påverka sitt skelett utan mediciner!

Svar från OsteoStrong Göteborg

Hej så härligt är att höra det värmer i våra hjärta, alltid lika fint och möta dig och din energi i lokalen.

Christina B
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Mycket bra trevlig kunnig personal som beskriver så att man gör träningen på maskinen rätt härlig avslappning efteråt

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack för dina fina ord det gör oss så glada när ni trivs och känner er avkopplade och njuter

Gabriela R
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Toppen personal! Alltid vänlig uppmärksammad, instruerande och uppmuntrande. Mina förväntningar på Osteo Strong är att träningen stärker mina ben och muskulaturen och därigenom hindrar osteroporosens framfart. Jag har börjat för 5 mån sedan så än så länge kan jag inte uttala mig om kännbara effekter, utom det att resultatreristrering på träningsmaskiner visar stigande utveckling. Så det verkar gå framåt.

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack Gabriela så roligt att höra och vad fint att dina resultat går framåt. alltid lika fint att möta dig och se dina ökningar i maskinerna och i styrka.

Ann-Cathrine H
Skrev om OsteoStrong Göteborg

Man blir väl bemött och personalen är trevlig och kunnig. De jobbar seriöst och instruerar vänligt men bestämt hur du ska utföra din träning och undvika att skada dig. Jag har gått på OsteoStrong i Lindome i snart ett år. Jag har grav osteoporos och letade efter någon forma av träning för att stärka mitt skelett utan att skada mig och är glad att jag hittade hit. Jag var svag i kroppen och lite orolig för hur det skulle fungera. Nu är jag starkare, har bättre balans och ser fram emot att om några månader testa mitt skelett...

Svar från OsteoStrong Göteborg

Tack för dina varma ord alltid lika härligt att möta er och se er utveckling hos oss. Med engagemang och tar vi oss framåt och utvecklas.