Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

OsteoStrong

Bra

OsteoStrong är en unik plats för att stärka skelettet och förbättra hälsan. Det är varken ett gym, kosttillskott eller medicinsk behandling, utan passar alla oavsett ålder eller aktivitetsnivå. Med hjälp av våra Spectrum-maskiner möjliggör vi osteogen belastning, en metod som stärker skelettet och gynnar hela kroppen. Vi har sex center: tre i Stockholm, samt i Göteborg, Jönköping och Malmö.

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

OsteoStrong Göteborg

Alltid lika bra bemött. Hjälpsamma instruktörer som är noggranna med att det blir rätt. Har årsabonnemang. Ännu för tidigt att se om bentätheten ökat. Blir spännande!

OsteoStrong Göteborg

Hade läst mycket om OsteoStrong och väntat länge på att de skulle komma till göteborgstrakten så jag blev väldigt glad när de öppnade i Lindome. Jag köpte direkt ett medlemskap och började i februari 2024.. Från första tillfället har jag känt mig varmt välkommen. Det är en go’ stämning i lokalen. Lugn och avslappnad. Jag värdesätter instruktörernas uppmärksamhet och vägledning under träningen. Det känns tryggt. Köpte ett års medlemskap vid en kampanj i slutet av 2024 och sedan en tid tillbaka köper jag också två kosttillskott från Holistic, en av OsteoStrongs samarbetspartners. Kosttillskotten har jag använt i många år men den extra servicen att kunna köpa dem i samband med träningen är bra. Lämnar varje träningstillfälle med en härlig, grundad känsla i kroppen och ser fram emot nästa tillfälle.

OsteoStrong Göteborg

Alltid bra bemötande och hjälp när man är där. Blir sakta starkare i mina muskler och man ser direkt resultaten i sin personliga statistik. Än så länge vet jag inte om det har stärkt mitt skelett, det får framtiden utvisa.

OsteoStrong Göteborg

Nöjd! Jag har lätt att ta mig till Lindome!

OsteoStrong Solna

Vänligt och proffsigt bemötande i Solna, förväntningar är att behålla bra balans och motarbeta benskörhet. Jag tränar årsvis en gång i veckan.

Brunhild T

OsteoStrong Solna

OsteoStrong Jönköping

4.9

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.