Blir alltid trevligt bemött av personalen. Känner mig välkommen. Enkel och effektiv träning och underbar avslappning efteråt. En av veckans höjdpunkter!
OsteoStrong Göteborg
OsteoStrong är en unik plats för att stärka skelettet och förbättra hälsan. Det är inte ett gym, kosttillskott eller medicinsk behandling, utan passar alla oavsett ålder eller aktivitetsnivå. Med våra Spectrum-maskiner använder vi osteogen belastning för att stärka skelettet och främja hela kroppens välmående. Du hittar oss i Stockholm (tre platser), Göteborg, Jönköping och Malmö.
25 omdömen om OsteoStrong Göteborg
Jag är så glad att jag hittade Osteostrong! En fantastisk och verksam metod att kunna påverka sitt skelett utan mediciner!
Hej så härligt är att höra det värmer i våra hjärta, alltid lika fint och möta dig och din energi i lokalen.
Mycket bra trevlig kunnig personal som beskriver så att man gör träningen på maskinen rätt härlig avslappning efteråt
Tack för dina fina ord det gör oss så glada när ni trivs och känner er avkopplade och njuter
Toppen personal! Alltid vänlig uppmärksammad, instruerande och uppmuntrande. Mina förväntningar på Osteo Strong är att träningen stärker mina ben och muskulaturen och därigenom hindrar osteroporosens framfart. Jag har börjat för 5 mån sedan så än så länge kan jag inte uttala mig om kännbara effekter, utom det att resultatreristrering på träningsmaskiner visar stigande utveckling. Så det verkar gå framåt.
Tack Gabriela så roligt att höra och vad fint att dina resultat går framåt. alltid lika fint att möta dig och se dina ökningar i maskinerna och i styrka.
Man blir väl bemött och personalen är trevlig och kunnig. De jobbar seriöst och instruerar vänligt men bestämt hur du ska utföra din träning och undvika att skada dig. Jag har gått på OsteoStrong i Lindome i snart ett år. Jag har grav osteoporos och letade efter någon forma av träning för att stärka mitt skelett utan att skada mig och är glad att jag hittade hit. Jag var svag i kroppen och lite orolig för hur det skulle fungera. Nu är jag starkare, har bättre balans och ser fram emot att om några månader testa mitt skelett...
Tack för dina varma ord alltid lika härligt att möta er och se er utveckling hos oss. Med engagemang och tar vi oss framåt och utvecklas.
Härligt bemötande och bra information om hur, vad och varför Osteostrong behövs. Bra stöd vid träningen och väldigt bra resultat i kroppen. Kommer fortsätta med programmet eftersom styrkan i skelettet skapar bättre förutsättningar både för musklerna men även för hälsan i stort.
Så gott att du känner resultat och jobbar framåt med din styrka och hälsa. Man blir ju aldrig starkare än sitt skelett muskelärt, så bra jobbat med din träning. Tack för ditt fina omdöme det värmer!
Hade inga förväntningar när en väninna rekommendera det. Då jag är opererad i både knä och höft och har konstaterad osreoperos tänkte jag pröva. Märkte nästan direkt en skillnad på balansen, eftersom jag tidigare gått och haltat efter en fraktur på böckenbenet, så nu är jag mycket nöjd.
Så härligt att du mår så mycket bättre och det syns på dig när vi möts. Balansen är så viktig i vardagen och att slippa smärta en gåva. Tack för dina fina ord!
Trevligt och professionellt bemötande. Jag hade inga förväntningar men blev glatt överraskad när mitt onda knä kändes mindre ont redan efter första gången. Jag har ett löpande abonnemang på osteostrong som infattar maskinerna plus massagestrumporna och magnetdyna.
Tack Ann-Britt så fint att höra och se din utveckling hos oss. Smärta är en av de saker vi först ser resultat med på våra kunder. Sen är ju balansen en viktig del i livet. Styrka och starkt skelett får vi på köpet, härligt du investerat i din hälsa hos oss!
Min uppfattning av OsteoStrong är bara positivt det bästa som händer i veckan är att utmana sig i benstyrka..Jag har varit medlem i ett år och kommer att fortsätta för jag känner att OstreStrong är gott för min kropp ,balans, och välmående . Alltid välkomnande bemötande jag blir sedd av all personalen som leder mig genom alla övningar så jag känner mig säker /Frida
Tack Frida så glädjande att höra! Vi följer din utveckling och det är alltid lika fint att mötas och se energin och glädjen i din träning. Så tacksamma för din fina ord.
Mycket trevlig och kunnig personal. Omtänksamma och hjälpsamma. Jag har inte gått så många ggr än (10 ggr) men känner redan att jag har fått lite mer styrka genom att muskler som inte använts har vaknat till liv. Svårt att förklara. Jag tänker att jag vill ge detta 2 år (det tar tid att bygga upp skelett och muskler) och sen utvärdera och se resultat på papper, inte bara mina subjektiva upplevelser. En väldigt bra sak a är att jag kan pausa mitt medlemsskap då jag är pensionär och åker på lite längre resor ibland till bl...
Tack Elisabeth så roligt att höra din varm ord. Så sant att det är en go känsla när kroppen hittar sina muskler och balans. Så roligt du investerat i din kropp och hälsa hos oss. Mycket fint att du ger din kropp tid att bygga upp sig, blir säkert och långsiktigt. Du har köpt Bonemoore kampanjen på 9 månader.
Mycket trevligt och proffsigt bemötande av all personal. Köpte ett årsabonemang.
Tack Ulrika så härligt att höra alltid lika fint och möta dig och se din utveckling. Tack för ditt förtroende för oss
Ett ställe att längta till där man alltid blir trevligt bemött. Träningen känns bra och inspirerar till annan träning.
Så fint att allt känns bra för dig hos oss och det är så roligt att se din fina utveckling. Tack för värmande ord.
Personligt bemötande, avslappnande miljö…lever upp till förväntningarna. För det mesta bra service
Så roligt att höra och se din resa hos oss. Tack för ditt omdöme och fina ors, säg gärna till om det är något vi kan hjälpa dig med.
Bemötandet var välkommande och varmt. Proffessionell och kunnig personal. Känner mig alltid välkommen.och trygg, finns hela tiden en person bredvid som ser till att man gör rätt. Mitt skelett har blivit starkare enligt bentäthetsmätning gjord på sjukhus.
Tack Jenneth så härligt att din Dexa visar ökning på ditt skelettstyrka. Vet ju att du även blivit starkare i kroppen. Stort grattis så glada vi blir för dina fina ord om oss.
Inlyssnande på mina behov, all personal informerades om min specifika sjukdom så att jag blir bemött på rätt sätt av all personal; Personalen är med oss hela tiden, villl lära ut på rätt sätt, uppmuntrar och bromsar när man vill för mycket, är vänligt och hjälper till i alla lägen.
Tack Liane Så fint att få följa din resa och se din utveckling. Tack för dina värmande ord till oss!
Mycket trevligt bemötande av all personal. Hade inga speciella förväntningar…men har blivit mycket bättre i muskler och ben. Bättre balans…. Köpte ett koncept där jag betalar via autogiro en viss summa varje månad… Kan verkligen rekommendera detta… Önskar att det kommer att få genomslag inom Högkostnadsskyddet så alla har chansen att få tillgång till detta… Samt att det kommer att öppna många fler studios som utövar Osteostrong runt om i vårt land, för det behövs…tack för mig // Titti
Så härligt Titti det glädjer oss och se er bli starka på så många sätt. Tack för ditt fina omdöme vi hoppas oxå vi går mot sjukvården och ger fler en chans att bli friskare och få starkt skelett
Konstruktivt och vänligt bemötande av personalen på OsteoStrong! Ni är toppen!
Tack Eva för dina fina ord och ditt varma bemötande alltid lika fint att mötas och se era framsteg
Trevlig lokal, snälla och trevliga personall
Tack Vesna dina ord ger oss glädje och våra möten är så fina.
mycket trevliga och kompetenta tjejer som coachar där.
Tack Ina-Lisa så fint och se dina framsteg och som du jobbar för en bättre hälsa och starkare kropp med mindre smärta. Alltid inspirerande att ses.
Alltid trevligt och kunnigt bemötande av personalen.
Tack Ros-Marie dina fina ord och glädje du sprider värmer oss.
Jag får alltid ett bra mottagande och känner mig till ro🌼 när jag går hem!
Tack Anneli så roligt att höra, fint vi kan vara en plats som ger kraft och återhämtning. Tack för ditt fina omdöme och goa närvaro hos oss.
En bra och helt unik träningsform för att stärka skelettet, öka benmassan och förbättra mycket annat för en tryggare och bättre livskvalitet. Jag har gått varje vecka i snart ett år och förbättrat min "score" vartefter - härligt. Personalen är kunnig, positiv, peppande, vänlig, hjälpsam och omtänksam. Lite störande tycker jag det är med gymmet alldeles intill.
Tack Ulla-Britt så roligt att allt känns bra hos oss och att du känner resultat. Vi gläds med dina framsteg och din entusiasm på passen och dina varma ord. Stort TACK
Jättenöjd på alla sätt! Trevliga ledare med stor kunskap.
Tack Knarig så roligt att höra att du är nöjd och trivs. De värmer våra hjärta på Os_Göteborg i Lindome
Mycket bra o kunnig personal ! Med lite tålamod känner jag mig väldigt mycket bättre i ryggen o har mindre värk i kroppen .
Tack Annelie det gläder oss att du mår bättre och vi är så stolta över dina framsteg. Fint och höra dina värmande ord, och se din utveckling.
Jag har gått hos Osteostrong Göteborg sedan slutet av juli 2024, och har nu köpt 9 månader till ett bra pris. Det är alltid roligt att komma dit och träna och träffa de duktiga och trevliga instruktörerna. Fint att se den utveckling man gör.
Så härligt att du trivs Carina och dina staplar går ständigt uppåt, så din entusiasm ger verkligen resultat. Tack för dina fina ord om oss coacher, det värmer i våra hjärtan